Reviews Apartment Principe del Trasimeno****

19 June 2013

Principe del Trasimeno****
Reviews Apartment Principe del Trasimeno****
via Trasimeno 2 Loc. Piana, I-06061, Castiglione del Lago
If you want to avoid disappointment during your holiday in Apartment Principe del Trasimeno****? Then take a look at the reviews of Apartment Principe del Trasimeno**** in Castiglione del Lago, written by other travellers.
Apartment Principe del Trasimeno scores a 9.1 out of 10, based on 18 reviews
Are you curious about what to expect on your holiday in Apartment Principe del Trasimeno****? Take a look at the reviews of Apartment Principe del Trasimeno**** in Castiglione del Lago, placed by visitors. Next to that you can find 40 vacation photos regarding Apartment Principe del Trasimeno**** on the Zoover website. - - -
Unfortunately there are no English reviews for Principe del Trasimeno**** Castiglione del Lago. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

1 2 next

Family with older children, August 2012
"GEWELDIG"
ollie.pluis
Space
14/09/2012 Wat een mooi plek. Prima appartement, groot, lekkere bedden, grote badkamer en ruime keuken. Grote tuin er om heen en een heerlijk zwembad. Elke week, linnenwissel en een gratis pizza-avond inclusief wijn en nagerecht. Vriendelijke eigenaar. Een heerlijke plek om Umbrië en Zuid Toscane te ontdekken.

Family with young children, July 2012
"Fijne agriturismo!"
Karlijn
Space
13/08/2012 Heel fijne agriturismo! Appartementen in diverse soorten en maten. Wij hadden voor 3 personen 1 slaapkamer en 1 badkamer, prima, maar er zijn ook appartementen met meerdere slaap- en badkamers.
Appartementen zijn keurig en schoon, alleen de keukeninventaris liet bij ieder appartement wat te wensen over. Ieder appartement heeft eigen terras. Wij deelden ons 'plaatsje' met 2 andere appartementen, in eerste instantie dachten we wat weinig privacy te hebben, maar het was eigenlijk alleen maar gezellig. Vooral nederlandse gezinnen met kindernen in allerlei leeftijden, die allemaal met elkaar spelen. Hiervoor hebben ze alle ruimte, niet alleen in en rond het zwembad maar ook in de mooie tuin. Binnen een uur zijn prachtige steden bereikbaar. Eigenlijk teveel om in 2 weken te bezoeken. Dus echt een plek om nog eens naar terug te komen!

Family with older children, August 2011
"Een echte aanrader!!"
Karin
Space
09/01/2013 Geweldige mooi agriturismo. Voor ons gezelschap, 2 volwassenen en 5 kinderen hadden wij een mooi,groot en compleet appartement geboekt. De ligging is rustig, de eigenaren uiterst (klant)vriendelijk en het gezamenlijk pizza eten op zondag is erg gezellig. Heerlijk zwembad met voldoende ligbedden er omheen. Er zijn talloze uitstapjes te maken in de omgeving naar prachtige plaatsen. Het Trasimenomeer ligt op een paar km afstand rijden, daar zijn wij ook enkele keren naartoe gereden. Prima om te zwemmen ook daar. Kortom, voor ons een vakantie voor een 10! Hier gaan we zeker nog eens naar terug!

The best prices and last minutes for this Apartment by:

With partner, June 2011
"Top lokatie- gewoon een aanrader"
tonny morssinkhof
Space
31/01/2012 een oud gerestaureerd landhuis met 13 app. van verschillende afmetingen. Allen zeer ruim en met persoonlijke zorg op een hoog niveau ingericht.Allen met een eigen terras in de zeer goed onderhouden tuin met daarin ook een mooi zwembad . Eigenaren zeer vriendelijk en behulpzaam. Ligging rustig op ong 2km van het meer van Trasimeno en 5km van de plaats Castiglione met haar hooggelegen historisch centrum.
Een ideale uitvalbasis voor bezoek aan CORTONA-ASSISI_ORVIETO_SIENA-AREZZO.

With partner, October 2010
"Jammer dat het zo stil was"
van Mierlo
Space
17/10/2010 Net terug van 11 dagen logies en het is ons prima bevallen.Jammer vonden we het wel dat er weinig of geen gasten waren dus de gezamelijke huiskamer was gesloten en geen gezamelijke maaltijd(wat ons juist erg leuk leek). Het appartement is erg schoon en ruim maar voor mij het bed te hard. Heerlijk kunnen moterrijden in de omgeving al kunnen ze wel wat doen aan de vele gaten in de weg. Voor ons zal er geen tweede keer komen.

Family with young children, August 2010
"Eindelijk.. iemand die weet hoe het moet"
Linda
Space
30/08/2010 Ik sluit me aan bij alle vorige beoordelingen, de luxe van thuis.. in een prachtige omgeving. Vanuit Terontola (8 km) verder super verbinding met de sneltrein naar Rome. Omgeving prachtig, del lago is aan te bevelen. Supermarkt direct gevonden, en trouwens de accomodatie ook.. stond prima aangegeven voor diegene die oplet op de bruine accomodatiebordjes. Kortom top vakantie hier gehad..was de lange autoreis absoluut waard! grote badkamers, met bad.. mooie keukens, met goede inrichting voor diegene die zelf wil koken. 1x in de week gratis eten aangeboden door de eigenaren.. en voor wie liever tussen de italianen eet vind een leuk restaurantje net voor de afslag piana. Veel plezier op deze geweldige locatie, het wordt vast een topvakantie!

Family with young children
"Dit is bijna thuis zijn!"
M. Benard
Space
27/07/2010 Zo hoort een vakantielocatie te zijn. Perfect onderhouden, schoon & fris appartement/complex/zwembad, gastvrije & vriendelijke mensen.

Voor de kinderen deze week 'gelukkig' veel vriendjes en vriendinnen.

Perfecte ligging voor uitstapjes in de ruime omgeving.

Een 10 is alleen voor de meester!

Absoluut een aanrader!

Family with young children, July 2010
"Zeer goede uitvalbasis voor tochten"
FLAM
Space
19/08/2010 Hoe snel wil je het Italiaanse ritme tot je nemen?
Zeer schoon en mooi onderhouden zwembad, spellen voor de kids, mountain bikes, lekkere strandstoelen.
Lekker tot middernacht praten, eten, met andere mensen en als je geen zin hebt is dit ook ok. De kids vermaken zich prima met elkaar.
Zoek je echte rust? Dan hier niet zijn maar een kamer alleen voor jezelf nemen op een andere plek.

Friends, July 2010
"Schitterende locatie vriendelijke mensen"
Wietsche
Space
17/08/2012 Wij hadden met z"n zessen het grootste appartement. Maar wat een ruimte. Iedereen zijn eigen badkamer. Super schoon en netjes. Heerlijk authentiek ingericht. Genoten van de wekelijkse diners die je aangeboden worden door de eigenaars.Het enige jammere was dat er een club Nederlanders waren di er al 1 of 2 keer eerder waren geweest en daardoor dachten dat zij de regels konden maken. 's Avonds om elf uur gewoon keiharde muziek aan. Het waren westerlingen waar niet gewoon mee te praten valt. Dus gewoon links laten liggen en niet meer op reargeren dan maar. De eigenaren maakten daar niet zoveel van.

Family with young children, August 2009
"Prachtig, gezellig, rustig, luxe en zeer gastvrij."
Edwin en Claudette ...
Space
29/08/2009 2 weken met twee kinderen 6 en 9 jaar verbleven in appartement Persico Reale. Meer dan genoeg ruimte. 1 sl.k. + bedbank (2+2) keuken met oven, vaatw., diepvries, ruime badkamer evt airco maar ondanks hitte bleek dit niet nodig. Op het terrein een ruimte met wasmach, strijkpl, strijkijzer. Zonder het van te voren te weten waren we tegelijk met nog 6 of 7 andere Nederlandse gezinnen en ondanks het leeftijdsverschil (6 t/m 16 jaar) trokken alle kinderen gezellig met elkaar op. Superfijn zwembad met ligbedden. Speeltuintje, gratis fietsen, tafeltennis en voetbalspel. Wekelijkse pizza avond aangeboden door Pr. del Trasimeno. Hierdoor meteen leuk ongedwongen contact met overige gezinnen. Onze kinderen die een camping met glijbanen en animatie gewend zijn willen volgend jaar weer zo'n huis. Perugia, Assisie, Arezzo, Orvieto en Muntepulciano goed te berijden. Sluit me volledig aan bij eerdere beoordelingen. Acc. geboekt via eigen website. Heerlijk genoten van de rust, luxe en ruimte

1 2 next

Click here for all Zoover widget options

Which European tourist is the best dressed?