Choose an international website
Arrival date
Departure date
Persons
From
The lowest rate found over the past 48 hours.
We search all the best hotel suppliers to find you the lowest price!
Reviews Hotel Aleksandar Villa****
Naselba Raca bb, 6000 , Ohrid
If you want to avoid disappointment during your holiday in Hotel Aleksandar Villa****? Then take a look at the reviews of Hotel Aleksandar Villa**** in Ohrid, written by other travellers.
Hotel Aleksandar Villa
scores a
out of
, based on
reviews
read more
Are you curious about what to expect on your holiday in Hotel Aleksandar Villa****? Take a look at the reviews of Hotel Aleksandar Villa**** in Ohrid, placed by visitors. Next to that you can find 5
vacation photos
Tips (0)
Weather forecast
Hotel info
Q&A (0)
Unfortunately there are no English reviews for Aleksandar Villa**** Ohrid. You can be the first to add a review.
Did you stay at this accommodation?
Add your own review
ALL
"Klein maar fijn"
Piet
23/09/2012
Zeer goed onderhouden en fraai hotel op een paar kilometer afstand van het centrum van Ohrid. Ruime en luxe kamer met prima bed, flatscreen TV, jacuzzi, grote badkamer: prima. Eten is van hoge kwaliteit, keuze wat beperkt. Ongekend goede service. Zeer fraai buiten en binnen zwembad. Met de taxi van Ohrid naar het hotel kost slecht 130 dinar = 2 euro. Hotel is minder geschikt voor de "smalle beurs"; prijzen zijn relatief hoog. Volgens veel mensen is Villa Aleksandar het beste hotel van Ohrid en misschien wel van heel Macedonië. Niet geschikt voor liefhebbers van drukte, disco en het nachtleven.
"Heerlijke vakantie"
Miranda
09/11/2012
Prachtig hotel, zeer vriendelijke bediening en een heerlijk zwembad. De eigenaresse heeft voor ons en twee andere stellen een paar keer macedonisch gekookt, was heerlijk! Jammer dat het resort een beetje afgelegen ligt maar als je de weg oversteekt kun je langs het meer naar het centrum lopen. Als je vraagt om een taxi te bellen zijn ze er altijd binnen twee minuten. Echt een aanrader!
"Top hotel"
Mario
09/10/2012
Het is een villa hotel met kamers dat heb ik nog nooit meegemaakt 42 m² met een jacuzzi op je kamer en een grote flatscreen kingsize bed en ook nog een hele grote douchecel ontbijt is goed lunchkaart is niet zo uitgebreid maar wel goed diners zijn wel goed alles vers je zit alleen vaak in een leeg restaurant dus een beetje ongezellig zwembad ziet er mooi uit maar water is heel koud genoeg zonnebedjes eigenaar en personeel zijn heel vriendelijk ohrid en struga zijn leuke plaatsjes en in hotel Tino kan je heerlijk eten en in struga zit aan het einde van de winkelstraat voor de brug rechts af ongeveer het 4e restaurantje je ziet het aan een Nederlandse vlag binnen een restaurant daar kan je heerlijk eten probeer is de stoofpotjes dat is echt genieten en alles is spot goedkoop we gaan zeker weer terug
The best prices and last minutes for this Hotel by:
With partner, August 2012
"Perfecte vakantiebestemming"
Hansum
05/09/2012
Schitterend hotel met hele mooie tuin,zwembad en zeer vriendelijke mensen.
Bovendien heerlijk rustig.
Toch heel snel per taxi in Ohrid!!!
Een aanrader, ook voor mensen met kinderen.
With partner, July 2012
"Super hotel"
Fam W
7.0
View photos
28/07/2012
In hotel Aleksandar voel je je helemaal welkom. Gastvrije mensen, een topservice, fijne hotelkamer, heerlijk ontbijt met eigengemaakte jam en broodjes van de warme bakker.
Voor het personeel is niets te veel, je wordt echt in de watten gelegd.
Ligging vonden wij geen topcijfer waard omdat je niet dicht bij het meer bent. Met de taxi voor 3 euro ben je zo in de stad.
Naar Ohrid liepen wij in plm. 35 minuten, een fijne wandeling langs het meer.
De prijzen zijn in vergelijking met Nederland laag, Wij aten voor 20 a 25 euro voor 2 personen.
Ook wij werden uitgezwaaid door het peroneel.
Ben je op zoek naar een kleinschalige luxe accomodatie met een rustige ligging en top service dan ben je in hotel Aleksandar op zijn plaats
Family with young children, July 2011
"Prachtig hotel met top service!"
Moerman
22/07/2011
Hotel Aleksandar is een kleinschalig Luxe hotel met ruime kamers en een grote badkamer met bubbelbad. Wij verbleven er met onze 2 dames van 2 en 5 die zich daar prima kunnen vermaken in het zwembad of het bubbelbad. Het resort is afgesloten dus ze kunnen veilig spelen. Er is een grote tuin die mooi is ingericht en perfect onderhouden. Eten kun je in een van de restaurants of in Ohrid wat te bereiken is met een taxi voor 2 euro per rit. De service is uitmuntend. Wij kwamen om 7.30 uur aan en konden al in onze kamer en direct aan het ontbijt. Bij vertrek om 6.30 uur stond de koffie klaar en had de gastvrouw broodjes gemaakt met drinken voor onderweg en kwamen ons uitzwaaien. Echt een aanrader!
Actions for Aleksandar Villa****
Print reviews
Map
View on map
Copy the link below
Click here for all Zoover gadget options
Information about Ohrid
Weather Ohrid
Map Ohrid
Photos Ohrid
Videos Ohrid
Question and Answer Ohrid
Which European tourists annoy you the most during your holiday?
Dutch
Greek
Turkish
Scandinavians
Current score
Create a Zoover Account and manage your accommodaton, attraction, or restaurant.
Click here for more information