Choose an international website
7.1
Weather
11 °C
27 May 2013
Weather forecast and climate...
Reviews Hotel Desaret***
Ohrid, 6000, Pestani
If you want to avoid disappointment during your holiday in Hotel Desaret***? Then take a look at the reviews of Hotel Desaret*** in Pestani, written by other travellers.
Hotel Desaret
scores a
out of
, based on
112
reviews
read more
Are you curious about what to expect on your holiday in Hotel Desaret***? Take a look at the reviews of Hotel Desaret*** in Pestani, placed by visitors. Next to that you can find 212
vacation photos
Tips (0)
Weather forecast
Hotel info
Q&A (0)
Unfortunately there are no English reviews for Desaret*** Pestani. You can be the first to add a review.
Did you stay at this accommodation?
Add your own review
DE(3)
NL(110)
ALL
With partner, October 2012
"Goed hotel, mooie ligging"
Visje
17/10/2012
De service: redelijk/kan beter. Dit omdat zodra er een feest plaatsvond in het hotel de feestgangers tussen de hotelgasten liepen en daardoor duurde het soms te lang voordat de ober langs kwam om te vragen of je iets wou drinken.
Kamers: Wij zaten in een gerenoveerde kamer welke er goed en schoon uitzag. Echter was er wel 1 nadeel, namelijk: de kamer bevond zich vlakbij het restaurant/hoofdgebouw en doordat het best wel gehorig is hadden wij wel heel veel last van georganiseerde feesten/evenement die tot 5 uur s'nachts duurde.
Eten: Wij hebben alleen maar 2x gebruik gemaakt van een snelle lunch wat goed bevallen is. Betreft het avondeten zijn wij gaan eten bij Bane1 wat uitermate goed bevallen is.
"Fantastische plek"
BAKKER
03/10/2012
het hotel ligt geweldig mooi. Wel moet je even met een andere blik naar de gerenoveerde kamers kijken. Het ontbijt is is redelijk goed. maar verwacht geen grote buffetten.
"Prachtige plek!"
Ria Broekhof
06/10/2012
Hotel Desaret is oud en natuurlijk merk je dat aan diverse dingen. Het ontbijt is goed, de bedden goed en schoon.De gerenoveerde kamers zijn ook prima. Het uitzicht vaaf je balkon is schitterend. De zonsondergang over het meer iszo mooi. Desaret ligt in `n klein dorpje met genoeg leuke restaurantjes waar je voor weinig heerlijk kunt eten. Het personeel is behulpzaam maar afstandelijk. Wij zijn er nu drie keer geweest maar als ze je herkennen laten ze dat absoluut niet merken.
Wij vinden het er fantastisch nu het allemaal nog niet zo aangepast is.Waar vind je dit nog en dat voor die prijs.
Friends, September 2012
"Heerlijke, Onthaast plek..Oudste meer in Europa"
FENNY
03/10/2012
PRACHTIGE PLEK....hotel is flink aan het opknappen , personeel erg aardig en reuze behulpzaam... lekker eten .eenvoudig maar goed ontbijt.
Samen met Gemma een geweldige 11 dagen gehad. zomersweer !
Excursie s gedaan met lokale bevolking een aanraader 1 e klas...
na afloop een 5 sterren dinee van zijn vrouw ....in hun huis.. FOREL zo lekker ! alles zelf gemaakt.. varen, of in auto hij weet de mooiste plaatsen rondom het meer.en vertelt vol overgave..heeft zelfs sleutels van kerken en forel kwekerij.
ook de koelbox met zelfgemaakte wijn was altijd binnen handbereik!
Waar vindt je nog zo n Gastvrijheid...een plek om naar terug te gaan ..
With partner, September 2012
"Fam.Hellemons Onze ervaringen in Desaret"
jc.hellemons
01/10/2012
Wij waren op vakantie in Desaret na 3 dagen excursie ben ik op de 4e dag van onze vakantie van een muurtje gevallen bij de slagboom 2mtr naar beneden.. We zijn goed geholpen door Adriaan en de chauffeur die met zijn taxi bij het hotel staat en Stefan de masseur. Ik ben zelf met de ziekenwagen op gehaald en mijn man is met hulp in de taxi mijn na gereden ik had mijn hiel gebroken en div. schrammen opgelopen. wij moesten jammer genoeg van onze hotelkamer af we zaten in palviljoen keken op het meer en er was gerenoveerd de andere kamer was nog in oude staat [jammer] . de service die we daarna hadden was prima vooral van Adriaan had voortdurend kontakt met verzekering. Het diner werd s,avonds op de kamer gebracht.Het is jammer dat wij verder niets meer van de omgeving hebben kunnen genieten in totaal zijn we 4 keer naar het hospitaal geweest .Het gemis was zeker een rolstoel ik kon mijn niet verplaatsen de dagen alleen maar in de hotelkamer gezeten [jammer]. bedankt nog voor de hulp
With partner, September 2012
"Leuk voor een keer....."
Arend
15/09/2012
Het complex ligt erg mooi. Is wat gedateerd qua uiterlijk en inrichting. Is echter niet afwijkend voor een land als Macedonië. Lekkage in de lobby na een regenbui! De aanwezige vertegenwoordiger van Touroperator zou de mensen er op mogen wijzen dat het absoluut niet toegestaan moet zijn om de zwerfhonden die er rondlopen te voeren! Zij veroorzaken 's nachts veel overlast door te blaffen! Ook verdient het aanbeveling om te vermelden dat er voor de ligbedden betaalt moet worden. Dat voorkomt geharrewar met de jongen die het geld int. Koffie (en andere drankjes waarschijnlijk ook) is naar verhouding erg duur. In vergelijking met meerdere terrassen aan het meer in Ohrid (soms tot 250%!! verschil)voor dezelfde bestelling (2 dubbele espresso). Bovendien was de smaak niet al te best! Vervoer per taxi naar Ohrid kost ongeveer € 7,50 dat wordt via een meter berekend. Elke dag schone handdoeken, kamers worden niet echt goed schoon gehouden! Ontbijt heb je na een week wel gezien!
With partner, September 2012
"Een mooi hotel direkt aan het meer"
WimGotiek
24/12/2012
Mooi groot en gezellig hotel
Travelling alone, September 2012
"Slecht"
ank
4.0
4.0
1.0
2.0
30/10/2012
Het hotel ligt mooi maar de kamers en de schoonmaak ervan is slecht. Heel erg gehorig. Enkele kamers zijn gerenoveerd voor dezelfde prijs. Ik had dat geluk niet.
Travelling alone, September 2012
"Redelijk oud en vies maar de ligging was mooi"
Mandy
11/09/2012
Ik verbleef in het oude gedeelte van het hotel en dat was echt oud! Kasten bedden gordijnen alles van 60 jaar geleden. Helaas was het ook niet echt schoon en werd het ook niet schoon gemaakt. Maar goed, voor de prijs kon je ook niet al teveel verwachten. De ligging was wel mooi aan het meer maar redelijk ver van het centrum. Met een taxi is dit wel goed te doen.
Maar met 1 ding hadden wij wel een probleem. Er verbleven een groep serven (jongeren +/- 14/15 jaar) in het hotel met begeleiding. Maar iedereen ladder zat, op deuren kloppen tot 4 a 5 uur in de nacht herrie maken overlast veroorzaken ruzies zoeken etc. Klacht ingediend maar helaas staat de wet van Macedonië aan de kant van de kinderen en is dit toegestaan. Ook al moet men om 6 uur op staan!
Anyway voor de prijs/kwaliteit was het prima maar als ik weer zou gaan, ga ik niet voor hotel desaret maar een beter hotel.
With partner, August 2012
"Fantastische plek"
m.laurenssen
24/09/2012
Wij vinden hotel desaret geweldig!!! Het hotel is niet luxe maar wat je nodig hebt is aanwezig. Prachtige omgeving,gelegen tegen een nationaal park.
Ga vooral veel uitstapjes maken want er is ontzettend veel te zien en het is jammer als je alleen maar rond het meer blijft hangen... Bezoek vooral de nationale parken Galicia en Mavrovo...Ook uitstapjes naar Albanie goed te doen.. Verder veel cultuur en historie...Wij zijn hier nu twee keer geweest en denken er al weer over om volgend jaar weer te gaan.We maken altijd veel tours maar hebben nog lang niet alles gezien..Je kunt heerlijk eten bij oa Galeo en Maria...Niet duur want voor 16 tot 20euro p.p incl 1 liter wijn heb je een heerlijke maaltijd.
Alles staat hier nog wel in de kinderschoenen maar dat is juist de charme van het land... Vriendelijke bevolking,je wordt overal aardig geholpen en geen massatoerisme..
Actions for Desaret***
Print reviews
Map
View on map
Copy the link below
Click here for all Zoover gadget options
Information about Pestani
Weather Pestani
Map Pestani
Photos Pestani
Videos Pestani
Question and Answer Pestani
Which European tourists annoy you the most during your holiday?
Dutch
Greek
Turkish
Scandinavians
Current score
Create a Zoover Account and manage your accommodaton, attraction, or restaurant.
Click here for more information