Arrival date
Departure date
Persons
From £ 109
The lowest rate found over the past 48 hours.
We search all the best hotel suppliers to find you the lowest price!
Berjaya Redang Beach Resort****
Reviews Hotel Berjaya Redang Beach Resort****
Pulau Redang, MY-20928 , Redang Island
If you want to avoid disappointment during your holiday in Hotel Berjaya Redang Beach Resort****? Then take a look at the reviews of Hotel Berjaya Redang Beach Resort**** in Redang Island, written by other travellers.
Hotel Berjaya Redang Beach Resort scores a 8.5 out of 10, based on 26 reviews
Are you curious about what to expect on your holiday in Hotel Berjaya Redang Beach Resort****? Take a look at the reviews of Hotel Berjaya Redang Beach Resort**** in Redang Island, placed by visitors. Next to that you can find 28 vacation photos regarding Hotel Berjaya Redang Beach Resort**** on the Zoover website. You can view 1 video regarding HotelBerjaya Redang Beach Resort****. - - -
Unfortunately there are no English reviews for Berjaya Redang Beach Resort**** Redang Island. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

Font size: A A A

With partner, September 2011
"Prachtig!"
Nicole
Rooms
28/09/2011 Wat is dit een prachtig resort! Wij hebben onze rondreis door Maleisie en Borneo in dit resort afgesloten. Eten en drinken was wel behoorlijk aan de prijzige kant. Maar het eten was wel goed! Buiten het resort is weinig te beleven dus je bent echt op het resort aangewezen.
Prachtig mooi privé-strand, mooie schone kamers, mooi opgezet park. Kortom, super afsluiter!!

With partner, 2011
"Paradijs op aarde!"
Mantel
10.0
29/08/2011 Wij zijn hier als jong stel 8 dagen geweest en we vonden het werkelijk prachtig!Zeer vriendelijke mensen, de kamers super met een geweldig uitzicht. Wij hebben veel gesnorkeld en ook de jungletocht naar Pasir Pajang (Longbeach) gemaakt, erg leuk om te doen mits je goed te been bent. De omgeving is prachtig, het dorp stelt weinig voor en het resort is wel aan de prijs. Een aanrader!

Family with older children, August 2011
"Mooi hotel op perfecte locatie."
Tonny
Rooms
06/09/2011 Met nog een stel hier een paar dagen verbleven. Het resort heet nu "The Taraas". Kamers en service waren zeer goed. Een gedeelte van het hotel is net gerenoveerd. Een ander gedeelte werd gedaan. Maar geen last van lawaai of zo. De locatie is perfect. Het eten is niet slecht maar in verhouding met de rest van Maleisië duur. Je hebt de keus tussen buffet en a-la-carte. Buiten het resort niet veel te doen. Het duik en snorkel centrum is zeer professioneel en behulpzaam. Ik vind Kurumathi op de Malediven en Kho-Phi-Phi in Thailand nog net iets beter.

Family with older children, July 2011
"Pracht locatie"
bert4u
Child friendly
27/07/2011 aan een eigen " bounty" strand en mooi aangelegd terrein komt het geweldig over. De kamers zijn niet spectaculair, maar heel erg prettig. Alles werkt, een kapot lampje werd binnen no-time vervangen. Beauty centre heel erg plezierig. Zelfs voor een simpele oorontsteking uitstekende medische staf aanwezig. Dokter en medicijnen in totaal 15 euro.... Restaurant naar de maatstaven van het land heel erg duur, voor ons OK, het eten is erg smakelijk. Ga niet alleen voor het buffet, alhoewel dat erg uitgebreid is, de gewone kaart geeft echt prima gerechten. De snorkel tour is erg leuk om te doen. Waar vind je een gym met goede apparatuur en uitzicht over de bijna privé baai? Wij hebben voor 5 dagen als tussendoortje in jungletochten (Endau Rompin) hier genoten.

With partner
"GEWELDIG!!!!"
Patrick en Shirley
10.0
29/05/2010 Wat een geweldig hotel. Prachtige lokatie en een geweldig mooi strand. Het eten is heerlijk en niet duur, alcohol is wat duurder, maar niet duurder dan de rest van Maleisie.
We reizen veel over de hele wereld, maar dit is echt de mooiste lokatie ooit. De service is goed en heel vriendelijk.
Dit is een heerlijk rustig hotel (en eiland). Buiten het hotel is niks te doen. Er worden vanuit het hotel wel excursies (duik/snorkel) georganiseerd.
Bij de uitgang van het hotel is een lekker lokaal restaurantje, heel goedkoop en heerlijk.

Wij gaan absoluut terug naar dit hotel.

With partner, May 2010
"GEWELDIG"
Patrick en Shirley
Child friendly
30/05/2010 Wat een geweldig hotel. Prachtige lokatie en een geweldig mooi strand. Het eten is heerlijk en niet duur, alcohol is wat duurder, maar niet duurder dan de rest van Maleisie.

Wij gaan absoluut terug naar dit hotel.

With partner, April 2010
"Privé strand en heel uitgebreid ontbijt"
marjo
Rooms
21/05/2010 Het resort ligt heel mooi aan een privé stand. Het stand is bounty-wit, en het water lekker warm en heel helder. Even verderop liggen verschillende koraalplekken waar je heerlijk kunt snorkelen. Snorkelmasker en reddingsvest zijn gratis te leen bij de Life Guards.
Van de receptie naar je kamer (hill view of sea view) kun je met een golfkarretje worden gebracht of gehaald.
Het ontbijt is zeer uitgebreid en vers; zowel oosters als europees voedsel.
Alleen, om er te komen moet je even doorzetten. Het is vanaf Kuala Lumpur een uurtje vliegen, vanaf het vliegveld een half uurtje met de taxi naar de boot en de boot doet er anderhalf uur over.
Het eiland heeft 1 dorp in het midden en vanaf de boot naar het hotel rijd je er door.

With partner, April 2010
"Uitermate slechte prijs-kwaliteit verhouding"
gina
5.0
1.0
1.0
2.0
7.0
29/04/2010 Waslijst aan klachten over de service van dit hotel.
En dat voor een prijs die naar Maleisische begrippen astronomisch is.

Family with older children, August 2009
"Super"
caroline
Rooms
17/08/2009 Wij hebben genoten van het prachtige resort, supermooie kamers in ons garden chalet, geweldige styling van het hele complex, alles modern, nieuw en "zen". De ligging is super, heerlijk strand, goede snorkelmogelijkheden. De zeeschildpadden voor de deur maken het helemaal onvergetelijk.
Er is 's avonds weinig te beleven, er zijn een paar kleine lokale restaurantjes, in het resort zelf is geen vermaak. Je moet het dus zelf gezellig maken!

With partner
"Super mooi strand"
ard en judith
10.0
28/07/2009 we zijn hier 1 week geweest in juni,prachtig resort gelegen aan een ongelofelijk mooi superwit strand( kan zo in de top 10 mooiste standen ter wereld), het water kraakhelder en lekker warm, alsof je in bad stapt. jungletocht naar ander strand gedaan, dit kan makkelijk zonder gids,wilde apen gezien en een monitor hagedis van 2 meter, ook veel leguanen gezien en aziatische eekhoorns . de kamer was helemaal top, super ruim met uitzicht over zee ( zeezicht kamer hoger gelegen) wat een fantastisch uitzicht. we hebben elke avond gegeten bij het lokale restaurant net buiten het resort, 50 meter aan de rechtse kant van de weg, dit was super lekker voor wel zeer weinig geld,je eet je helemaal vol met drinken erbij voor ongeveer 5 euro per persoon. ps. het was heel mooi weer , heel de dag zon, aleen maar 2 keer s,nachts regen gehad , super vakantieplek.

1 2 3 next

Click here for all Zoover gadget options

Which European tourists annoy you the most during your holiday?