Arrival date
Departure date
Persons
From £ 68
The lowest rate found over the past 48 hours.
We search all the best hotel suppliers to find you the lowest price!
Van der Valk Hardegarijp-Leeuwarden***
Reviews Hotel Van der Valk Hardegarijp-Leeuwarden***
Rijksstraatweg 36, 9254 DJ, Hardegarijp (Hurdegaryp)
If you want to avoid disappointment during your holiday in Hotel Van der Valk Hardegarijp-Leeuwarden***? Then take a look at the reviews of Hotel Van der Valk Hardegarijp-Leeuwarden*** in Hardegarijp (Hurdegaryp), written by other travellers.
Hotel Van der Valk Hardegarijp-Leeuwarden scores a 7.7 out of 10, based on 40 reviews
Are you curious about what to expect on your holiday in Hotel Van der Valk Hardegarijp-Leeuwarden***? Take a look at the reviews of Hotel Van der Valk Hardegarijp-Leeuwarden*** in Hardegarijp (Hurdegaryp), placed by visitors. Next to that you can find 33 vacation photos regarding Hotel Van der Valk Hardegarijp-Leeuwarden*** on the Zoover website. - - -
Unfortunately there are no English reviews for Van der Valk Hardegarijp-Leeuwarden*** Hardegarijp (Hurdegaryp). You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

Font size: A A A

With partner, May 2013
"Prima hotel"
Trudy Spee
Rooms
10/05/2013 Van 3 t/m 5 mei hebben wij hier overnacht, Het is ons prima bevallen!
Nette kamer, grote badkamer met aparte douche, dus je hoeft niet in bad te douchen. Wel zelf föhn meenemen. Bedden zijn boxsprings. Flatscreen tv aan de wand. Er is een Senseo apparaat aanwezig. Ontbijt is uitgebreid en goed verzorgd. Wat op is, wordt meteen aangevuld. Dus ook de late ontbijters grepen niet mis. We maakten op de eerste dag gebruik van het driegangen welkomsmenu. Heerlijk gegeten! Het personeel is erg vriendelijk. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Voor herhaling vatbaar!

With partner, May 2013
"Leuk hotel."
Petra en Gerard
Rooms
09/05/2013 Niet een echt modern van der Valk hotel, maar gewoon een echt lekker ouderwets hotel. Maar qua inrichting en service, gewoon echt van der Valk. Mooie grote kamer aan de voorzijde van het hotel, goede en grote badkamer, wel langs een drukke weg. Lekker eten in het restaurant en 's-morgens een lekker ontbijt. Personeel behulpzaam en vriendelijk. Het hotel is diervriendelijk dus de hond mocht overal mee en iedereen stond klaar met een bakkie water. Voor de aanbieding 3=2 is het zeker de prijs waard.

With partner, April 2012
"Elk jaar voor de motorelfstedentocht"
erik-en-ine
7.0
29/08/2012 Het hotel is prima. Dit jaar hadden we een suite geboekt.
Wat een grote kamer met een super badkamer! Het bubbelbad was heerlijk en voor 2 personen.

Het bed was te zacht en sliep niet zo lekker, maar dat is persoonlijk. Wel een heel groot bed.

Business trip, 2012
"Prima kamers, nette prijs"
Leon
Rooms
06/02/2012 Net hotel, kom er regelmatig. Slaap altijd in het "bijgebouw" . Kamer is prima, ruim, zitje en nette badkamer. Bedden zijn prima. Ontbijt goed zou iets uitgebreidr mogen. Overnacht ook wel eens in Hengelo, Wolvega en Groningen. Daar is het ontbijt wat luxer. Toch een erg goede locatie door de centrale ligging.

With partner, December 2011
"Goede plek om te over nachten"
LangeJan
Rooms
12/12/2011 dit is is een prima hotel om te overnachten misschien wat gedatteerd maar prima te doen
Het hotel is aan de provinciaale weg van grongingen naar leeuwarden gelegen dus makkelijk te berijken
Het personeel heeft ons prima geholpen en ontbijt was prima verzorgt
niks bijzonder maar alles was er
De kamer was verprima schoon er verzorgt wel ontbreken en paar dingen naar onze mening zoals een koelkastje en koffie en thee faciliteiten

With partner, October 2011
"Hele fijne nacht in de suite"
Marian
10.0
Rooms
27/10/2011 De suite geboekt voor maar 64 euro, helaas moesten we er een trap voor op. Aangezien ik vermeld had per email dat we geen trap op konden, hebben ze ook een gewone kamer vrij gehouden.
Dus we hadden de keus en we zijn de uitdaging aangegaan.
Kamer was heel erg ruim, met hemelbed kingsize. De badkamer had een bubbelbad en een inloopdouche met douchecabine.
Aangezien we moeilijk de trap konden nemen, kregen we het ontbijt naar boven gebracht, maar normaal betaal je daar maar 5 euro voor.
Helaas was er wat lawaai werden we uit bed getimmerd, maar het bleek dat we boven de keuken zaten, maar er werd meteen gereageerd na onze melding.

With partner, 2011
"Kan beter"
martin
6.0
28/09/2011 Eerste nacht ivm slechte tv ontvangst ter compensatie suite gekregen,zeer netjes en goed.Dag 2 nog steeds slechte ontvangst maar niets aan gedaan!!!pas de 3 de dag tv ontvangst gemaakt!!zeer slechte matrassen op 2 persoonskamers,echt aan vernieuwing toe.
Personeel behulpzaam.

Family with older children, September 2011
"'t Is dat we ergens moesten slapen..."
ineke
6.0
04/10/2011 Ivm de Luchtmachtdagen hier 1 nachtje geslapen. Luxe drie persoonskamer gereserveerd, omdat zoonlief mee ging. We kregen de bruidssuite. Klinkt goed, maar arme bruidsparen die hier de nacht moeten doorbrengen! Vergane glorie, heel erg vond ik de kitscherige ooievaars versiering op de muur. Er hing nog net geen luier met kindje aan. Extra bijgeplaatst bed miste een plankje in het midden, zoon lag met zijn achterste bijna op de grond. Het grote bed was erg groot en lekker zacht. Receptie aardig en netjes, eten prima. Kitscherige versieringen over de gangen. Ben beter gewend bij vd Valk.

Group trip, August 2011
"Van der Valk onwaardig"
KasKaiPlusTwee
Child friendly
6.0
27/08/2011 Eerder in andere Van der Valks geweest? Dan valt dit erg tegen. Ons dus ook. Geen lift, maar onze kamer op de 1e was alleen bereikbaar via een hoge lange trap, lekker slepen met je koffers dus. Gebouw is echt niet meer van deze tijd. Geluidsoverlast van ventilatoren op het dak, bedden liggen slecht, bij het ontbijt maar 1 koffie machine met daarvoor een lange rij wachtenden. Ik had niet verwacht dat Van der Valk zo'n gedateerd hotel zou hebben. Ik zou het pand afbreken en een waardig Van der Valk hotel neerzetten zoals wij ze gewend zijn. Wij komen er in ieder geval nooit meer.

With partner, August 2011
"Verblijf + eten- -"
Jos en Paula
4.0
Rooms
06/08/2011 Ontvangst,service,kamers,ligging allemaal goed.
Maar dan het eten: zwart spek bij het ontbijt,te lange wachttijd bij diner,gerechten allemaal te gaar,en te lang na het frituren opgewarmd. Sla, alleen wat blad en een dot sla saus. Vlees of te gaar of te droog. Garnituur allemaal hetzelfde. Kaart, zeer oud bollig. Jammer !

1 2 3 4 next

Click here for all Zoover gadget options

Which European tourists annoy you the most during your holiday?