Reviews Holiday park Landal Orveltermarke*****

19 June 2013

Landal Orveltermarke*****
Reviews Holiday park Landal Orveltermarke*****
Mr. J.B. Kanweg 3, 9439 TD, Witteveen
If you want to avoid disappointment during your holiday in Holiday park Landal Orveltermarke*****? Then take a look at the reviews of Holiday park Landal Orveltermarke***** in Witteveen, written by other travellers.
Holiday park Landal Orveltermarke scores a 8.2 out of 10, based on 189 reviews
Are you curious about what to expect on your holiday in Holiday park Landal Orveltermarke*****? Take a look at the reviews of Holiday park Landal Orveltermarke***** in Witteveen, placed by visitors. Next to that you can find 163 vacation photos regarding Holiday park Landal Orveltermarke***** on the Zoover website. You can view 2 videos regarding Holiday parkLandal Orveltermarke*****. - - -
Unfortunately there are no English reviews for Landal Orveltermarke***** Witteveen. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next

Show reviews from:
Family with young children, June 2013
"Mooi huisje, net park"
Restaurants
10/06/2013 Wij zaten met 4 volwassenen en 2 kinderen in een achtpersoonshuisje. Heel fijn was dat er twee slaapkamers en badkamer beneden waren en twee slaapkamers en een badkamer boven. Ideaal voor twee gezinnen!!
Park zag er netjes uit, huisje is schoon. Wel een beetje doorgezakte bedden, maar ja, dat heb je al gauw.
Kabouterland in exloo is een aanrader voor gezinnen met jonge kinderen, ook rest. Onder de hoge dennen in witteren, paps en mams lekker eten, kids in de grote speelhoek!!

With partner, June 2013
"Geen woorden voor zo mooi en luxe"
renate en sebas
Restaurants
06/06/2013 een midweek in een 4bl+ huisje,gehoopt op beetje luxe maar dit was werkelijk boven verwachting alles rook fris was schoon ruim en luxe,de badkamer met groot rond bubbelbad en n dubbele zonnebank een prive sauna alles was top ook goede pannen in de keuken.het eten pannekoek gourmet voor 12,50 p.p is zeker leuk en lekker en n ontbijt voor 9.95 zeker doen.na aangegeven een kapotte lamp in de zonnebank werd deze direkt gemaakt ,zels toen er later nog een kapot ging binnen een half uur gemaakt echt top!!service erg hoog je voelt je hier welkom en het personeel is gewoon echt vriendelijk geen nepgedoe maar oprecht,wij gaan hier zeker vaker heen een klein minpuntje de bank in de woonkamer zit een beetje erg laag en zacht maar er staan ook nog 2 lekker stoeltjes.het huisje is echt mooi ruim ,wij voelde ons hier heerlijk!!!!top voortaan landal voor ons.

Family with young children, May 2013
"Kid's paradise"
M Blocks
Restaurants
06/06/2013 Heerlijke kinderhuisjes. Netjes, voldoende ruimte, en fijne trampoline voor de kids. Animatie team was net opgezet en de erg hun best. Jammer, dat er geen andere kindjes meededen. Indoor speelparadijs heerlijk voor kleine kinderen, maar na 6 koude dagen had ik t wel gezien. Voor grotere kids is er minder vermaak in en rondom park. Goede uitval basis naar Dierenpark, Rijk de Kabouters, Oranje stad, en Plopsa.

Family with older children, May 2013
"Geweldig mooie accommodatie"
Corien Vd Wouw
Housing
21/05/2013 Het park is mooi, centrum wel heel kleinschalig en weinig te beleven, de luxe accommodatie is echt geweldig, enig minuutje misschien is weinig kastruimte.
Voor golfliefhebbers een aanrader.

Group trip, April 2013
"Geweldige week gehad met kinderen en kleinkinderen"
P.van Eeden
Restaurants
05/05/2013 van groot tot klein hebben we een heerlijke week vakantie gehad er is voor iedere leeftijd vermaak de omgeving is fantastisch.

Family with young children, April 2013
"Prima locatie op een leuk park!"
Niels Hars
4.0
23/04/2013 Orveltermarke is een mooi park in wording. Omdat het park nog jong is, is de begroeiing nog klein, maar wij zijn ervan overtuigd dat het park over een paar jaar helemaal super is. Tegen die tijd zullen er ook wel de nodige aanpassingen aan de huisjes zijn gedaan. Hiermee bedoelen wij ondermeer centrale verwarming op de verdieping, vervangen van de banken en stoelen. De banken en stoelen zitten werkelijk niet. Het hoofdgebouw met receptie, zwembad, horeca en speelparadijs en het personeel is gewoon goed.

With partner, April 2013
"Super!! gaan zeker nog een keer :-) :-)"
Chantal
Restaurants
13/04/2013 Heerlijke omgeving om met de hond naartoe te gaan, nationaal park is ook in de buurt.
Wij zaten in een luxe huisje met groot bad, sauna en zonnebank, heerlijke ruimtes, mijn ouders zijn ook een dag geweest en die zijn ook van plan om dit huisje te huren.
Enige minpunt vonden wij dat er geen omheining rond het terras zat, hierdoor ben je minder snel geneigd de geuren open te gooien met een hond in huis :-)
En er moeten hobbels aangelegd worden, vandaar kindvriendelijk een 8, auto's rijden te hard ondanks borden met max. 5km/u

Family with young children, April 2013
"Leuk met kids"
Margje
7.0
03/05/2013 Leuk park om een paar dagen met kids te zijn. In de omgeving is zoveel te doen. Zoo Bizar in Orvelte is een aanrader (hele dorp is trouwens leuk), Pad van Theodoor is leuk voor kleintjes 5-6 jr, Ellert en Brammert leuk voor 5-12jr. Park Westerbork indrukwekkend.
Accomodaties hebben nog weinig privacy, maar dit zal nog komen. Banken zitten beroerd en huisjes zijn wel erg gehorig.

Friends, March 2013
"Mooi park, bungalows wat minder"
Carola
Restaurants
26/03/2013 Het is een leuk park, pas nieuw, met genoeg faciliteiten. Alleen de bungalow liet wat ons betreft te wensen over.
We hadden een 6-persoons L+ huisje. En inderdaad, het ziet er van de buitenkant leuk uit en ook de inrichting is prima. 2 badkamers (waarvan 1 mat massagedouche en een enorm groot rond bubbelbad voor wel tot 3-4 volwassenen) en 3 slaapkamers, volledig ingerichte keuken.
Alleen kun je niet tegelijk de douches gebruiken, dan heeft er 1 koud water. Op de verdieping is er helaas geen centrale verwarming aangelegd. Wel heel apart in deze nieuwe huizen!! Op de slaapkamers en douche staat 1 klein elektrisch kacheltje waarmee je echt de ruimtes niet goed verwarmd krijgt als het buiten -2 graden is. Veel te koud boven. Ook is het huis erg gehorig. Je hoort beneden alles van boven. Als iemand het toilet doortrekt of doucht lijkt het wel alsof ze naast je staan.
Wat ook jammer is dat de bungalow zich alleen verwarmt als je er bent (bewegingssensor), je krijgt het niet warm gestookt.

With partner, March 2013
"Mooi park"
Miro
Housing
10/03/2013 Mooie bungalow, met sauna, zonnebank en gashaard. Prima plek om te ontspannen. Keuken is van alle gemakken voorzien.
Park is nieuw en daardoor nog niet helemaal begroeid, maar de uitstraling is er niet minder om

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next

Click here for all Zoover widget options

Which European tourist is the best dressed?