Arrival date
Departure date
Persons
From £ 10
The lowest rate found over the past 48 hours.
We search all the best hotel suppliers to find you the lowest price!
Bereford (f. Isaacs)***
Reviews Hotel Bereford (f. Isaacs)***
2-5 Frenchmans Lane, D1, Dublin
If you want to avoid disappointment during your holiday in Hotel Bereford (f. Isaacs)***? Then take a look at the reviews of Hotel Bereford (f. Isaacs)*** in Dublin, written by other travellers.
Hotel Bereford (f. Isaacs) scores a 8.2 out of 10, based on 23 reviews
Are you curious about what to expect on your holiday in Hotel Bereford (f. Isaacs)***? Take a look at the reviews of Hotel Bereford (f. Isaacs)*** in Dublin, placed by visitors. Next to that you can find 36 vacation photos regarding Hotel Bereford (f. Isaacs)*** on the Zoover website. - - -
Unfortunately there are no English reviews for Bereford (f. Isaacs)*** Dublin. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

Font size: A A A

"Prima stek"
ladysauron
7.0
Rooms
05/05/2013 Een prima hotel. De kamers zijn netjes, redelijk ruim (ivm hotelkamers in andere grote steden) en beschikken over redelijke bedden. Badkamer was ook netjes en beschikt over prettige douche. Het ontbijt is ook keurig geregeld. Zo is er een full Irish breakfast, maar ook genoeg voor wie van een minder zwaar ontbijt houdt (denk aan cereals, fruit, toast, kleine croissants en chocoladebroodjes). Een kleine 10 min (rustig) lopen en je bent op O'Connoll street. Temple bar is denk ik 12 min lopen. Het hotel zit tegenover het busstation (hier stopt ook de Airline 747 shuttlebus die je in een klein half uurtje van en naar het vliegveld brengt). Tramhalte is ook schuin tegenover. Het hotel is niet zo massaal, zit gunstig, is netjes verzorgd, redelijk qua prijs en op fijne locatie. Ik zou het wel aanraden.

Friends, 2011
"Goed, mooi en confortabel hotel"
Bart
Rooms
20/03/2011 Ligging in centrum van de stad, bij centraal busstation en dus makkelijk met de shuttle bus vanaf het vliegveld bereikbaar. De bus stopt letterlijk voor de deur. Op loopafstand van alle bezienswaardigheden. Goede kamer met ruime badkamer van alle gemakken voorzien.

Friends, Febuary 2010
"Stedentrip Dublin"
BG
Child friendly
02/08/2010 Dit hotel is ideaal voor mensen die een stedentrip Dublin willen doen. Het hotel isin de binnenstad. De vele restaurants en pubs zijn op loopafstand. Het busstation ligt tegenover het hotel. De kamers in het hotel zijn heel schoon. In het hotel zit bovendien een Italiaans restaurant.

Friends, October 2009
"Hotel met zeer gunstige ligging"
Yavuz
Rooms
26/10/2009 Ik verbleef in dit hotel voor 3 dagen en het is mij uitstekend bevallen. Een grote pluspunt is de ligging, je bent namelijk met 10 minuten lopen in het centrum met zijn vele winkels, restaurants, etc. En nog eens 5 minuten verder bevindt zich Temple Bar (uitgaanswijk met vele pubs, nightclubs, etc.). Daarnaast bevindt het Bus station zich 5 meter van het hotel vandaan, waarvan je met de bus naar het vliegveld kunt gaan. Ideale ligging dus.
De service was ook goed, vriendelijk en behulpzaam personeel.
Qua eten zat bij mij alleen ontbijt erin en die was weinig gevarieerd, maar wel genoeg.

With partner, October 2009
"Mooi en gunstig gelegen"
Frank & Patricia
10.0
09/10/2009 een 3 sterren hotel wat voor ons gevoel gerust een ster bij mag hebben,
zeer mooie ruime kamers, goede ontvangst bij aankomst, zeer behulpzame en vriendelijk personeel, goed ontbijt (wel simpel, maar goed te doen voor ieder),

je zit recht tegenover het centrale busstation, makkelijk voor tripjes te maken,
je bent binnen 10 minuten lopen in de brede winkelstraat van Dublin,
en met 20 minuutjes lopen zit je in de templeton wijk, met zijn vele uitgaansgelegenheden
wij gaan hier zeker een keer teug naar toe

With partner
"Een aanrader"
W.Haagsma
Rooms
09/08/2009 Goede ligging bij bus en tram station.
Gratis pendeldienst naar vliegveld.
Zeer vriendelijk en behulpzaan personeel.

With partner, August 2009
"Een aanrader"
W.Haagsma
Rooms
10/08/2009 Goede ligging bij bus en tram station.
Gratis pendeldienst van/naar vliegveld.
Vriendelijk en behulpzaam personeel.

With partner, July 2009
"Comfortabel goed gelegen hotel."
Wim Haagsma
Rooms
14/06/2010 Goed hotel gelegen vlak bij een halte van de tram met een eigen busdienst van/naar het vliegveld.

With partner, May 2009
"Geweldig"
M.Postma
10.0
19/08/2009 Hotel Isaacs was voor ons echt geweldig. De ligging is perfect bij het busstation & in het centrum. Wij hebben geen last gehad van geluidsoverlast van de pub.
De Service was ook echt perfect. Alles goed geregeld. En dat voor een bijzonder leuk prijsje.
Als wij ooit weer in Dublin komen, is de kans groot dat we hier weer terug komen. (als we weer zo'n leuk aanbieding tegenkomen zeker!)

With partner, May 2009
"Goed hotel met veel service, echter enorme herrie."
de Boer
Rooms
23/05/2009 Door aangrenzende gelegen Pub die ook tot Isaac's ondernemening behoort was er enorme geluidsoverlast op vrijdag en zaterdagavond/nacht tot 03.00 uur 's nachts van bonkende muziek en gillende mensen.

1 2 3 next

Click here for all Zoover gadget options

Which European tourists annoy you the most during your holiday?