Choose an international website
12 °C
24 May 2013
Reviews Het Nederlands Watermuseum
Zijpendaalseweg 26-28, 6814 CL, Arnhem
Do you want to know what others thought of Het Nederlands Watermuseum in Arnhem? On this page you can take a look at reviews of Het Nederlands Watermuseum.
Het Nederlands Watermuseum
scores a
out of
, based on
reviews
read more
Are you curious about what other people thought of Het Nederlands Watermuseum in Arnhem? Take a look at the reviews of Het Nederlands Watermuseum on this page. You can view 15
vacation photos
Other
Show airports on the map
To:
Locate all airports on the map
EINDHOVEN - EINDHOVEN (70 km)
ENSCHEDE - TWENTHE (74 km)
AMSTERDAM - SCHIPHOL (87 km)
ESSEN - ESSEN MULHEIM (96 km)
DUESSELDORF - DUSSELDORF (97 km)
EINDHOVEN - EINDHOVEN (70 km)
ENSCHEDE - TWENTHE (74 km)
AMSTERDAM - SCHIPHOL (87 km)
ESSEN - ESSEN MULHEIM (96 km)
DUESSELDORF - DUSSELDORF (97 km)
Other
Show airports on the map
Departure airport should be filled in
Destination airport should be filled in
The arrival date should not be older than the departure date
Hotel booking
Photos (15)
Videos (0)
Tips (0)
Question and Answer (0)
Did you visit this attraction?
Add your own review
Family with young children, Febuary 2013
"Ok, niet bijzonder."
Schouten
28/02/2013
In de vakantie organiseren ze workshops, proefjes doen rondom het thema water. Leuk voor kinderen oa door setting in een laboratorium incl witte jas.
Er is veel interactief, vinden kinderen leuk, maar de educatieve waarde was soms te hoog gegrepen (6 en 9 jaar). Lekkere lunchkaart in het restaurant!
Family with young children, November 2012
"Niet echt de moeite waard"
Bram
2.0
08/11/2012
Dit is geen museum maar een verzameling (proef)opstellingen die voor het grootste deel niet werken. Of waarvan de bediening zo vaag is dat niet duidelijk is of de opstelling nu stuk is of niet.
Er is niet echt een rode draad. Opzet lijkt te zijn gericht op educatie over verantwoord omgaan met water, maar echt duidelijk is dat niet.
Ruimte is een groot ondergronds hol dat door een aantal verjaardasfeestjes gebruikt voor rennen, ravotten en verstoppertje spelen, de grootste lol kan ik me ook voorstellen dat je daartoe overgaat.
Family with young children, October 2012
"Amateuristisch en duur bezoekerscentrumpje"
pekah
4.0
15/10/2012
Kleine ruimte met een rommelige opstelling. De lijn in de expositie ontbreekt, net als het verhaal bij de opstelling zelf: hoe past dat in het grote plaatje. Veel dingen waren kapot of werkten soms wel en soms niet.
Waterexpositie op zolder is een stel foto's waarvan je niet begrijpt waarom deze foto's nu juist hier hangen. Toelichting ernaast of bij de ingang zou helpen.
Dit is geen 9 euro entree geld waard. Klein, kapot en duur
With partner, September 2012
"Het watermuseum is een aanfluiting"
P. van Zoelen
1.0
14/09/2012
Wat een klein en oud bollig museum.
Het is ook eerder een educatief centrum voor kleine kids te noemen dan dat het een museum mag heten. Het museum had niets interessant te bezichtigen maar het was alleen maar gericht op het energiezuinig omgaan met water. Wordt vast en zeker flink gesubsidieerd door de overheid maar het is onbegrijpelijk dat je voor deze 'educatie' nog 9 euro moet betalen.
De film van 15 min. stelde niets voor. Het leek eerder een reclamespotje van de TV. Dan de proefjes. Een aantal waren versleten, deden het niet en wat het al wel deed was ontzettend oudbollig en kinderachtig. Verder was er een bibliotheek, nou daar ga ik niet voor naar een museum. Op zolder zou er een waterexpo zijn maar er stonden alleen maar PC's. Dus daar was ook al niets interessants te vinden. Geen expo dus. Beneden naast de receptie kon je waterproefjes doen. Tja, was alleen voor kleine kids en ik heb er overigens niet eens een gids bij gezien. Dus ook al weer niets voor volwassenen.
Family with young children, May 2012
"Viel heel erg tegen."
fam van Gastel
4.0
24/08/2012
Er was niet veel te beleven en te zien. binnen 2 uur stonden we al weer buiten.
Family with young children, Febuary 2012
"Erg leuk voor kinderen"
Kees
View photos
12/05/2012
Heel interactief waardoor onze kinderen het langer vol hielden dan wij.
Friends, January 2012
"Echt iets voor kinderen"
Bert
6.0
View photos
12/01/2012
Wij waren hier op bezoek op 11 januari 2012. De rolstoel werd uit de auto gehaald en mijn gast, een man van 87, ging zitten. Wij mochten van de receptioniste op een invalideparkeerplaats staan ondanks dat ik geen invalidekaart had. Dat was een behoorlijk pluspunt. We aten eerst wat in de Brasserie. Een broodje kaas en een broodje kroket. Mijn gast nam een borreltje en ik een Cola. De rekening was € 18,95 aardig gepepert dus. Dit was een minpunt. Maar dat zijn we gewend in de horeca.
Het museum is met een rolstoel goed te bezoeken, overal zijn liften en hellingbanen. Maar het museum is niet echt voor oudere mensen. Kinderen zullen het hier best naar hun zin hebben. Het invalidetoilet is zeer ruim. Bij het binnenkomen en verlaten stuit je toch op een behoorlijke tegenvaller. De buitendeur gaat automatisch open maar de tussendeur niet en die is behoorlijk zwaar. Een behoorlijk minpunt.
Family with young children, August 2011
"Top"
bubb11y
28/08/2011
Voor jong en oud erg leuk. Je kunt van alles zelf doen. Voor de kinderen is er een groot waterdijk systeem wat voor klein en groot erg leuk is. Heel leerzaam op een speelse manier.
Family with young children, July 2011
"Spelen met/kijken naar water in het Watermuseum!"
Familie K.
19/07/2011
Helemaal leuk...
Op een active manier leren over de eigenschappen van (drink)water.
Spelletjes, lekker nat worden, onderzoeken...
Ook de verschillende films over water zijn leuk om te zien.
Daarnaast ligt het museum in een mooi wandelpark.
Zeker de moeite waard om ook eens doorheen te wandelen.
Leuk voor kinderen én volwassenen.
Family with young children, January 2011
"Leuk voor kinderen"
Remco
23/01/2011
Gisteren met de kinderen op hun eigen verzoek naar het watermuseum afgereisd. Zij waren er al eens eerder geweest, ik nog niet. Ik vond zelf de informatie een beetje onsamenhangend. Jammer ook dat veel van de hands-on spellen niet werkten of erg onduidelijk waren. Kinderen drukken gewoon op knoppen zonder dat duidelijk is wat er gebeurt. Echter het zelf dijken bouwen en waterlopen maken vinden ze erg leuk.
Ook het proefjeslab (met echte labjassen) viel erg in de smaak. Wel jammer dat dat nog een Euro extra kost. Is niet teveel, maarmisschien beter om gewoon bij de entreeprijs in te doen. Gelukkig is Museumjaarkaart hier geldig, anders vond ik het wel veel geld voor het gebodene. Brasserie bij het museum is van erg goede kwaliteit (ook zonder museumbezoek toegankelijk), met een mooi uitzicht op Sonsbeekpark.
Kortom: Beetje onsamenhangend verhaal over water. Leuk half dagje uit voor kinderen, iets minder interessant voor volwassenen.
Actions for Het Nederlands Watermuseum
Print reviews
Map
View on map
Copy the link below
Click here for all Zoover gadget options
Best Accommodations in Arnhem
Park Sonsbeek
GelreDome
Arnhems Oorlogsmuseum 40-45
Korenmarkt
Which European tourists annoy you the most during your holiday?
Dutch
Greek
Turkish
Scandinavians
Current score
Create a Zoover Account and manage your accommodaton, attraction, or restaurant.
Click here for more information