Campsite Azur Rio Vantone**** Idro (Lake Idro) Holiday Reviews & Price Comparison Campsite Azur Rio Vantone****

Reviews Campsite Azur Rio Vantone****

8.1
7.6
Weather

21  °C

17 May 2012

Campsite Azur Rio Vantone**** Idro (Lake Idro)

Reviews Campsite Azur Rio Vantone****

Via Vantone 45, I-25074, Idro (Lake Idro)
If you want to avoid disappointment during your holiday in Campsite Azur Rio Vantone****? Then take a look at the reviews of Campsite Azur Rio Vantone**** in Idro (Lake Idro), written by other travellers.
Campsite Azur Rio Vantone scores a 6.9 out of 10, based on 79 reviews
Are you curious about what to expect on your holiday in Campsite Azur Rio Vantone****? Take a look at the reviews of Campsite Azur Rio Vantone**** in Idro (Lake Idro), placed by visitors. Next to that you can find 56 vacation photos regarding Campsite Azur Rio Vantone**** on the Zoover website. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italy. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Lombardy. Vergelijk Campsite Azur Rio Vantone**** met andere accommodaties in Idro (Lake Idro).
Unfortunately no reviews in English exist for Azur Rio Vantone**** Idro (Lake Idro). You can add a review.

Did you visit this accommodation?

1 2 3 4 5 6 7 8 next

79 reviews about Azur Rio Vantone****

8.1
7.6
Family with older children, August 2011
"Prima camping!"
familie Warners Emm...
7.0
28/08/2011 Wij waren er deze zomer en hebben genoten. we hadden een huurtent tegen de "drukke"weg naar boven, maar hebben er totaal geen last van gehad. dat je na 22.00 uur niet meer kan douchen klopt maar daar kan je toch rekening mee houden. en ik vraag me af of de meneer die wil uitslapen en 's morgens verse broodjes wil na 9.00 uur ook thuis elke ochtend naar de bakker fietst. Er is een prima restaurant en dichtbij een goedkope pizzeria 50 euro voor 4 personen: eten, drinken en toetje. Verder dichtbij een supermarktje en iets verder rijden een grote supermarkt. op de camping een winkeltje voor het hoog nodige. wij hebben nooit last gehad van luidruchtige jeugd, de bewaker deed zijn werk goed.Een prachtig meer maakt het zwembadje eigenlijk overbodig maar toch werd er veel gebruik van gemaakt en het werd elke ochtend grondig schoongemaakt. Kortom een prima camping voor oudere en jongere kinderen! het enige lastige is dat je op de camping niet kunt pinnen, hou daar rekening mee.

Family with older children, 2011
"Viel erg tegen!!"
P. Lageschaar
6.0
11/08/2011 Wij hadden een plek aan het water, totaal geen privacy. Mensen zaten op afstand van 2 meter te zonnen en je tent in te kijken. 's Nacht erg onrustig vanwege jongeren op het strand. Verschillende malen melding gemaakt, maar mocht niet baten.
Oude toiletgebouw slechts 3 douches en het gebouw was niet schoon. Voor mij was alleen de prijs (80 euro per nacht!!) 5 sterren.

With partner, August 2011
"Platz überbewertet"
Die zwei
7.0
07/08/2011 Waren mit einem Zelt Anfang August am Azur Camping Rio Vantone. Hier ein paar Eindrücke: Personal in Rezeption bei Anreise unfreundlich, WLAN funktioniert nur in unmittelbarer Nähe der Rezeption und ist sehr teuer (5€/h), Parzellen für Zelt+Auto nicht besonders groß, Großes, neues Waschhaus sehr sauber, allerdings sind die Duschen so eingestellt, dass nach 2-3 sek. das Wasser ausgeht und der Druckknopf wieder betätigt werden muss (Entspanntes Duschen ist das nicht!), Altes Waschhaus auch sehr sauber, aber renovierungsbedürftig, Becken zum Abspülen (altes Waschhaus) in "Kniehöhe", die Lage des Platzes ist sehr schön, Strand ist etwas schmal, aber ebenfalls sauber, Supermarkt im Campingplatz sehr teuer und Backwaren nicht besonders gut, Gäste im Restaurant (tagsüber) werden ignoriert, es wird eine Vielzahl von Unternehmungen, Tagesausflügen und Wanderungen in der Rezeption empfohlen und angeboten, Kartenzahlung unter 100€ nicht möglich, Kreditkarten werden angenommen, a. nicht erwünscht

The best prices and last minutes for Campsite by:

With partner, July 2011
"Für uns kein entspannter Urlaub"
Ilona
6.0
31/07/2011 Vorab: Ein Plus für uns: Man spricht deutsch. Minus: Das Personal wirkte gestresst, generell gabs keine persönliche /warme Atmosphäre. Schlechte Backwaren im Kiosk.
Wir bekamen hier viel "Trubel" mit: Viele Kinder und Jugendliche (ist kein Grund zu meckern...), inclus. ein Mal Jugenddisco bis 24 Uhr mit Lautsprecher zu unserem Stellplatz (mecker!), ein Rangieren mit Autos vor unserem Zelt, weil die Camper auf ihrer kleinen Parzelle noch ihren Wagen abstellen müssen. Wirklich angespannt hat uns das Gastro-Personal: Am "Schnitzeltag", als die Bude voll war, war die "Chefin" gehetzt und teilw. laut meckernd über den "Stress", die Kollegen stumm und immer am Gast vorbei blickend. Andere Gäste beschwerten sich, weil der reservierte Tisch oder das bestellte Essen nicht da war. Das Essen selber war so lala. Anschließend wurden wir in der Bar nicht bedient - keiner da. Sind ins Restaurant vom NachbarCampingplatz ausgewichen - sehr sehr nette Leute (Italiener!), toller Wein, warme Atmosphäre.

Family with young children, July 2011
"Prijs VEEL te hoog. 4 sterren waard? NEE"
hans koning
3.0
1.0
08/08/2011 slecht geregeld;

dat je tussen 12.30 en 14.00 niet de camping op kan
dat je na 22.00uur niet meer kan warm douchen
dat je in de morgen na 9.00 uur niet na behoren brood kunnen kopen en ook niet kan reserveren voor de volgende dag. uitslapen is er dus niet bij.
als dit aangeeft wordt het in de wind geslagen.

Family with young children, 2011
"Fijne Comfortabele Camping - lekker in de natuur"
Adriana
Sanitary
27/07/2011 Wij hebben gebruik gemaakt van de bugalowtenten. Was nieuw voor ons, maar geen moment spijt. Erg comfortabele grote tent, met voldoende ruimte om de tent heen (hier waren we vantevoren wat bezorgd over...). Camping was schoon en service goed. Door de hoogt was het weer goed en meestal helder. Je ruikt de frisse natuur.

Al met al een topper, en... erg vriendelijk prijsniveau voor Italie!

"Niet nog een keer"
Janet
5.0
05/08/2011 Helaas was de camping niet wat wij ervan verwacht hadden. Omgeving was schitterend. Wat veel goed maakte was het restaurant B&B Holland.

With partner, July 2011
"Mooie camping voor een weekje"
Miranda
6.0
04/08/2011 Wij hebben genoten van onze vakantie in Vantone, de plaatsen waren ietwat aan de krappe kant. Wij hadden geluk met een wat ruimere standaardplaats, waardoor onze tent prima pastte. Het was wel een gedoe met de auto's parkeren bij omliggende plaatsen. Het personeel was erg vriendelijk.
De toiletgebouwen zijn erg verschillend van kwaliteit, zowel van schoonmaak als staat van het gebouw.

Mooie ligging aan het meer met een klein maar mooi zwembad. In andere recencies wordt geschreven over de omroepinstallatie. Deze werd over het algemeen maar 1 keer per dag gebruikt door het animatieteam.

In de omgeving kunnen prachtige tochtjes per auto of per voet worden gemaakt. Qua culturele stadjes ligt de camping niet zo gunstig, je moet een flink eind rijden over slingerende wegen. De dorpjes daarentegen hebben ook vele charmes.

Family with older children, 2011
"Geen 4 sterren"
ruud
5.0
25/07/2011 Het rustige weggetje achter de camping is in het weekend een soort ralley-route, tot midden in de nacht. Zeker als er een house-feest is in het complex verderop, waardoor je dan ook nog eens tot 3.00 's nachts van een diepe bass kunt meegenieten.

"Schöner, entspannter Urlaub"
Angi
Sanitary
18/07/2011 Wir waren Anfang Juli auf dem Campingplatz und waren rundum zufrieden. Alles sehr gepflegt. Überalle schöne blühende Hecken und eine Traumlandschaft. Der Strand ist zwar schmal aber völlig ausreichend, da eine schöne Liegewiese direkt dahinter ist, so ist es kein Problem. Die Sanitär-Anlagen sind sehr sauber und schön. Auch das Restaurant ist spitze, wir haben oft dort gegessen, und waren mit dem Preis-Leistungsverhältnis sehr zufrieden. Auch das Personal an der Rezeption war immer sehr hilfsbereit und zuvorkommend. Wir kommen gerne wieder. Danke

1 2 3 4 5 6 7 8 next

Click here for all Zoover gadget options

Which country serves the best food?

Zoover offers various possiblities and options for the accommodation owners.Click here for more information