Reviews Holiday park Buitenplaats In den Olden Bongerd***

23 May 2013

Buitenplaats In den Olden Bongerd***
Reviews Holiday park Buitenplaats In den Olden Bongerd***
Breukinkweg 3, 7109 BX, Winterswijk
If you want to avoid disappointment during your holiday in Holiday park Buitenplaats In den Olden Bongerd***? Then take a look at the reviews of Holiday park Buitenplaats In den Olden Bongerd*** in Winterswijk, written by other travellers.
Holiday park Buitenplaats In den Olden Bongerd scores a 8.6 out of 10, based on 19 reviews
Are you curious about what to expect on your holiday in Holiday park Buitenplaats In den Olden Bongerd***? Take a look at the reviews of Holiday park Buitenplaats In den Olden Bongerd*** in Winterswijk, placed by visitors. Next to that you can find 31 vacation photos regarding Holiday park Buitenplaats In den Olden Bongerd*** on the Zoover website. - - -
Unfortunately there are no English reviews for Buitenplaats In den Olden Bongerd*** Winterswijk. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

1 2 next

With partner, April 2012
"Geschikt voor 50+ ers"
Rita
Restaurants
11/07/2012 Dit fraaie park is zeer geschikt voor mensen van 50+ die rust zoeken en graag wandelen of fietsen. Prachtige fietsroutes (knooppunten) zijn er te maken. Beide typen huisjes zijn goed ingericht en van veel gemakken voorzien. Ook leuke plaatsen in de omgeving zijn makkelijk te bereiken, sommige zelfs per fiets. Vriendelijk beheerdersechtpaar staat je met raad en daad terzijde.

Friends, April 2011
"Heerlijk"
Fam Thierry
Housing
05/04/2011 Een heerlijk rustig park waaruit diverse fietstochten gemaakt kunnen worden.
Speciaal aanbevolen de : Molenroute.

With partner, August 2010
"Mooie plek"
a.maes
Housing
25/09/2010 mooi en rustig park bungalow nr12 prima in orde mooie fiets routes beheerders zeer vriendelijk geslaagde vakantie bedankt a.maes hoofdplaat

Family with young children, July 2010
"Rust en een mooie omgeving, niet erg kindgericht."
van Schravendijk
Housing
25/07/2010 Het park is ruim opgezet en komt erg netjes over, groen is goed onderhouden, voldoende privacy bij de huisjes. Het beheerders echtpaar is vriendelijk en behulpzaam. De huisjes zijn netjes, een goede douchekop zou fijn zijn. De 3 slaapkamers (type Narvik) zijn ruim, genoeg kastruimte op de 1e verdieping. Erg fijn dat alle kamers horrengaas voor de ramen hadden. Voor de kids was er nauwelijk iets te beleven op de camping zelf, dat vonden we erg jammer. Hierdoor zoek je het vertier steeds buiten het huisjesterrein en het is ook best lekker als de kids zich eens op het terrein zelf een uurtje kunnen vermaken in een speeltuintje oid. De omgeving is prachtig; heerlijk fietsen, zwemmen in het Hilgelomeer, Erve Kots, speeltuin van Sevink Molle waar de kids zich met gemak de hele middag kunnen vermaken terwijl ouders kunnen ontspannen met een drankje op het terras.

Family with young children, May 2010
"Deze kamping is ideaal voor kinderen"
Goffart Jeremy
Restaurants
06/06/2010 den bongerd ik denk met gemengde gevoelens terug aan deze camping .Dit is een pracht van een camping alle voorzieningen zijn dik in orde .Een groot minpunt is dat er te wijnig kontrole is .Ik verwijt hierbij de eigenaars niets maar blijkbaar worden er af en toe feestjes gegeven en deze feest vierders houden hun kinderen niet in het oog .Resultaat zandbak herschapen tot moderpoel en berg landschap .Er zou daar toch eens dringend een regelementering op moeten zijn .Wat ik mij ook afvraag is moet een camping zo imens groot zijn Er is een konkurerende camping en als je mijn dochter laat kiezen kiest ze voor de conkurentie .Dus denk ik stop met groeien en steek tijd in bepaalde kampeerders toch nog te laten voelen waar kamperen om draaid

With partner, April 2010
"Volop rust en lucht"
joekes
Child friendly
27/04/2010 een park met volop rust, vrijheid en thuisgevoel. geweldig verzorgde omgeving, ruim opgezet, voldoende afstand tot volgend huisje, goed gemaaid gras.

With partner, March 2010
"Heerlijke uitvalbasis voor wandelaars en fietsers"
fam. Postma
Restaurants
03/04/2010 Net weer een weekend geweest naar de Olden Bongerd. Wij hebben het daar altijd naar onze zin. De twee typen huisjes zijn prima, er wordt duidelijk aandacht aan besteed. Heerlijk rustig, mooi onderhouden park.

Fam. Postma

Family with young children, August 2009
"Klein rustig park"
Leendert
5.0
Housing
27/08/2009 Het parkje ligt in een prachtig buitengebied van Winterswijk.
Het is een mooi stukje Nederland en perfect om te fietsen.
Er zijn veel leuke knooppunt routes te maken. Huisjes zijn prima.
Ook zijn er diverse zwemplassen in de buurt wat erg leuk is voor kinderen.
Het park zelf is niet gericht op kinderen. Er is een klein speeltoestel maar verder geen activiteiten. Daar is het park ook te klein voor.
De beheerders stellen erg prijs op rust en orde en je werd in onze beleving wel heel erg snel aangesproken als je iets deed wat in hun ogen niet goed was.
Hierdoor kregen wij al snel het gevoel dat ze liever 50+ publiek in hun huisjes hadden. Verder niets dan lof over het park wat er supernetjes bijlag. We zijn er onder de indruk gekomen van de mooie Achterhoek.

Family with older children, August 2009
"Te rustig"
P. Schenk
7.0
7.0
Housing
21/08/2009 Wij zijn vandaag terug gekomen van een midweekje In den olden Bongerd type B (nr. 72)
Het huis was heel netjes, maar helaas geen vaatwasser en oven aanwezig.
Ook weinig privacy rondom het huis.
Op het park verder geen faciliteiten, behalve een kinderspeelplaatsje waar na 21.00 uur geen gebruik meer van gemaakt mag worden wegens evt. lawaai.
Dit park is uitermate geschikt voor mensen die van rust houden en graag gaan wandelen of fietsen.
Wij zijn er met de auto op uitgegaan, dagje Oberhausen, winkelen in Winterswijk, kasteel bezocht in 's Heerenberg etc.
Voor ons was het op het park te rustig, volgende keer gaan we dus voor een park met wat meer leven in de brouwerij.

With partner
"Zeer goed"
fam jl kanters ho...
Child friendly
04/10/2008 een geweldig park ,top aan te raden om weer terug te gaan .het echtpaar zeer vriendelijk en behulpzaam

1 2 next

Click here for all Zoover gadget options

Which European tourists annoy you the most during your holiday?