Reviews Campsite Sant'Antonio

20 June 2013

Sant'Antonio
Reviews Campsite Sant'Antonio
Marina Aequa 25, I-80069, Vico Equense
If you want to avoid disappointment during your holiday in Campsite Sant'Antonio? Then take a look at the reviews of Campsite Sant'Antonio in Vico Equense, written by other travellers.
Campsite Sant'Antonio scores a 7.0 out of 10, based on 8 reviews
Are you curious about what to expect on your holiday in Campsite Sant'Antonio? Take a look at the reviews of Campsite Sant'Antonio in Vico Equense, placed by visitors. Next to that you can find 13 vacation photos regarding Campsite Sant'Antonio on the Zoover website. - - -
Unfortunately there are no English reviews for Sant'Antonio Vico Equense. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

Font size: A A A

"Gastvrij en behulpzaam"
Ellen Hazebroek
5.0
7.0
18/03/2011 Deze camping is een ster in mensen binnen krijgen. Doordat je met de caravan een akelig heuveltje moet nemen om op de camping te komen, ben je blij dat je er bent. En dan één van de gevleugelde uitspraken, die dagelijks meerdere keren terug komen, is: Tomorow people are leaving, then you can find an other place, no you can stand behind the toilets.

Ondanks dat, is het een prettige camping om te verblijven, met hard werkende en vriendelijke mensen. Een familie die zich keihard inzet om de boel draaiende te houden.
Verwacht geen luxe, maar wel vriendelijkheid. Verwacht geen riante plaatsen, maar wel bomen met citroenen en sinaasappels.

De rit van bovenaf de berg, helemaal naar beneden kost heel wat zweetdruppels. Maar niet zoveel als de rit terug naar boven. Probeer rekening te houden met de tijden dat de bus rijdt, zodat je daar achteraan kunt proberen te crossen. Maar voor wie dit overwint, zal het een plezierig verblijf worden.

With partner, August 2009
"Geweldige zuid-italiaanse sfeer"
El & Ma
6.0
08/01/2010 Aardig campingpersoneel,zeer behulpzaam met alles,willen alles voor je uitzoeken en regelen.
Wij hebben hier genoten van het echte zuid-italië gevoel.
Campingplaatsen onder citroenbomen en je mag zelf bepalen hoe en waar je wilt staan.Oud sanitair,maar wel goed schoongehouden.
Goede basis om van hieruit de omgeving te bezichtigen,met de boot naar Napels,Capri,Pompeii enz...Wij hebben zelf een boot gehuurd en zijn op eigen gelegenheid naar Capri gevaren,geweldig.
Komen zeker hier terug!

Friends, July 2009
"Prima kleinschalige camping"
H.A. van Etten
10.0
10.0
Sanitary
13/08/2009 Een rustige, gemoedelijke camping zonder poespas.
De eigenaar en zijn familie waren heel deskundig en behulpzaam met
adviezen over hoe je het best alle bezienswaardigheden in de
omgeving kon bezoeken. We waren met ons vieren en we hebben alle tien
dagen van ons verblijf in het campingrestaurant gegeten, zo lekker was
het en zo gezellig de bediening.
In sommige commentaren waren we gewaarschuwd voor het toegangsweggetje
naar beneden, maar het viel ons er mee. Wel spectaculair vonden we de
weekend-drukte op de strandjes.
Wij hebben tien dagen de auto laten staan en alles met de trein en met de boot
bereisd, dat ging prima.

With partner, June 2009
"Mooie camping bij een gezellig haventje"
Caravaner
7.0
19/07/2009 Mooie camping vlak bij een gezellig haventje. Mooie omgeving en op de camping citrus en notenbomen. Erg vriendelijke eigenaar, spreekt goed zijn talen. Goed eten op de camping, maar ook in het haventje. Sanitair voor Italiaanse begrippen goed.
We komen er zeker nog eens terug. Ps iets verderop is ook een "Nederlandse" camping. Onze landgenoten staan hier hutje op mutje en onze iets grotere caravan kan hier niet staan.

With partner, May 2009
"Uitstekende plek voor uitstapjes in de omgeving"
Prommersberger
7.0
30/07/2009 vriendelijke broers met een hoog gehalte voor dienstverlening.
Heerlijke en eenvoudige keuken met eigen olijvolie. Bus, trein en boot dichtbij voor o.a. Napels, Vesuvius, Pompeji, Sorrento en veel meer.

Family
"Oase van rust"
Esther
7.0
11/08/2008 Dit is het zuiden van Italie! Het is er schoon, rustig en kleinschalig. Je staat onder de citroen en olijfbomen met allerlei nationaliteiten.
De wegen zijn smal maar het openbaar vervoer is prima. De campingeigenaar spreekt engels, frans, duits en italiaans en is heel behulpzaam.
Er zijn allerlei soorten restaurants in de buurt maar op de camping is het ook prima.
De stranden zijn vol en kiezelig.

Family
Marco
1.0
2.0
02/04/2008 Walgelijk. De ligging van de camping is aan een stadje waar helemaal niets te beleven valt. Het sanitair is zeer slecht en je moet alles doen met koud water. Wel is er een campingwinkel waar je de hoognodige spulletjes kan kopen. De eigenaar is aardig, maar snapt geen bal van camping eigenaar te zijn. De camping is geheel overdekt met zeilen tussen de bomen gespannen om geen zon te krijgen.
Er is geen zwembad en tegen betaling mag je in een zwembad verderop zwemmen. Wij waren ook snel weer vertrokken.

With partner, June 2004
"Gemoedelijk"
Paul
7.0
22/09/2010 Vanaf de kustweg rijd je naar beneden met een behoorlijk steil weggetje naar de camping en dat weggetje moet je ook weer terug. Ook de toegang tot de camping is behoorlijk steil, maar als je eenmaal staat voel je je gelijk thuis. Eigenaar ontzettend aardig en behulpzaam en een goede vertegenwoordiger voor zijn streek, waarover hij je allemaal tips kunt geven. Restaurant op de camping prima de luxe en op verzoek maakt de kok buiten de kaart om heerlijke gerechten voor je klaar. Sanitair een voudig maar schoon. Regelmatig komt hier ook schoolklassen van gymnasia uit heel europa logeren om bijvoorbeeld Pompeï te bezoeken. (hooguit 15 leerlingen p/keer) Napels, Vesuvius en Pompeï vanuit hier snel te bezoeken zowel per openbaar vervoer maar ook met eigen auto. Ook een tour over de Amalfi kust kun je van hieruit makkelijk in een middag doen. Vanuit het haventje net buiten de camping vertrekt 's ochtends een soort watertaxi naar Salerno en van daaruit gaan er diverse boten naar Capri.

Click here for all Zoover widget options

Which European tourist is the best dressed?