Reviews Campsite Plage****

21 May 2013

Plage****
Reviews Campsite Plage****
87, Grand-rue, 6310, Beaufort
If you want to avoid disappointment during your holiday in Campsite Plage****? Then take a look at the reviews of Campsite Plage**** in Beaufort, written by other travellers.
Campsite Plage scores a 7.6 out of 10, based on 72 reviews
Are you curious about what to expect on your holiday in Campsite Plage****? Take a look at the reviews of Campsite Plage**** in Beaufort, placed by visitors. Next to that you can find 45 vacation photos regarding Campsite Plage**** on the Zoover website. You can view 1 video regarding CampsitePlage****. - - -
Unfortunately there are no English reviews for Plage**** Beaufort. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

1 2 3 4 5 6 7 8 next

Show reviews from:
"Fijne week gehad"
Franka
Sanitary
25/09/2012 Begin september een week doorgebracht in een compleet ingerichte bungalowtent. Keurig schoon en compleet. Echter, zeer harde bedden. Dat was wennen. Verder prima. Sanitair schoon en lekkere douches. Helaas was er `s avonds niets te beleven op de camping of nabije omgeving zo net na het hoogseizoen. Omgeving is prachtig, je loopt zo het bos in. Klein supermarktje om de hoek. Wij hadden fantastisch weer dus was het zeer geslaagd. Beheerders van de tenten waren zeer vriendelijk.

"Zo mooi"
diny
Sanitary
27/09/2012 Hartelijke ontvangst door het beheerders echtpaar van reisorganisatie (kan niet beter)
Tent zag er keurig uit en het alles wat je nodig hebt is aanwezig.
Eind September is het toch wel erg koud, dus dat is voor ons geen goede periode om nogmaals te gaan
Maar een prima plek om je vakantie door te brengen
Ook de reisorganisatie doet er alles aan om het verblijf naar je zin te maken

"Niet nog eens"
Fred
20/09/2012 Schone camping.
Wij hebben in het naseizoen daar gezeten en dan is de prijs van touroperator via actievandedag ruimschoots voldoende. Hoewel de tenten pal om elkaar staan was er vanwege alle lege campingplaatsen ruimte genoeg, anders zit je wel heel erg dicht op mekaar. en is er geen sprake meer van privacy. Sanitaire voorzieningen zijn ronduit prima alleen de heren faciliteiten ware gesloten en moest massaal van de dames faciliteiten gebruik gemaakt worden, zwembad was helaas dicht ondanks dat wij ervoor hadden betaald. Het touroperator beheersechtpaar is aller vriendelijkst en behulpzaam en kunnen de tekortkomingen van Plage niet worden aangerekend.

With partner, September 2012
"Dat doen we nog een keer."
inekeschaap
Sanitary
13/09/2012 Een fijne zonnige week gehad op deze prachtige camping!
De compleet ingerichte tent was perfect. Het vriendelijke Nederlandse beheerders echtpaar ontving iedereen erg hartelijk . Je kon met alle vragen bij ze terecht.
Sanitair gebouw goed schoon en lekker warm water.
Tenten staan wel in de schaduw ,maar je kunt overal in de zon gaan zitten vlak bij je tent . Kortom een prima plek voor een lage prijs.

"Geweldige camping"
Ewald en Veroon
4.0
Sanitary
12/09/2012 wij hebben een geweldige week gehad. de omgeving telt natuurlijk erg mee en de zon was deze week volop aanwezig. het was niet erg druk tja begin september, logisch! de tent die we huurden was perfect, schoon, netjes, volledig ingericht etc etc. ook de mensen waren zeer vriendelijk en behulpzaam. we hebben prachtige wandelingen en zelfs fietstochten gemaakt. de fietstochten steeds langs een rivier omdat we geen mountain bikers meer zijn en de knieën geen bergen meer aankunnen! toiletten schoon, jammer dat het zwembad vanaf 3 september dicht was, ach misschien toch te koud. een ritje met de BUS naar stad Luxemburg is zeer aan te raden, kost weinig, geen parkeergeld en geen gezoek want je stapt op het CS uit! kortom een fijne week gehad

Family with older children, August 2012
"Mooie en schone camping"
Henk1963
Sanitary
20/08/2012 Deze camping ziet er mooi uit, veel groen, bomen, heggen e.d. Ook het sanitait ziet er schoon uit.

Jammer genoeg is er geen pinppongtafel, eigenlijk een must op een camping voor jongeren.

Brood kun je bij de bakker op 10 minuten lopen halen en op 5 minuten lopen is er een zeer goed gesorteerde mini-supermarkt inclusief NL-krant.
Receptioniste Irmgard, 21/08/2012
Owner says::  Ik wil u bedanken voor u beoordeling maar wij hebben toch een pingpong-tafel. Hij staat bij het zwembad. Voor volgend jaar willen wij hem verplaatsen naar badgebouw 3. Dit omdat we daar een plaats willen maken waar de kinderen zich kunnen treffen. Jammer dat u hem niet gezien heeft maar wellicht zien we u terug op Camping Plage Beaufort !

With partner, August 2012
"Fijne camping, absoluut voor herhaling vatbaar"
Marco Vissers
Sanitary
14/08/2012 Fijne camping, mooi gelegen. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Schoon sanitair(2x daags gereinigd). Mooi gemeentelijk zwembad aangrenzend, waar je goedkoop kan zwemmen. Wij waren er in een week waarbij niet alle plekken bezet waren, ruimte genoeg.

Family with young children, August 2012
"Leuke camping"
Ange
7.0
04/08/2012 Prachtig gelegen in het heuvelachtige Luxemburg naast een gemeentelijk zwembad (apart betalen) met aantrekkelijk ogende glijbaan.
Dichtbij het dorp Beaufort en op loopafstand van kasteel Beaufort. In het dorp een leuke grote speeltuin op het schoolplein.

Niet aan te raden als je Nederlanders probeert te vermijden als je in het buitenland bent.

Family with young children, July 2012
"Fantastisch"
familie van Veen
Sanitary
03/08/2012 Net terug van een super vakantie op deze camping. Mooie grote plaatsen met hele goede en schone sanitaire voorzieningen.animatie team. Jammer dat het zwembad af en toe een beetje koud was.dit komt omdat het door zo
onneconnectoren word verwarmd.

Family with young children, July 2012
"Gezellige camping"
Petra
6.0
06/08/2012 De camping is heel gezellig. Niet te groot, klein maar fijn. Alleen het gehuurde chalet Hallerbach is echt aan een opknapbeurt toe.
Vooral de matrassen waren niet comfortabel om op te slapen. De omgeving is prachtig en de mensen zijn er heel vriendelijk. Je kunt er wandelen en voor de kinderen is er een leuk zwembad.
Onze 2 honden hebben het ook naar hun zin gehad. Al met al een leuke vakantie maar nogmaals het chalet Hallerbach moet nodig opgeknapt worden!

1 2 3 4 5 6 7 8 next

Click here for all Zoover gadget options

Which European tourists annoy you the most during your holiday?