Reviews Holiday park Recreatiepark 't Veluws Hof****

22 May 2013

Recreatiepark 't Veluws Hof****
Reviews Holiday park Recreatiepark 't Veluws Hof****
Krimweg 152-154, 7351 TM, Hoenderloo
If you want to avoid disappointment during your holiday in Holiday park Recreatiepark 't Veluws Hof****? Then take a look at the reviews of Holiday park Recreatiepark 't Veluws Hof**** in Hoenderloo, written by other travellers.
Holiday park Recreatiepark 't Veluws Hof scores a 8.4 out of 10, based on 64 reviews
Are you curious about what to expect on your holiday in Holiday park Recreatiepark 't Veluws Hof****? Take a look at the reviews of Holiday park Recreatiepark 't Veluws Hof**** in Hoenderloo, placed by visitors. Next to that you can find 45 vacation photos regarding Holiday park Recreatiepark 't Veluws Hof**** on the Zoover website. - - -
Unfortunately there are no English reviews for Recreatiepark 't Veluws Hof**** Hoenderloo. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

1 2 3 4 5 6 7 next

With partner, August 2012
"Prachtig park"
Tony
Restaurants
22/08/2012 Midden in de natuur met voldoende rust en ruimte. Veel ruimte voor de kinderen en ruim voldoende aandacht voor de ouderen. Zeer goede voorzieningen voor zowel jong als oud.

With partner, July 2012
"Fantastisch"
lida
Restaurants
13/07/2012 geweldige camping. ze zijn allemaal heel vriendelijk we zijn er al een paar keer geweest en vinden het altijd weer jammer als het er weer op zit.

Family with older children, 2012
"Fantastisch"
Cindy Kuiper
Restaurants
04/07/2012 vakantie park : recreatiepark t veluws hof in hoenderloo is geweldig het is zo leuk op de camping ze zijn gast vrij en er is daar zo veel te doen echt geweldig. echt een aanrader om naar deze camping te gaan.

Group trip, 2012
"Paasweekend"
Fam Uit den Hoogen
7.0
17/04/2012 Was een heerlijk paasweekend veel gedaan en heerlijk genoten met de kinderen en familie,alleen het water in de douchjes zijn wel vaak lauw of koud.[hebben er meerdere geprobeerd maar vaak hetzelfde proberen ]

Family with young children, March 2012
"Heel mooi vakantiepark"
jan klopman
17/12/2012 mooie omgeving dicht bij apeldoorn en veel bos

Travelling alone, 2012
"Fantastisch park"
A.Stolk
Restaurants
24/01/2012 Het Veluwshof is een park waar het goed toeven is.
Ik heb er enkele jaren gestaan.
Een mooie ligging,zeer kindvriendelijk.veel te doen.
Ook om tot rust te komen.
Goed supermarkt.
Goed en vriendelijk personeel.
Kortom niets dan lof.

Een echte aanrader.

Group trip, August 2011
"Ontzettend volgepropt"
Corrie
6.0
6.0
Restaurants
28/08/2011 Wij zijn net terug van een weekendje veluws hof en we verbleven daar als groep in verschillende huisjes. Volgens de plattegrond lag dit allemaal dicht bij elkaar. Maar in werkelijkheid bleek dat er tussen al deze huisjes (huisjes mag je ze niet noemen, want er zit geen steen in gemetseld; houdt het dus maar op chalets) allemaal stacaravans stonden gepropt. Ook waren er geen kruipdoor, sluipdoor routes ivm met al het hekwerk en coniferen hagen zodat we continu moesten omlopen om bij elkaar op visite te kunnen.
Wel positief zijn we over de ontvangst; doordat de organisator nog een restant bedrag moest betalen en wij eerder waren (wel na 15.00 uur) mochten we nog niet in het chalet, maar kregen we wel op kosten van de zaak een kopje koffie aangeboden.
Daarnaast was de supermarkt, het restaurant, de bowlingbaan mooi en ruim opgezet. Ook waren de chalets (niet super ruim) maar wel schoon en netjes. Keuken inventaris (zeker in 10 persoons chalet) was erg mager.

Family with young children, 2011
"Reactie op Fam van putten"
Fam Rijnsbach
12/08/2011 Werkelijk ongelofelijk dat de fam van putten brommer rijden goed praat waar dit gewoon verboden is!!!! Getuige de borden die voor op de camping staan!! Dit doet ons het vermoeden dat de fam van putten zelf brommer rijd op de camping!! En tsja waar zou je met je brommer anders heen moeten he dan je plek!! Ook het overdreven noemen van het feit dat mijn kinderen aan de kant moesten springen is om pis link van te worden!!! IK HEB HET MET MIJN EIGEN OGEN GEZIEN!!! Er rijd iemand van het eigen personeel in een groen auto,tje rond die als een idioot hard rijd. Laten we de dingen gewoon bij naam noemen, en niet voor een goede score hier op zoover de zaak verbloemen!! Ik raad iedereen m.n met kleine kinderen aan eerst een rondje over de camping te lopen om het met eigen ogen te kunnen zien! Het is bijzonder jammer omdat het een prachtige camping is!

Family with young children, August 2011
"Park waar je een leuke vakantie kan hebben"
fam.bou
Restaurants
20/08/2011 Wij zijn net een dag terug van 2 weken veluwshof in een huur chalet. Voor ons was dit de tweede keer 5 jaar geleden hebben we het hier ook erg naar ons zin gehad.
Er is voor iedereen wat te doen, er wordt van alles georganiseerd voor alle leeftijden.

Leuke speeltuinen, midgetgolf, leuk zwembad alleen beetje fris, park is netjes onderhouden en de huur accomodatie ziet er ook keurig uit.

De snackbar waar we regelmatig gebruik van gemaakt hebben is zeer goed en de prijzen zijn echt netjes. het witte huis is ook gezellig voor potje darten of poolen bingo kaarten er is dus van alles te doen
De ruggestee hebben we paar keer gebowld en lekker gegeten.

Dus al met al was het voor ons een geslaagde vakantie en zeker een park die aan te raden is voor gezinnen.

Family with young children, 2011
"Reactie op vorige bericht"
fam van putten
Restaurants
28/07/2011 Het rijden met brommers is zeer beperkt [van poort naar plek en niet verder] en het autoverkeer ? ach ja,een grote camping geef veel verkeer en het het opzij springen ervoor is zwaar overdreven.
Het is een leuke en zeker een zeer kindvriendelijke camping.

1 2 3 4 5 6 7 next

Click here for all Zoover gadget options

Which European tourists annoy you the most during your holiday?