Reviews Castle De Berckt

25 May 2013

Castle De Berckt
Reviews Castle De Berckt
de Berckt 1, 5991 PD, Baarlo
Do you want to know what others thought of Castle De Berckt in Baarlo? On this page you can take a look at reviews of Castle De Berckt.
Castle De Berckt scores a 7.8 out of 10, based on 6 reviews
Are you curious about what other people thought of Castle De Berckt in Baarlo? Take a look at the reviews of Castle De Berckt on this page. You can view 19 vacation photos regarding Castle De Berckt. - - -
Font size: A A A

Friends, October 2012
"Kasteel de Berckt ."
fr_woning
7.0
04/10/2012 - 406 - Is gebouwd in de 13e eeuw als kasteel . Lange tijd heeft het als klooster dienst gedaan . Het word nu gebruikt als groepsaccomodatie . Op het landgoed is men bezig met de herbouw van de monumentale kasteelboerderij , de ingericht word als groepsverblijf .

Group trip, May 2012
"Geweldige accomodatie"
Eveline
17/06/2012 Met een grote groep, ongeveer 55 personen hebben we het Pinksterweekend 2012 daar door gebracht. In voorbereiding was de eigenaar erg meedenkend, samen hebben we een goed programma in elkaar gezet waarbij het uitgangspunt ook voor 'de Berkct' was dat wij het goed zouden hebben. In uitvoer wilde in het weekend zelf nog wat wisseling aanbrengen, ook daarin werd goed meegedacht. Daarnaast zijn de kamers schoon, ruim en comfortabel. De groepsaccomodaties is groot en heeft een gemoedelijke uitstraling. De verschillende ruimtes maken het geheel knus maar ook stijlvol. Met ons waren er meerdere groepn aanwezig, het terrein en de accomodatie zijn zo groot, we hebben geen hinder van elkaar gehad.
Het is een aanrader voor grote groepen, onze groep had nu geen zakelijk karakter, maar zakelijk gezien is deze accomodatie ook zeker een aanrader. Het kasteel maar ook de naastgelegen kasteelboerderij (die bijna afgebouwd is en wel al in gebruik) stralen sfeer, klasse en Limburgse gezelligheid uit.

Family with older children, April 2012
"Mooi kasteel, vlakbij de camping"
Sjoerd
02/05/2012 Je kunt hier ook overnachten

Travelling alone, January 2011
"Sprookjesachtig"
M. Bauer
01/05/2011 Het had al een paar dagen gesneeuwd, en dat maakte de voorkant sprookjesachtig.

With partner, July 2010
"Niet te bezichtigen"
Jan en Christien
7.0
29/07/2010 Kasteel De Berckt in Baarlo is een 12e eews kasteel, dat in de 19e eeuw herbouwd werd. Het heeft jaren dienst gedaan als klooster.
Tegenwoordig is het een verblijfplaats voor groepen waarbij elke groep de beschikking krijgt over een eigen gedeelte.
Helaas is het kasteel en de prachtige tuin niet meer voor publiek toegankelijk.

Click here for all Zoover gadget options

Best Accommodations in Baarlo

Which European tourists annoy you the most during your holiday?