Choose an international website
Departure date
Persons
From
£ 87
The lowest rate found over the past 48 hours.
We search all the best hotel suppliers to find you the lowest price!
Reviews Hotel Traders (by Shangri-la)****
Kuala Lumpur City Centre, 50088, Kuala Lumpur
If you want to avoid disappointment during your holiday in Hotel Traders (by Shangri-la)****? Then take a look at the reviews of Hotel Traders (by Shangri-la)**** in Kuala Lumpur, written by other travellers.
Hotel Traders (by Shangri-la)
scores a
out of
, based on
reviews
read more
Are you curious about what to expect on your holiday in Hotel Traders (by Shangri-la)****? Take a look at the reviews of Hotel Traders (by Shangri-la)**** in Kuala Lumpur, placed by visitors. Next to that you can find 36
vacation photos
Other
Show airports on the map
To:
Locate all airports on the map
KUALA LUMPUR - KUALA LUMPUR INTERNATIONAL (44 km)
PENANG - PENANG INTERNATIONAL (287 km)
JOHOR BAHRU - SULTAN ISMAIL (276 km)
KUALA TERENGGANU - SULTAN MAHMUD (295 km)
KUANTAN - KUANTAN (183 km)
KUALA LUMPUR - KUALA LUMPUR INTERNATIONAL (44 km)
PENANG - PENANG INTERNATIONAL (287 km)
JOHOR BAHRU - SULTAN ISMAIL (276 km)
KUALA TERENGGANU - SULTAN MAHMUD (295 km)
KUANTAN - KUANTAN (183 km)
Other
Show airports on the map
Departure airport should be filled in
Destination airport should be filled in
The arrival date should not be older than the departure date
Hotel booking
Tips (0)
Weather forecast
Hotel info
Q&A (0)
Unfortunately there are no English reviews for Traders (by Shangri-la)**** Kuala Lumpur. You can be the first to add a review.
Did you stay at this accommodation?
Add your own review
DE(5)
NL(23)
ALL
Business trip, May 2012
"Perfect hotel om KL te verkennen"
Johan
13/08/2012
Het Traders Hotel is een erg goed 5-sterren hotel voor een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Alle luxe en faciliteiten van een goed 5-sterren hotel zijn aanwezig, zoals een rooftop zwembad, goede eetgelegenheden en bovenal een ruime, schone kamer. Goed afgewerkt en had een ballroom van een badkamer, wat een echt luxe gevoel geeft.
Het hotel ligt op een perfecte locatie nabij de Petronas Towers en de KLCC Shopping Mall dus genoeg te zien en te doen in de direct omgeving. Ook is een taxi zo gepakt om zo de stad te verkennen. Met de KL Ekspress vanaf het vliegveld en daarna de taxi ben je er zo.
Het personeel is zeer behulpzaam en netjes. Daarbij spreken ze allemaal goed Engels. De porter boy legt je tevens de werking van de kamer uit. Niet direct nodig maar wel zo netjes! Tevens was er een mogelijkheid voor een early check-in (vanaf 8 uur) zonder extra kosten. Aangezien ik net een nachtvlucht had gehad en al om 7 uur 's ochtends in het hotel aankwam was dit zeer aangenaam!
With partner, May 2012
"Uitstekende ligging"
rvanbelzen
17/06/2012
Hotel Traders is een prima hotel in het zakencentrum van Kuala Lumpur met mooi uitzicht op het park en de Petronas towers. Alles is heel goed georganiseerd, prima ontbijt en diner en hele mooie kamers met luxe badkamers. Enig nadeel is de harde muziek vanuit het park. De ligging is perfect, je kijk op de twin towers, zit dicht bij een superdeluxe shoppingcenter en kan met de bus of te voet naar de oudere delen van KL, als china town, little India etc. Heerlijk eten bij de restaurantjes op de Jalan Alor, ca. 15 minuutjes wandelen.
With partner, May 2011
"Fantastisch hotel met een geweldig uitzicht!"
Henri en Simone
View photos
30/06/2011
Dit hotel heeft als enigste hotel ononderbroken uitzicht op de Petronas-Towers.
Wij hadden de executive-twin tower room, het voordeel is dat je op een van de bovenste etage's zit en toegang hebt tot de executive lounge met ontbijt hapjes en drankjes! De skybar op de 33ste etage is wereldberoemd, goede muziek en ook weer dat geweldige uitzicht. Je hoeft alleen maar door het park te lopen en je bent bij de Petronas towers en de shopping mall. Besteed iets meer geld en je hebt een geweldig verblijf in KL.
The best prices and last minutes for this Hotel by:
TotalStay
Hotels.com
More suppliers
Business trip, Febuary 2011
"Hotel met de beste service en uitzicht van de stad"
A Smulders
16/02/2011
Het traders hotel in Kuala Lumpur is voor mij de vaste plek om te verblijven. Al jaren kom ik hier, zit op de Traders floor met Traders lounge. Prijs technisch zeer interessant maar vooral de service, kamer en niet te vergeten het uitzicht is zo mooi. Je doet de gordijnen open en daar staan de Petronas Twin Towers in de tuin. Op de 33e verdieping is er de Sky bar, een place that you must see. Met in het midden een zwembad, in de openlucht en champagne voor een aantrekelijke prijs ( Fles rond de 40 euro ) Ontbijt super, restaurant beneden een lust voor het oog en smaak op de tong. Eenmaal in dit hotel geweest en je wilt niets anders meer. Hij staat hier als 4 sterren maar voor mij is het een 5 sterren status waardig en ik heb in alle grote 5 en hogere sterren hotels geslapen. Voor foto's kijk op persfoto punt com
With partner, September 2010
"Zeer goed hotel op goede lokatie"
rth
28/11/2010
We verbleven in dit hotel tijdens onze stopover in KL. We kwamen om zeven uur 's morgens aan, waardoor onze kamer nog niet klaar was. Als we een upgrade wilden, konden we direct een kamer krijgen. Dat wilden we wel, na een vlucht van 12 uur.
We kregen een club kamer, op de 30e etage met uitzicht op de towers. Heerlijk groot queensize bed, mooie grote badkamer met regendouche en de mogelijkheid om de club een drankje te doen (hebben we overigens geen gebruik van gemaakt).
Het ontbijt was zeer, maar dan ook zeer uitgebreid en erg goed. De ligging is zeer goed, aan het central park met aan de andere kant van het park de towers (met groot winkelcentrum eronder). Omdat we maar een volledige dag in KL waren, hebben we dmv de hop-on-hop-off bus KL gezien. De halte is vlak bij het hotel en je komt zo op veel leuke plekken. Probeer wel de spits te mijden met reizen, dit is echt een chaos en alles staat muur- en muurvast.
With partner
"Mooi hotel, schitterend uitzicht"
michel en lise
30/05/2010
Goed hotel en qua ligging centraal. Al gaan we volgende keer wel weer naar Novotel Hydro Majestic. Dit ligt nog iets dichter bij het centrum en is makkelijker aanlopen. Zelfde service en kwaliteit maar minder uitzicht.
Voor de rest is Traders een aanrader als u van goed eten en luxe houdt (bijv. sushi bij ontbijt).
With partner, May 2010
"Mooie uitvals plek voor KL"
J. Scheltens
View photos
22/10/2010
Werkelijk een prima hotel, op een schitterende locatie! Alle faciliteiten zijn top.
"Wauw"
Margot
20/05/2010
Alles wat hieronder staat klopt! Neem een kamer met parkview (uitzicht op petronas towers) en een upgrade is ook aan te bevelen (gratis gebruik lounge met drankjes). Zwembad op de bovenste verdieping met prachtig uitzicht, echt indrukwekkend. Heerlijke bedden (beetje hard, maar dat went) en heel vriendelijk personeel. Absoluut een aanrader! Met name uitzicht op de petronas.
With partner, April 2010
"In een woord: GEWELDIG!!"
Melanie&Ferry
28/04/2010
Wij hebben een fantastisch verblijf gehad in dit hotel. De kamers zijn mooi, de service optimaal en het eten (ontbijt) is geweldig. Daarnaast ligt op de bovenste verdieping de skybar met zwembad. 's Avonds geweldig vertoeven onder het genot van een overheerlijke cocktail met uitzicht op de Petronas towers. Letterlijk 'on top of the world'!! Echt een aanrader voor iedereen die in Kuala Lumpur verblijft.
With partner, November 2009
"Zeker doen!"
Wil Portegies
09/12/2009
Prima ligging midden in de stad prijs kwaliteit zeer goed prachtig sky bar met zwembad!Fantastich eten zowel ontbijt als diner voor zeer aangename prijs.
Actions for Traders (by Shangri-la)****
Print reviews
Map
View on map
Copy the link below
Click here for all Zoover gadget options
Things to do in Kuala Lumpur
Map Kuala Lumpur
Photos Kuala Lumpur
Videos Kuala Lumpur
Question and Answer Kuala Lumpur
Which European tourists annoy you the most during your holiday?
Dutch
Greek
Turkish
Scandinavians
Current score
Create a Zoover Account and manage your accommodaton, attraction, or restaurant.
Click here for more information