Reviews Apartment Hof van Sellingen (+ B&B)

9.2
7.4
9.1
7.1
Weather

18  °C

27 May 2013

Hof van Sellingen (+ B&B)
7.6
Reviews Apartment Hof van Sellingen (+ B&B)
Dorpsstraat 8, 9551 AE, Sellingen
If you want to avoid disappointment during your holiday in Apartment Hof van Sellingen (+ B&B)? Then take a look at the reviews of Apartment Hof van Sellingen (+ B&B) in Sellingen, written by other travellers.
Apartment Hof van Sellingen (+ B&B) scores a 7.6 out of 10, based on 6 reviews
Are you curious about what to expect on your holiday in Apartment Hof van Sellingen (+ B&B)? Take a look at the reviews of Apartment Hof van Sellingen (+ B&B) in Sellingen, placed by visitors. Next to that you can find 17 vacation photos regarding Apartment Hof van Sellingen (+ B&B) on the Zoover website. - - -
Unfortunately there are no English reviews for Hof van Sellingen (+ B&B) Sellingen. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

Font size: A A A

There are 6 reviews of Hof van Sellingen (+ B&B)

9.2
With partner, March 2013
"Totaal gedateerde appartement,"
W.Drenth
1.0
08/04/2013 We hadden voor het paas weekend een appartement gehuurd bij het Hof van Sellingen.
We kregen De Houtvester toegewezen.
De schrik sloeg ons om het hart, totaal gedateerd, er ontbrak veel, soms hadden we geen warm water.
Mijn vrouw moest zelf het bad nog schoonmaken en ontdoen van zeep resten van zeer lang geleden, en eveneens de douche cabine moest gereiningd worden.
Toen we willen bellen dat we geen warm water hadden, bleek de eigenaar neit aanwezig te zijn.
Had ook geen mobiel numer achter gelaten, wat toch wel belangrijk is.
Want er kan natuurlijk van alles gebeuren, dan moet je toch de eigenaren kunnen bereiken,

Als compensatie had ik de eigenaar gevraagd per mail, om 1 nacht terug te storten.
Dit is niet gebeurd.
Om te willen logeren, is dit geen aanrader.
Wel de (bloemen) winkel enz, wordt veel aandacht aan besteed.
Hier komen wij nooit weer.

With partner, Febuary 2013
"Weekendje Sellingen"
Johan Dekker
10.0
17/02/2013 Leuke kamers,gezellig ingericht.
wat vooal plezierig is dat je een eigen appartement hebt,en alles gelijk vloers is.

With partner, January 2012
"Rustig genieten van de stilte en de natuur"
Overduin
10.0
19/01/2012 Leuke ruime appartementen sfeer vol ingericht leuke thema kamers je kunt zien dat het net veranderd is

The best prices and last minutes for this Apartment by:

Group trip, September 2011
"Perfecte individuele service!"
robvanwalbeek
7.0
Space
12/09/2011 In deze B&B verbleven begin september 2010 voor 1 nacht in verband met een bruiloft in dit dorp. We verbleven in 1 van B&B Appartementen.
Omdat wij vanwege de bruiloft al vroeg aankwamen mochten wij al vroeg inchecken om alvast onze spullen te stallen. We konden zelf aangeven om welke tijd wij het ontbijt wilden nuttigen. 1 paar van onze groep moest vroeg vertrekken, voor de tijd dat ontbijt mogelijk was en hen werd zelfs wat broodjes en koffie op de kamer aangeboden, opdat zij toch nog iets hadden. Ontbijt was ruim voldoende en van goede kwaliteit (koffie, broodjes, beleg met voldoende keus, gekookt ei etc.) Geen buffet, maar gewoon voor je eigen tafel. Plus persoonlijke bediening. Alles zorgt voor een topervaring in deze Bed & Breakfast.
Enige minpuntje waar het iets minder op scoort is de inrichting. Deze is een beetje gedateerd (niet dat het daarom van mindere kwaliteit is) en de bedden zijn vrij kort (2m; maar wij waren dan ook erg lang). Ondanks dit kan ik dit ieder aanraden

"Rustig alles begaande grond eigen plekje"
henk
10.0
31/08/2008 We hebben er lekker kunnen genieten van de rust en natuur van uit ons eigen appartement waar me alles gelijkvloers hadden,en niemand tot last waren als we weer terug kwamen.
en natuurlijk lekker genieten van het ontbijd in de tearoom.

With partner
R. Bos
7.0
Space
28/03/2008 Heerlijk rustig gelegen accomodatie.
Voorzien van goed uitgeruste badkamer en keuken. Gezellig ingericht.
Leuk ontvangen in de Tearoom welke tesamen met een Lifestyle winkel bij het comlex horen.Voor leuke kado,s, rust en gezelligheid een uitstekend adres.

Click here for all Zoover gadget options

Which European tourists annoy you the most during your holiday?