Reviews Bungalow De Eik

23 May 2013

De Eik
Reviews Bungalow De Eik
Boterpolle 30, 8438 ST, Wateren
If you want to avoid disappointment during your holiday in Bungalow De Eik? Then take a look at the reviews of Bungalow De Eik in Wateren, written by other travellers.
Bungalow De Eik scores a 9.6 out of 10, based on 3 reviews
Are you curious about what to expect on your holiday in Bungalow De Eik? Take a look at the reviews of Bungalow De Eik in Wateren, placed by visitors. Next to that you can find 1 vacation photos regarding Bungalow De Eik on the Zoover website. - - -
Unfortunately there are no English reviews for De Eik Wateren. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

Font size: A A A

There are 3 reviews of De Eik

9.2
Show reviews from:
Family with older children, 2013
"Fanstastische sfeervolle bungalow"
fam. de korte
Space
04/01/2013 Wij zijn in april 2012 in de Eik geweest en hebben vrij snel hierna al weer 3 weken voor 2013 geboekt. Voor ons als gezin met grote meiden, honden, paard is het heel fijn. Wat ook zo leuk was dat je direct een welkomskado op tafel treft met koffie/thee enz. Hiervoor dank aan de familie Kuurstra. Je bent gelijk thuis. En ja de omgeving is zo geweldig voor ons dat wij nog vaak in Wateren zullen komen.

Family with older children, Febuary 2011
"Heerlijke complete bungalow met volop privacy"
fam. kraaijeveld
10.0
14/03/2011 Bungalow de Eik in Wateren heeft werkelijk alles in huis voor geslaagde vakantie! Een supercomplete bungalow, met prima bedden met rondom een heerlijke bostuin vol vogeltjes, uitzicht over de weilanden en met een hond is er uitloop naar alle kanten!
Wij kunnen liefhebbers van rust en ruimte dit heerlijke stekje van harte aanbevelen. U bent van alle gemakken voorzien en voor de liefhebbers van wandelen/fietsen/paardrijden is deze omgeving een waar eldorado! Zelf hebben wij met onze Heidewachtel enorm genoten van de routes over het Aekingerzand, waar je zomaar oog in oog stond met de Schotse Hooglanders en een moederschaap met lammetje, wat zich even had afgezonderd van de kudde.

Family with older children, Febuary 2011
"Topper"
fam. kraaijeveld
10.0
01/10/2012 14-3-2011 Bungalow de Eik in Wateren heeft werkelijk alles in huis voor geslaagde vakantie! Een supercomplete bungalow, met prima bedden met rondom een heerlijke bostuin vol vogeltjes, uitzicht over de weilanden en met een hond is er uitloop naar alle kanten!

Click here for all Zoover gadget options

Which European tourists annoy you the most during your holiday?