Arrival date
Departure date
Persons
Rooms
From -
The lowest rate found over the past 48 hours.
We search all the best hotel suppliers to find you the lowest price!
Westergeest
reviews Westergeest
Would you like to know what other people thought of their holiday in Westergeest? Then take look on this page at the reviews written by other travellers. Did you spend your holiday in Westergeest? Then you can add your review here.
Westergeest scores a 8.3 out of 10, based on 10 reviews
Would you like to know what other people thought of their holiday in Westergeest? Take a look at the reviews of other travellers about Westergeest. Have you been on a holiday in Westergeest yourself? Add your review here. - - - -
Unfortunately no reviews have been added regarding destination Westergeest. You can post a review regarding destination Westergeest if you like.

Did you visit this destination?

Font size: A A A

There are 10 reviews of Westergeest

8.6
With partner, 2013
"Een prachtige plek"
P.W.P Minten
Atmosphere
12/02/2013 Een heerlijke plek om van het Friese landschap te genieten. Aan het steiger genieten van de bootjes, water, rust.

With partner, 2013
"Fantastische plek"
Fam .Viellefont ...
10.0
06/02/2013 Uitstekend verblijf voor vissers en rustzoekers in een natuurlijke omgeving.

Family with older children, 2013
"Rustig Fries dorpje"
Danielle Schreurs
Atmosphere
05/02/2013 In Westergeest zelf is niet zoveel te beleven. Wij reden naar Dokkum om boodschappen te doen. Ook kun je daar leuk winkelen en gezellig wat drinken.

Find more information about Westergeest at:

With partner, 2012
"Een hele mooie plek"
corne
4.0
10.0
26/11/2012 Wij zijn net terug en dat was voor ons alweer de 4e keer en zeker niet de laatste.
Uitgaansleven is er niet veel, maar wij gaan om te onthaasten van ons drukke leven, lekker vissen,boeken lezen, een uitstapje en vooral ook lekker uitrusten. In het verleden zijn we veel naar vakantie huisjes geweest maar deze 2 huisjes zijn zo schoon en heel mooi qua inrichting. Vooral de ligging aan het water trekt ons aan .
Complimenten Dukkie en tot een volgende keer...Corné en ans

Family with young children, October 2012
"Fantastisch omgeving"
Hans Meijer
Atmosphere
26/10/2012 Een uitstekende bestemming voor mensen die van wandelen, fietsen en om lekker te luieren.

Friends, September 2012
"Gezellig authentiek Fries dorpje"
Bert Dirks
05/02/2013 Uitstekende bestemming voor een visweekend

With partner, August 2012
"Schitterende en landelijke plek"
G.A.Nellestein
Atmosphere
21/09/2012 Mooie vis plek, prachtige fiets omgeving. Westergeest maakt deel uit van het Kollemer land en is een oud rustiek dorpje met 1 kroeg en een kerk . Dokkum , Drachten, Leeuwarden en Groningen in de buurt als je de drukte op wilt zoeken of een museum wil bezichtigen. Ook een uitstapje naar Lauwersoog is de moeite waard.Vandaar kan men ook een dagje met de boot naar Schiermonnikoog, wat ook zeer de moeite waard is. Al met al zijn de mogelijkheden legio.

Friends, June 2012
"Klein, rustig dorpje zonder winkels"
fam_querelle

With partner, 2011
"Gezellig dorpie"
antoinet hamersma
21/10/2011 gewoon een gezellig dorp waar de mensen je vriendelijk gedag zeggen

Click here for all Zoover gadget options

Which European tourists annoy you the most during your holiday?