Reviews Transport Park Assen

25 May 2013

Transport Park Assen
Reviews Transport Park Assen
De Haar 1-1a, 9405 TE, Assen
Do you want to know what others thought of Transport Park Assen in Assen? On this page you can take a look at reviews of Transport Park Assen.
Transport Park Assen scores a 6.0 out of 10, based on 33 reviews
Are you curious about what other people thought of Transport Park Assen in Assen? Take a look at the reviews of Transport Park Assen on this page. You can view 18 vacation photos regarding Transport Park Assen. - - -

1 2 3 4 next

There are 33 reviews of Transport Park Assen

Show reviews from:
Family with young children, May 2013
"Niet echt kapot van"
van Dijk
07/05/2013 De entreeprijs verlaagd, nu dat viel tegen, voor 2 kinderen en
2 volwassen ben je even 50 euro kwijt! Belachelijk dat 2 volwassen 25 euro moeten betalen om alleen maar te kijken en te zitten, wij maken vervolgens wel geld op aan koffie en een broodje en dat is ook niet echt goedkoop! Gelukkig vermaken de kinderen zich, maar ik blijf het zuur vinden dat volwassenen 25 euro moeten betalen en hier niks voor terug krijgen!!

Family with young children, May 2013
"Leuk kleinschalig park!"
Kim
7.0
21/05/2013 Lekker crossen op de skelters over een parcours waar ze zich echt aan de verkeersregels moeten houden. Een politieagent staat vanaf de verkeerstoren alles in de gaten te houden en probeert iedereen op de goede weg te houden. Je kan voor de kinderen een rijbewijs kopen voor 1,50 euro en daar krijgen ze dan stempels in als je voor het theorieexamen zijn geslaagd. Deze wordt gedaan n de middag door de agent. Het gaat om het herkennen van verkeersborden, egr leuk en handig. Naast de skelters heb je nog bootjes, een treintje en twee kartbanen, 1 voor de kinderen zelf en een waar je onder toeziht van een ouder in kan. Leuk park en zeker voor herhaling vatbaar.

Group trip, July 2012
"Geweldig, goed kwaliteit park"
Tim
26/07/2012 Ehh, wat kan ik zeggen, het park is lekker groot en voor kinderen is er veel te doen, de auto's in het park is beschikbaar voor ALLE leeftijden. heel erg vriendelijk personeel. echt GEWELDIG!, en zeker voor meerde malen herhaling vatbaar

Family with young children, July 2012
"Absolute aanrader voor kinderen tot 12 jaar"
Petty
25/07/2012 Een kleinschalig, overzichtelijk park. En park was een en al plezier en vermaak voor onze kinderen van 5, 8 en 11. Ook het theorie (op de 'ren je rot' methode) en praktijk examen waren leuk, en daarnaast nog educatief ook. Het personeel was vriendelijk. Met name de 'politie agent' spande de kroon; wat kon hij de kinderen leuk mee nemen in het theorie examen en op een vriendelijke en grappige manier de kinderen nog wat leren ook.
Ook voor kinderfeestjes en schoolreisjes voor groep 3-6 een aanrader!

Family with young children, July 2012
"Afzwaaier"
Bram
1.0
11/04/2013 Eens met de heer John Detri. Park is verouderd en er is wordt geen enkele actie ondernomen om de boel te innoveren. Meeste personeel is onprofessioneel en ondeskundig. Staan een ander te commenderen of voeren zittend/leunend hun werk uit. Er hangt totaal geen sfeer in het park. Tijdens ons bezoek in de zomer zette een aso-gezin de boel op stelten. Niemand die ingreep, belachelijk gewoon. En dat heet een educatief park? Nooit meer.

Family with older children, June 2012
"Duur"
John Detri
2.0
28/06/2012 het entree was vorig jaar €13,50 met eten en drinken nu €12.50 zonder eten en drinken.

Het eten toen het gratis was erg slecht en het eten nu is niet verbetert, entree prijs hebben ze €1,= verlaagt en dan geen eten en drinken meer.

Kinderen tot twee jaar €5,= entree dat is niet normaal.

het gaat niet meer om het kind en de service maar puur om het geld.

geen aanrader om heen te gaan eten is slecht tot zeer slecht en de prijs voor een patatje met drinken is €3,50 teveel.

Family with young children, June 2012
"Zeker doen"
Joery
12/02/2013 Erg leuk park en niet te duur. Het voorgaande is niet waar de entree prijs voor de all-in formule was geen 13,50 maar was 16 euro. Laat u eerst beter informeren voordat u iets post op deze site.

Family with young children, May 2012
"Leuk park, maar wel heel erg duur"
Saskia de Gier
7.0
09/05/2012 Jammer dat volwassenen dezelfde prijs betalen als de kinderen, en dat terwijl we niet in de auto's mogen! Kortom: te duur en niet voor herhaling vatbaar.

Family with young children, April 2012
"Onaangenaam verrast"
Marion
3.0
30/04/2012 In 2010 voor het laatst dit park bezocht, dachten we nu weer een keer leuk naar het verkeerspark te gaan. Dat viel tegen. Geen all inclusive meer, betaald parkeren, nauwelijks verbeteringen op het park, slechte prijs-kwaliteit verhouding horeca (duur en kleine porties) en onprofessioneel (enkelen zelfs onvriendelijk) personeel. Drie keer meer geld kwijt dan we verwacht hadden (en dat terwijl de kinderen gratis entree hadden door ANWB-lidmaatschap). Geluk dat de kinderen zich vermaakt hebben (hoewel onze oudste van bijna 9 het na een poosje wel gezien had). Ons zie je hier niet weer!

Family with older children, April 2012
"Super voor kinderen tot 12"
Johanneke Ouwerkerk...
04/05/2012 wel jammer dan ouders de volle mep betalen terwijl die echt bijna niets te doen hebben

1 2 3 4 next

Click here for all Zoover gadget options

Best Accommodations in Assen

Which European tourists annoy you the most during your holiday?