Arrival date
Departure date
Persons
From £ 47
The lowest rate found over the past 48 hours.
We search all the best hotel suppliers to find you the lowest price!
NH Rijn****
Reviews Hotel NH Rijn****
Onderlangs 10, 6812 CG, Arnhem
If you want to avoid disappointment during your holiday in Hotel NH Rijn****? Then take a look at the reviews of Hotel NH Rijn**** in Arnhem, written by other travellers.
Hotel NH Rijn scores a 7.8 out of 10, based on 58 reviews
Are you curious about what to expect on your holiday in Hotel NH Rijn****? Take a look at the reviews of Hotel NH Rijn**** in Arnhem, placed by visitors. Next to that you can find 20 vacation photos regarding Hotel NH Rijn**** on the Zoover website. - - -
Unfortunately there are no English reviews for NH Rijn**** Arnhem. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

1 2 3 4 5 6 next

7.6
7.5
5.8
With partner, April 2013
"Kamer met gratis mooi uitzicht."
V.van Caulil
Rooms
10/04/2013 Voor dit hotel gekozen omdat we musea in de omgeving van Arnhem wilden bezoeken. Hotel ligt 15 min. lopen van binnenstad. Gratis parkeren voor het hotel. Vanuit de kamer mooi uitzicht op de Rijn en achterliggend natuurgebied. Vriendelijk ontvangen bij receptie. Gevraagd werd of we onze standaard kamer voor € 25,- wilde upgraden naar een luxe kamer. Omdat we altijd uiterst tevreden zijn met een NH standaard kamer hier niet op ingegaan. Ook kamer in dit hotel was oke. Ontbijt prima verzorgd. Personeel uiterst vriendelijk en behulpzaam.

With partner, April 2013
"Goed hotel, prachtige ligging."
Mary
Rooms
08/04/2013 Als je bij het hotel aankomt, ziet het hotel er niet echt aantrekkelijk uit. Dat verandert als je in je kamer bent en je van het uitzicht op de Rijn kan genieten. Een prachtig vergezicht en heerlijk rustig.
Het ontbijt was zeer goed en uitgebreid.
Een kwartiertje lopen naar het centrum van Arnhem was goed te doen.
Wij hebben een heerlijk weekend gehad. Dit is een aanrader!

Friends, December 2012
"Allemaal perfect geregeld"
Angelo
Rooms
04/12/2012 Afgelopen zaterdag 1 December hebben wij overnacht in het NH hotel in Arnhem.
Toen wij hier al aankwamen werden wij goed geholpen door een vriendelijke receptioniste, dezelfde avond gingen we naar Nitro Circus Live en we konden voor maar 4,50 p.p. met de taxi naar het Gelredome. (Je moest wel je eigen terug reis regelen).
Ook de kamers waren zeer goed onderhouden en daar heb ik zeker niks op aan te merken.
Ook het centrum ligt op een kwartier loopafstand!
Dit hotel is een prima rustpuntje na een avondje concert of wat dan ook.

With partner, July 2012
"Prachtige locatie, vriendelijk personeel"
rechterkeukenkastje
Rooms
12/08/2012 Via veilingen komen we regelmatig in de hotels van NHHotelles en dat is niet voor niets. De hotelkamers zijn altijd goed, de locaties liggen vaak in het centrum en het personeel is erg vriendelijk.
In Arnhem hebben we een roomupgrade gedaan waardoor we een balkon konden krijgen, en we hebben dus een prachtige kamer gehad in het hotel, met uitzicht over de Rijn.
Het ontbijt is heerlijk en zeer uitgebreid.

With partner, 2012
"Wel prima"
sara
7.0
21/05/2012 Een 'wel prima' hotel. Mooie ligging aan de Rijn, heel rustig. 15 minuten lopen naar het centrum, goed te doen. Kamer was ook prima en schoon. We hebben geen ontbijt genomen in het hotel, €19 per persoon gaat ons echt te ver. In het centrum prima ontbeten voor €7 voor 2 personen!

Family with older children, April 2012
"Weekendje weg"
wabs
7.0
22/04/2012 min punt: veel te kleine badkamer, wat oud, ondanks luxekamer. kregen zogenaamde rookvrije kamer, maar deze stonk naar sigaretten en de asbak met lucifers van hotel lagen klaar. geen reactie bij reclamatie! mooi uitzicht achter.

With partner, 2012
"Nachtje prima"
Petra Lichtenberg
7.0
28/02/2012 Het hotel is niet heel bijzonder, maar zeker ook niet slecht. Nette ontvangst, aanbod tot upgraden was prima.

With partner, November 2011
"Waardeloos personeel en slechte service."
jolanda loonen
25/11/2011 Ik had dit hotel geboekt omdat wij naar Queen Experience gingen.Wij kwamen om 16.15 uur bij het hotel aan en daar werd ons doodleuk verteld dat de kamer al weg was.Reden :na 16.oo uur gaat de kamer naar de volgende klant.Dit werd dus al gedaan een kwartier nadat de tijd afliep.Ik wist niet eens dat je maar tot 16.oo uur de kamer besproken had.Maar dat staat in de kleine lettertjes werd ons verteld.Ze nemen nog niet eens de moeite om even te bellen om te vragen of we nog kwamen of niet.Waardeloos!!!Gelukkig konden we terecht in het Best Western hotel;Hotel Haarhuis in Arnhem. Geweldig hotel echt een aanrader.

With partner, October 2011
"Kan beter"
ank.versteeg
7.0
23/10/2011 4 sterrenhotel... koelkast deed het niet (insuline weg kunnen gooien, moet gekoeld bewaard worden, uitleg receptioniste: als licht uit is doet de koelkast het ook niet....?) Raam kon niet open (techn.dienst niet in weekend aanwezig) vuile handdoek in toilet beg.grond lag er na 2 dagen nog. Hotel adverteert met gratis openbare parkeergelegenheid, maar we hebben van de 3 dagen maar 1 dag bij hotel kunnen parkeren, de andere dagen moesten we een eind lopen hellende straat: er was "een grote groep" (hotel wordt ook gebruikt als zalenverhuur o.i.d.) Vriendelijk personeel, kon helaas problemen niet oplossen, we kregen een gratis drankje. Ontbijt voldoende, buffet. Kamer schoon.

With partner, October 2011
"Prima voor een keertje"
Ernie
5.0
10/10/2011 Met voucher gratis overnachting met ontbijt. Ligging net buiten centrum, 15 minuten lopen. Uitzicht op de Rijn, is relaxt wakker worden. Kamers netjes en schoon. Badkamer toe aan een renovatie, maar wel schoon. Ontbijt uitgebreid en goed. Aanvulling kon beter, nu moest je soms even wachten of er om vragen. Kortom, prima hotel voor een keertje.

1 2 3 4 5 6 next

Click here for all Zoover gadget options

Which European tourists annoy you the most during your holiday?