Choose an international website
6.8
Weather
14 °C
25 May 2013
Weather forecast and climate...
Reviews Holiday park Alba Village***
Corso Piave 219, I-12051, Alba
If you want to avoid disappointment during your holiday in Holiday park Alba Village***? Then take a look at the reviews of Holiday park Alba Village*** in Alba, written by other travellers.
Holiday park Alba Village
scores a
out of
, based on
reviews
read more
Are you curious about what to expect on your holiday in Holiday park Alba Village***? Take a look at the reviews of Holiday park Alba Village*** in Alba, placed by visitors. Next to that you can find 8
vacation photos
Other
Show airports on the map
To:
Locate all airports on the map
GENOA - GENOVA SESTRI (72 km)
MILANO - MALPENSA (117 km)
MILAN - LINATE (128 km)
BERGAMO - BERGAMO ORIO AL SERIO (170 km)
PISA - PISA (219 km)
GENOA - GENOVA SESTRI (72 km)
MILANO - MALPENSA (117 km)
MILAN - LINATE (128 km)
BERGAMO - BERGAMO ORIO AL SERIO (170 km)
PISA - PISA (219 km)
Other
Show airports on the map
Departure airport should be filled in
Destination airport should be filled in
The arrival date should not be older than the departure date
Hotel booking
Tips (0)
Weather forecast
Holiday park info
Q&A (0)
Unfortunately there are no English reviews for Alba Village*** Alba. You can be the first to add a review.
Did you stay at this accommodation?
Add your own review
DE(1)
NL(12)
ALL
Family with young children, July 2012
"Aanrader voor jonge gezinnen of ouderen"
Dennie
View photos
16/07/2012
Wij zijn van 01- 14 juli 2012 hier in een stacaravan op vakantie geweest.
De stacaravan is perfect, prima voorzien, oa een goede airco. We ontvingen in deze 2 weken 2x totaal nieuw beddegoed en handdoeken en de stacaravan werd tussentijds ook een keer gepoetst. De camping zelf is verzorgd en voorzien van luxe algemeen sanitair en was gelegenheid.
Het zwembad is klein maar prima voor gezinnen met jonge kinderen. De voorzieningen aan het zwembad zijn idd aan vervanging toe. De camping zelf heeft geen winkel of restaurant (wel een ontbijt gelegenheid) maar
Lidl, Carrefour en andere supermarkten liggen op loopafstand (2 min.) van de camping, evenals ijs, koffie barretjes en restaurants.
Alba zelf is een mooie stad en biedt veel winkel gelegenheid. Dichtsbijzijnde strand is Savona, zo'n 70 minuten rijden maar de moeite waard.
Voor ouderen, mensen op doorreis en jonge gezinnen is dit een ideale camping.
Complimenten aan het vriendelijke en behulpzame personeel, helemaal top !
Family with young children, August 2011
"Prima vakantie"
Castma
26/08/2011
Wij zijn net terug van een heerlijke vakantie op alba village.
Een prima caravan, aardige mensen en een hele ontspannen sfeer.
Op de camping zelf kun je geen broodjes halen maar de supermarktEN zijn om de hoek. Het zwembad is niet heel groot maar prima. De ligbedden en parasols zouden inderdaad vervangen mogen worden omdat het dan wat luxe uit zal stralen.
Wij vinden het een aanrader als je het echte italië wil ontdekken.
With partner, July 2011
"Echt vakantie"
Maria
18/08/2011
We zijn hier in juli 1 week geweest. Heerlijke camping. Het kampeergedeelte ligt achter de huisjes die verhuurd worden. Relatie klein kampeergedeelte. Zeker geen massa. Daardoor sta je echt heel rustig. Mooie plekken, prachtig modern sanitair dat goed schoongehouden wordt. Personeel aan de receptie spreekt vloeiend Engels en is zeer behulpzaam. Alba is een aantrekkelijk stadje waar je heerlijk kunt eten en de omgeving is liefelijk. Diverse supermarkten in de directe omgeving. Camping prima bereikbaar.
Is ons prima bevallen
Family with young children, July 2011
"Helemaal geweldig"
Fam Kramer
04/08/2011
Wij hebben hier een geweldige tijd gehad, de careven was schoon ook die van onze omwoonende, er waren ook mensen die er vorig jaar ook waren en toen was ook alles schoon...super mooie omgeving ,Je kan er in de lokale restaurants echt heel erg lekker eten, Alba ligt heel centraal.;vlakbij de mooiste wijnvelden en mooie dorpjes.zwembad is inderdaad erg klein maar het is dan ook een hele kleine camping we hebben een paar keer het zwembad alleen voor ons gehad.Wel jammer dat er op het terein geen echte speel tuin is alleen een plastikhuisje en plastik glijbaan. Maar naast de camping is een trimbaan met daar op een speeltoestellen.
Je kan alleen je kinderen er niet alleen naar toe laten gaan.
Verder helemaal geweldig Wij komen hier zeker nog een keer terug.
Family with young children, August 2010
"Prachtige omgeving, camping valt tegen"
Fam. Loenen
6.0
1.0
19/08/2010
Wij zijn hier 10 dagen verbleven in een stacaravan van touroperator. De stacaravan was echt vies. Bij aankomst hebben we alleen al in de keuken 2 uur moeten poetsen om alles schoon te maken. De caravan was gewoon niet gepoetst dit is echt een slechte reclame voor touroperator. De omgeving daar tegen was wel heel erg mooi. Je kunt op de camping ook geen verse broodjes halen en eris ook geen minimarket!
Family with young children, July 2010
"Rustige camping, ideaal voor jonge gezinnen"
Henk-Jan en Mariska
12/08/2010
Omgeving is prachtig, veel mooie dorpen en steden. De camping zelf is erg rustig, hoewel we dat van te voren wisten. Ideaal voor jonge kinderen. Zwembad is klein, maar wel overzichtelijk voor kleine kinderen. Was verder prima, hoewel een merdendeel van de parasols zeer vies en kapot waren.
De stacaravan waar wij in zaten was erg vies, ook die van onze omwonenden.
Wordt zeer matig schoongemaakt. Hoewel je daar wel voor moet betalen.
Zijn zelf bij aankomst twee uur bezig geweest om alles enigszins fris en schoon te krijgen. Dat is een absoluut minpunt. Tevens straalt het cafeetje bij de receptie geen enkele gezelligheid uit en doet men er niets aan om het de campinggasten naar de zin te maken. Ondanks deze negatieve punten hebben wij wel een heel goede vakantie gehad, vanwege de gezellige omwonenden (mede stacaravan-bewoners) en de superleuke omgeving.
Family with young children, July 2009
"Een echte aanrader, wat ons betreft!"
Ellen
28/08/2009
Alba Village is een kleine rustige camping, met staplaatsen, stacaravans en huisjes. Het park ziet er zeer verzorgd uit en wordt goed bijgehouden. Enig minpuntje is inderdaad het te kleine zwembad. Wij hebben hier een huisje gehuurd in de zomer. Dat is ons zeer goed bevallen. De omgeving is prachtig. Midden tussen de heuvels en de wijngaarden liggen allemaal middeleeuwse dorpjes met ieder zijn eigen castello! Ook de grotere steden in de omgeving zijn de moeite waard. Een echte aanrader wat ons betreft. Ook Alba is een gezellig stadje, waar altijd wat te doen is.
With partner
"Mooie omgeving , camping saai, "
Patricia
1.0
08/08/2008
opzich een net park, maar verder helemaal niks te beleven. alba leuk stadje om savonds wat te gaan eten want dat is in het park niet mogelijk. mooie omgeving maar ik zou er niet nog een keertje heen gaan
Family
C.Verdaas
13/08/2007
Prachtige nieuwe camping bij de stad Alba. Alba is bekend om zijn wijn, truffels, ferrero, kaas enz. Kortom culinair paradijs. Omgeving Wijn (beroemde Barolo) en hazelnoten.
Erg schone en nette camping. Keurig aangelegd en van alle gemakken voorzien. Zeer vriendelijk receptie-personeel.
Family, August 2007
Jan
View photos
02/09/2007
Wij zaten in een van de totaal 6 (nieuwe) stacaravans met airco. Camping ligt aan de rand van een buitenwijk van Alba en is rustig gelegen. Het zwembad is klein, van het sanitair gebouw hebben we geen gebruik gemaakt maar het zag er erg verzorgd uit. Alba centrum is niet op loopafstand. Camping leent zich uitstekend voor verkenning van de mooie dorpjes en grote steden (Turijn, Cuneo, Milaan) in de omgeving. De middellandse zee is ver rijden, maar over de smalle weggetjes binnendoor met veel bochten, prachtige uitzichten op de wijnvelden en hazelnootbomen een mooie tocht. Vriendelijk pesoneel. Bijgesloten foto is het uitzicht vanuit onze caravan op het zwembad en de studio's van de camping.
Actions for Alba Village***
Print reviews
Map
View on map
Copy the link below
Click here for all Zoover gadget options
Information about Alba
Weather Alba
Map Alba
Photos Alba
Videos Alba
Question and Answer Alba
Which European tourists annoy you the most during your holiday?
Dutch
Greek
Turkish
Scandinavians
Current score
Create a Zoover Account and manage your accommodaton, attraction, or restaurant.
Click here for more information