Wie voor het natuurschoon op reis gaat komt in Namibië uitstekend aan zijn trekken. Het landschap is fenomenaal. Doordat het licht op ieder moment van de dag anders is, ziet het er ook steeds anders uit. Het is fantastisch om in de woestijn te overnachten, bv bij Desert Camp. Wat een rust! Wij hebben met z'n tweeën een autorondreis gemaakt door bijna heel Namibië. Dit was echt genieten. Alleen maar mooie natuur, wilde dieren en vooral weinig mensen en geen lawaai. Het eten was ook erg lekker, veel wild van de barbecue. Wie van uitgaan en vertier houdt kan beter niet naar Namibië gaan. Maar wie van natuur en rust houdt, moet hier beslist naartoe. De Kalahari is ook fantastisch mooi trouwens. Ik zou zo weer gaan. (vermijd de warme zomermaanden liever, want het is in de woestijn overdag extreem warm) Vergeet vooral niet de Big Mama (duin) te beklimmen in Sossusvlei en zorg altijd voor minimaal 10 liter water in je auto, voor het geval dat... Weiger ook nooit water aan mensen langs de weg!