Choose an international website
8.9
Weather
13 °C
21 May 2013
Weather forecast and climate...
Reviews Apartment Casale Il Sogno*****
Loc. Casalecchi, 25, 06026, Pietralunga
If you want to avoid disappointment during your holiday in Apartment Casale Il Sogno*****? Then take a look at the reviews of Apartment Casale Il Sogno***** in Pietralunga, written by other travellers.
Apartment Casale Il Sogno
scores a
out of
, based on
100
reviews
read more
Are you curious about what to expect on your holiday in Apartment Casale Il Sogno*****? Take a look at the reviews of Apartment Casale Il Sogno***** in Pietralunga, placed by visitors. Next to that you can find 65
vacation photos
To:
Locate all airports on the map
RIMINI - RIMINI (67 km)
FORLI - FORLI (89 km)
FIRENZE - PERETOLA (107 km)
BOLOGNA - BOLOGNA (152 km)
PISA - PISA (167 km)
RIMINI - RIMINI (67 km)
FORLI - FORLI (89 km)
FIRENZE - PERETOLA (107 km)
BOLOGNA - BOLOGNA (152 km)
PISA - PISA (167 km)
Other
Show airports on the map
Departure airport should be filled in
Destination airport should be filled in
The arrival date should not be older than the departure date
Hotel booking
Tips (0)
Weather forecast
Apartment info
Q&A (0)
Unfortunately there are no English reviews for Casale Il Sogno***** Pietralunga. You can be the first to add a review.
Did you stay at this accommodation?
Add your own review
ALL
"Fantastische plek!"
Henriette Coppes
17/05/2013
Goed verzorgd, persoonlijk en gastvrij! En heerlijk rustig!
With partner, September 2012
"Wat een rust en stilte biedt Casale il Sogno."
Martin en Hilde
01/10/2012
Wat een heerlijke week hebben wij doorgebracht bij Wendy en Henry. Ze doen er alles aan om je op deze plek thuis te voelen en een heerlijk vakantiegevoel mee te geven. Niet onbelangrijk is natuurlijk het weer, maar los daarvan is de sfeer in Casale il Sogno gewoon ontspannen en gezellig. Wij hebben driemaal meegedaan aan het diner en daar diverse streekgerechten geproefd. Erg leuk was het om tijdens de diners de andere gasten te leren kennen en informatie uit te wisselen over bezienswaardigheden en ervaringen uit de omgeving. Voor een bezoek aan de steden Assisi, Perugia, Arezzo, Fano of Florence moet je wel wat reistijd incalculeren maar eenmaal weer terug op Casale overvalt je de rust en met een goed glas wijn is het dan echt genieten. Deze plek en de gastvrijheid van Wendy en Henry is echt een reden om naar Casale il Sogno af te reizen. Wij gaan het zeker nog een keer beleven. Nu nog effe wat van de Italiaanse taal onder de knie zien te krijgen.........
With partner, September 2012
"Heerlijk genieten en ontspannen"
sandra en roek
07/10/2012
Wat hebben wij een heerlijk vakantie gehad bij casale il sogno. Een enorm hartelijk en fijn ontvangst met een drankje door henry en wendy. Wij hebben een safaritent gehuurd wat echt de.moeite waard is. Het is een heerlijke omgeving met tal van mogelijkheden om te doen. (voor sommige plaatsjes is het ietsje verder rijden, maar absoluut de moeite waard). Iedere ochtend genieten van de heerlijke bestelde broodjes en koffie, het mooie uitzicht en de gastvrijheid. We hebben van henry en wendy tal van tips gekregen voor onze uitstapjes. ern aanrader is absoluut het samen dineren met de andere gasten, erg gezellig en heerlijk eten.
Conclusie van onze vakantie, echt een fanastische vakantie gehad, en heerlijk ontspannen terug gekomen van onze vakantie
Friends, August 2012
"Fantastisch genoten!"
Florine & Fenja
29/09/2012
Wat hebben we genoten van ons verblijf bij Henry & Wendy. De accommodatie was in één woord Fantastisch! We hebben een heerlijke week gehad. Genoten van de gastvrijheid, de koffie, 't verse brood, de 2 diner avonden, de tips, de gezelligheid, het mooie appartement, de fijne zachte witte handdoeken en het opgemaakte bed, de omgeving en van de prachtige dorpjes en stadjes die we bezocht hebben. Dank voor deze heerlijke herinnering! Casale Il Sogno is werkelijk een aanrader!
Wie weet tot ziens!
Family with young children, August 2012
"Wat een geweldige locatie!"
H.L.
View photos
20/08/2012
Casale il Sogno is dé perfecte agriturismo in Italië om met je gezin lekker tot rust te komen. De gastvrijheid van Wendy en Henry geeft je bij aankomst al meteen een goed gevoel. De inrichting, ruimte en privacy van de appartementen zijn geweldig. Je kan zien dat er aandacht aan het huis, omgeving en het "Casale il Sogno"- concept is besteed. Bij het boeken krijg je meteen al een goed gevoel en dat wordt nog meer bevestigd tijdens je verblijf. De tips, broodjes-service en eetavonden maken de vakantie compleet. Vooral als de mede-gasten erg prettig in omgang zijn. Plaatsen in de omgeving zijn goed te bereiken (Pietralunga = 10 min met de auto). Vraag vooral naar de speciale restaurantjes en als je naar andere plaatsen gaat om een goede parkeerplaats. Fano (strand) is met een uurtje te bereiken. Wij hebben bij Casale il Sogno een geweldige twee weken gehad en komen zeker terug.
"Absoluut een aanrader"
Jo van der Henst-Sc...
10/09/2012
Wat een heerlijke plek om te onthaasten. Gastvrouw Wendy en gastheer
Henry zijn schatten. Appartement (Blu) stijlvol en compleet ingericht
met oog voor detail (Zachte! Witte! Handdoeken!). Genoeg vertier voor
de kinderen (trampolien, zwemmen, speeltuintje). In de omgeving leuke
oude stadjes en op een uurtje rijden het strand. Maar waarom zou je
weggaan? Boven op de berg is het prima uit te houden: rust, ruimte,
lekkere koffie en 2x per week een heerlijk diner. Af en toe een plons
om af te koelen en een avondwandeling: meer heeft een mens niet nodig.
Wen en Hen: van ons een dikke tien!
Family with older children, August 2012
"Geweldige plek !"
eerelman
07/11/2012
Heerlijk tot rust gekomen bij Henry en Wendy op de berg. Heerlijke eetavonden buiten op het terras samen met de overige gasten. De kinderen hebben zich super vermaakt en wij dus ook. Casale il Sogno is ongedwongen vakantie vieren in een ongedwongen omgeving en gastvrijheid ervaren zonder dat het opdringerig wordt en dat is een kunst !
Wij komen hier vast nog eens terug.
Family with young children, August 2012
"Super locatie om heerlijk te onthaasten."
Harry en Mariska
17/08/2012
Fantastische plek om heerlijk te onthaasten.
Veel leuke bezienswaardigheden in de nabije omgeving telkens via een prachtige routes te bereiken. Nu voor de 3e keer geweest, altijd veel leuke andere gasten , met gezellige eetavonden.
Mooie ruime appartementen en heel veel vrijheid om het huis.
Goede gastvrijheid en heerlijke Italiaanse koffie.
Ons gezin met kleine kinderen ( 3 en 6 ) hebben uitstekend vermaakt met de andere , altijd voldoende , aanwezige kinderen.
TOP !
Family with young children, August 2012
"Heerlijke plek voor het echte Italiaanse leven"
Han Bosz
04/09/2012
We hebben in augustus 2012 een heerlijke drie weken gehad op Casala il Sogno. Ligging is rustig, weinig toeristisch. Alle bezienswaardigheden zijn binnen een uur bereikbaar. Wij zaten in een Safaritent van touroperator, deze was zeer luxe en ruim. Lokatie is erg kindvriendelijk. Onze kinderen van 9 en 7 hebben zich prima vermaakt. Heerlijk was ook het eten van de Italiaanse kok die twee keer per week kwam koken.
Family with young children, July 2012
"Prachtige ligging, mooie plek!"
Familie van Bemmele...
30/07/2012
Wij verbleven in een safaritent van touroperator. Deze was zeer ruim en ingericht met steigerhouten meubels. Het comfort was aangenaam.
De agriturismo van Wendy en Henry is zeer verzorgd en zij doen er alles aan om je te helpen waar nodig en geven het gevoel dat je welkom bent.
Het nettte en schone sanitair deel je met de andere 3 campingplaatsen en dat is prima te doen.
Wij genoten elke morgen van een kop cappucino op het terras. Ook hebben we een aantal keren meegedaan aan de gezamenlijke diners. Deze waren gevarieerd en lekker, tevens geven ze je de mogelijkheid om kennis te maken met diverse typische italiaanse gerechten.De kinderen hebben zich heel goed vermaakt. Ondanks dat er geen animatie is, hebben ze zich geen moment verveeld. Het zwembad, de speeltuin met trampoline en de omgeving geven voldoende speelmogelijkheden.
Wij hebben twee heerlijke weken gehad op Casale il Sogno en kunnen deze mooie plek in het groene hart van Italië zeker aanraden!
Actions for Casale Il Sogno*****
Print reviews
Map
View on map
Copy the link below
Click here for all Zoover gadget options
Information about Pietralunga
Weather Pietralunga
Map Pietralunga
Photos Pietralunga
Videos Pietralunga
Question and Answer Pietralunga
Which European tourists annoy you the most during your holiday?
Dutch
Greek
Turkish
Scandinavians
Current score
Create a Zoover Account and manage your accommodaton, attraction, or restaurant.
Click here for more information