Reviews Campsite De La Rivière****

21 May 2013

De La Rivière****
Reviews Campsite De La Rivière****
21, route de la Sûre, L-9390, Reisdorf
If you want to avoid disappointment during your holiday in Campsite De La Rivière****? Then take a look at the reviews of Campsite De La Rivière**** in Reisdorf, written by other travellers.
Campsite De La Rivière scores a 8.8 out of 10, based on 80 reviews
Are you curious about what to expect on your holiday in Campsite De La Rivière****? Take a look at the reviews of Campsite De La Rivière**** in Reisdorf, placed by visitors. Next to that you can find 23 vacation photos regarding Campsite De La Rivière**** on the Zoover website. - - -
Unfortunately there are no English reviews for De La Rivière**** Reisdorf. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

1 2 3 4 5 6 7 8 next

There are 80 reviews of De La Rivière****

8.9
7.6
8.6
8.7
With partner, 2013
"Camping met het "gouden randje""
fam. Heezen
Sanitary
26/04/2013 Deze camping is centraal gelegen van waar je te voet, fiets, auto of openbaar vervoer heel veel van Luxemburg kunt beleven. Net over de brug aan De Sure gelegen, met uitzicht op een heuvelrug vind je een natuurlijke rust. In het sfeervolle restaurant kun je gezellig wat drinken of van een uitstekende maaltijd genieten. Gastheer Ron staat in de keuken en zijn vrouw Marieke en hun zoon Frank verzorgen de bediening. De renovatie van afwasplaats, douches en toiletten is al voor meer dan de helft gerealiseerd en ziet er netjes en verzorgd uit met als opmerking het "gouden stootrandje" bij de afwasplaats, ook hier zelfs aandacht voor het kleine: vandaar de titel. Behulpzaamheid staat hoog in het vaandel. Een fijne camping met grote plaatsen, waar je kunt genieten van je vakantie.

fam. Heezen

With partner, August 2012
"Prima camping"
Globetrotter
Sanitary
10/09/2012 Wij hebben 6 nachten op deze camping gestaan en naar volle tevredenheid. Bij aankomst werden we hartelijk verwelkomd en we mochten onze eigen plaats uitzoeken. Het sanitair was zeer schoon, het terrein mooi vlak grasland, aan de rivier gelegen, water en stroompunt dichtbij. De camping ligt mooi centraal voor het maken van uitstapjes naar; Vianden, Trier, Echternach, Diekirch of Ettelbrück.
Vlakbij is ook de mogelijheid, om een kano te huren en van Dillingen naar Echternach te peddelen.
Deze camping heeft aan onze verwachting voldaan.

With partner, August 2012
"Goede en nette plek"
de Boer
Sanitary
15/09/2012 De camping is centraal gelegen.
Grote plaatsen als Echternacht goed te bereiken.
De plaatsen zijn gelegen aan het water de Sure men heeft gelegenheid tot vissen.Kort om prima camping voor herhaling vatbaar.

Family with young children, August 2012
"NOOIT MEER!!!"
Campingmeester
5.0
3.0
6.0
6.0
29/08/2012 De eigenaren zijn alles behalve communicatief en flexibel. Wij hebben onze gereserveerde campingplaats afgestaan voor een andere plaats omdat een ander stel een weekje langer wilde blijven. Geen probleem want je moet een beetje flexibel zijn maar....bij een ongelukje wat gebeurde op de camping werd de flexibiliteit voor ons niet toegepast. We moesten meer dan de volle mep betalen om een kleine schade te herstellen.
De eigenaren kijken weg als je binnenkomt.....een camingeigenaar moet juist representatief zijn en in keer geval goedendag zeggen. Niet schuw in een hoekje weg kruipen.
Ieder zijn eigen mening maar voor ons dus nooit meer deze camping. Ik lees alle positieve reacties op zoover maar op de camping heb ik meerdere negatieve dingen gehoord...vreemd dat er alleen positieve dingen op zoover staan. Misschien vrienden en bekenden????kortom doe er je voordeel mee en neem een andere camping.
director Familie Stuifbergen, 31/08/2012
Owner says::  Beste familie, In goed overleg hebben wij u op voorhand al een andere plaats aangeboden, waarmee u akkoord bent gegaan. Wij hebben voorgesteld de schade die u aan het muurtje bij het watertappunt heeft gereden, via uw WA verzekering te regelen. U wenste zelf een schikking om uw no-claim niet kwijt te raken, de kosten die wij u in rekening hebben gebracht dekken niet eens de kosten van herstel. Verder vinden wij het jammer dat u andere zaken erbij betrekt, die naar ons idee nooit hebben plaatsgevonden en suggereert dat alle goede recensies door vrienden zijn geplaatst.

Family with young children, August 2012
"Tweede keer en derde keer komt er zeker."
M.
Sanitary
04/09/2012 Ligging: prima aan de rivier, in no time zit je in Mullerthal, de steden.
Prijs / kwaliteit: meer dan goed. Grote ruime plekken, vriendelijk personeel.
Sanitair wordt regelmatig schoongemaakt, afvalbakken regelmatig geleegd.
Restaurant heeft een eenvoudige kaart, maar genoeg keuze, en zeer smakelijk. Voor kindvriendelijkheid hebben we het oordeel aan onze zoontjes overgelaten: "volgend jaar weer hierheen!".
Dit jaar kwamen we ook weer bekende gezichten tegen van mensen die hier vorig jaar ook stonden. Hoewel veel campeerders hier een tussenstop maken op weg naar het zuiden zijn er ook veel die 2 weken of meer blijven staan, en ook regelmatig terugkomen.

Wat dat betreft is de recensie hieronder wat kinderachtig, en zeker niet representatief voor de mening van al die gasten die hier een prima tijd hebben en trouw terugkomen.

Group trip, July 2012
"Een uitstekende camping op een prima locatie"
m.c.schouten
Sanitary
30/07/2012 We hebben de camping eigenlijk nu al een paar jaar als tussenstop tussen Frankrijk en Holland bezocht. In voorjaar en in najaar. En elke keer is het weer genieten van de kookkunsten van Ron, de handige tips en weetjes van Marieke en Frank. Sanitair tip top in orde, inclusief toiletpapier en bril. Kortom, een echte aanrader !

Friends, July 2012
"Fijn weerzien."
Herman ter Lingen
Sanitary
01/08/2012 Alweer voor de 7e keer een 5-daags verblijf met mede-muzikanten en vrouwen. Heerlijke camping met aardig publiek en ruimte voor spelende kinderen.
Het enige 'nadeel' is dat je weer een paar kilo's aankomt door de heerlijke maaltijden, bereid door Chef Ron.
Ron, Marieke en Frank namens ons allemaal heel hartelijk bedankt voor het geweldige onthaal en wat ons betreft tot volgend jaar.
Herman ter Lingen (60+ Guitarband en aanhang)

With partner, July 2012
"Prima camping"
Dirk Schuitemaker
Sanitary
31/07/2012 Afgelopen 1,5 week bij deze camping gelogeerd. We hebben het hier prima naar ons zin gehad. De omgeving is prachtig, 2 dorpen dichtbij (Echternach & Diekirch). De camping ligt direct aan de Sûre daardoor is er altijd wel geluid van stromend water. Helaas ligt de camping ook naast de doorgaande weg, waardoor er soms wel enig geluid is van verkeer. De bus stopt voor de camping en een reisschema is te krijgen bij de camping eigenaar. Top! Verder was het sanitair ook altijd schoon en wordt een aantal keer per dag schoon gemaakt. Het eten in het restaurantje bij de camping is ook heerlijk! Voor vragen konden we altijd bij de campingeigenaar terecht. Kortom een camping om nog eens een keer terug te komen.

With partner, June 2012
"Heerlijke camping op mooie locatie"
Fam.van de Laar
Sanitary
01/07/2012 We hebben genoten van ons 14 daags verblijf op deze camping. Mooi plekje aan de Sure, prima leiding van Ron en Marieke die ook allerlei tips gaven voor uitstapjes. Lekker gegeten in het restaurantje bij Ron..Heerlijk (electrisch) gefietst en gewandeld in de prachtige omgeving.Een aanrader!

With partner, June 2012
"Heerlijke plek aan het water."
Rob van den Berg
Sanitary
13/07/2012 Hebben het erg naar ons zin gehad op deze camping, ook het eten in het restaurant was prima en behoorlijk veel dus geen honger meer als je s'avonds weer in je caravan was :)
Zeker voor herhaling vatbaar!!

1 2 3 4 5 6 7 8 next

Click here for all Zoover gadget options

Which European tourists annoy you the most during your holiday?