02/05/2013
misschien was mijn verwachting door alle goede reviews te hoog, of ik ben gewoon verwend. Dus misschien klinkt mijn review wat zuur.
De ligging van het hotel is perfect, heerlijk rustig aan de rand van een bos en het kasteel is natuurlijk iets bijzonders om te slapen. De renovatie van het hotel is meer dan gelukt, ik vind zelf de combinatie van klassiek met modern altijd geslaagd.
De Kamer:
komt in eerste instantie klein over, echter de badkamer is reuze. De authentieke uitstraling met de houten balken is leuk (alleen even een stofzuiger door de spleten in de balken halen kan geen kwaad, veel stofnesten) Het bed is misschien iets te zacht, maar dat is persoonlijk.
Het ontbijt
Gelukkig inclusief, maar 3 soorten vleeswaar, ham,ham en salami) en 3 soorten kaas + wat zoetigheid. en een percolator vol koffie? krijgt van mij net een voldoende. Dit is niet "vorstelijk"
Toeristenbelasting:
deze bedraagt volgens het hotel € 2,50, de gemeente heeft het over € 1,00 p.p.p.n raar!
Owner says::
Geachte heer Meer, dank voor uw kritische opmerkingen. We vinden het erg jammer dat u ons een laag cijfer geeft. We gaan met uw opmerkingen aan de slag. Een aantal punten licht ik graag even toe.
Aan de foto's kan ik opmaken dat u in een comfort kamer bent verbleven. Dit is ons kleinste kamertype. Onze Deluxe kamers en Suites zijn ruimer van opzet. Uiteraard dient de kamer wel stofvrij te zijn.
Het ontbijt is een vast concept en heeft standaard 3 soorten vleeswaar, de keuze voor 2 soorten ham (rauw en gekookt) is misschien niet de juiste. Verder berekenen wij € 2,50 verblijfsbijdrage, een onderdeel van deze bijdrage is de toeristenbelasting van €1,00 welke wij afdragen aan de gemeente. De rest van dit bedrag gebruiken wij om het landgoed in stand te houden.Hopelijk heb ik u het een en ander kunnen verduidelijken. U kunt altijd contact met mij opnemen indien u extra toelichting wenst. Hopelijk mogen wij u in de toekomst toch weer verwelkomen.
15/04/2013
Erg mooi hotel met gezellig serrerestaurant en heerlijk terras, sfeervolle, schone kamer (we kregen een gratis upgrade naar een deluxe kamer), fijne sfeer, super vriendelijk personeel met uitmuntende service en heerlijk eten. Zowel ontbijt, lunch als diner bij het het hotel genoten en iedere keer werden onze verwachtingen overtroffen. Echt een aanrader voor een paar dagen totale ontspanning.
Owner says::
Hartelijk dank voor deze mooie review. Graag tot een volgende keer bij Sandton château De Raay.
02/04/2013
Sandton Chateau de Raay is een voormalig riddergoed dat werd gebouwd in het midden van de 13e eeuw.
Het heeft in 1937 ooit dienst gedaan als klooster,
en werd later verbouwd tot een prachtig 4**** hotel ( Sandton Chateau de Raay )
Het hotel en alle bijgebouwen zijn met elkaar verbonden d.m.v een grote serreoverkapping, waardoor het lekker ruim en licht overkomt..
Mooie kamers met klein bureau en een kleine flatscreen tv.
Tafel met lounge fauteuil.
De kamerverlichting werkt dmv een dimmer,zodat je deze zelf naar wens kunt regelen.
Badkamer : ( met lichtsensor)
Wij hadden 2 kamers gereserveerd,
waarvan de ene kamer met douche & toilet en de andere met een ligbad en toilet.
Ontbijt:
Ruime keuze uit diverse broodjes en beleg.
Het restaurant / ontbijt ruimte bevind zich in de serre, om 's avonds gezellig te genieten van een hapje drankje.
Het personeel is vriendelijk en behulpzaam.
Beste Elly,
Hartelijk dank voor deze mooie bijdrage. Fijn te lezen dat u zo tevreden bent geweest. Hopelijk mogen we u in de toekomst nogmaals verwelkomen.