Reviews Pension Ibis Budget Amsterdam Airport

19 May 2013

Ibis Budget Amsterdam Airport
Reviews Pension Ibis Budget Amsterdam Airport
Schipholweg 185, 1171 PK, Badhoevedorp / Sloten
If you want to avoid disappointment during your holiday in Pension Ibis Budget Amsterdam Airport? Then take a look at the reviews of Pension Ibis Budget Amsterdam Airport in Badhoevedorp / Sloten, written by other travellers.
Pension Ibis Budget Amsterdam Airport scores a 7.3 out of 10, based on 15 reviews
Are you curious about what to expect on your holiday in Pension Ibis Budget Amsterdam Airport? Take a look at the reviews of Pension Ibis Budget Amsterdam Airport in Badhoevedorp / Sloten, placed by visitors. Next to that you can find 15 vacation photos regarding Pension Ibis Budget Amsterdam Airport on the Zoover website. - - -
Unfortunately there are no English reviews for Ibis Budget Amsterdam Airport Badhoevedorp / Sloten. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

1 2 next

"Oké voor 1 nachtje"
tessa_walda
5.0
4.0
24/03/2013 Wij verbleven hier voor 1 nacht omdat we de volgende ochtend vroeg vlogen vanaf Schiphol. De kamers zijn erg klein. Niet helemaal goed schoongemaakt en de bedden..... dat mag men geen bed noemen. Dit was eerder gewoon een plank. Ik heb van het slapen weinig gebruik kunnen maken, want ik kon er simpelweg niet door slapen. Enfin, de shuttle service van en naar het hotel is super geregeld, evenals het parkeren, wat drie weken mag! Waren weliswaar weinig plekken, maar ik denk dat dit wel opgelost wordt wanneer te weinig plekken zijn.

Travelling alone, July 2012
"Eenvoudig maar compleet"
K. Overwijk
Rooms
08/07/2012 In de nacht op schiphol aangekomen, gratis shuttlebus gepakt en slapen maar! Gebruik gemaakt van de summerdeal (annuleren is dan niet mogeljk) waardoor ik voor 44 euro + 7 euro ontbijt een prima verblijf heb gehad. Voor degene die op doorreis is, is dit een prima hotel. Wil je meer luxe en klasse, ga dan 200 m verderop naar het echte Ibishotel, maar dan betaal je ook de hoofdprijs van 109 euro excl ontbijt. Voor mij de volgende keer gewoon weer Ibis Budget Hotel (voorheen ETAP)

With partner, Febuary 2012
"Goed en eenvoudig hotel"
Ramona
Rooms
10/02/2012 Voor een nachtje geslapen in dit hotel. Daarna op vakantie gegaan.
Het was een eenvoudig en schoon hotel.

The best prices and last minutes for this Pension by:

Friends, November 2011
"Prima hotel voor die prijs"
Tanja
7.0
05/12/2011 Voor de 3e keer in dit Etap hotel overnacht, maar de 1e 2 keer waren nog voor de renovatie. Omdat we toen erg veel last van lawaai hadden gehad, vroegen we nu om een rustig gelegen kamer en die kregen we. Prima ontvangst bij de receptie.
We konden heen en terug met de gratis shuttle bus naar Schiphol, wat ideaal was (kwartiertje rijden). De kamers zijn klein maar prima. Er is 1 groot bed, 1 stapelbed, tv, tafeltje met stoel, een douchecabine, toilet, wastafel, 1 handdoek pp, zeep, beker. We dachten een airco te zien, maar helaas bleek hij niet onder de 17 graden te gaan en was het dus meer een verwarming, zodat het (net als de vorige keren) veeeel te warm was in de kamer en op de hal. Het raam op een kier gezet maar helaas hoor je dan het verkeer langsrazen, maar het is kiezen of delen en liever dat dan hitte. Bij klagen werd er gezegd dat de meeste klanten warmte lekker vinden,tsja...kunnen die de verwarming niet aandoen?
Al met al zeker voor herhaling vatbaar voor een vroege vlucht.

With partner, September 2011
"Net hotel"
Meerke043
7.0
19/09/2011 We hebben 1 overnachting gehad in dit hotel omdat we vroeg op schiphol moesten zijn. Goede service bij het inchecken en vriendelijke mensen. Kamers zijn klein maar wel voorzien van een douche en apart toilet. Kamer was netjes en schoon. Nadeel was voor ons het harde bed! We konden gratis gebruik maken van de shuttlebus van en naar schiphol. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar als we weer vroeg op schiphol moeten zijn!

With partner, April 2011
"Ideaal alternatief voor Amsterdam en omgeving"
Remy
7.0
11/04/2011 Afgelopen weekend in dit hotel geslapen. Het hotel ligt direct aan de A9 en nabij Schiphol maar in de kamer is er niets van te horen. Het boeken deed ons al aangenaam verassen, want de attente recepsioniste deed onze kamer wijzigen naar een goedkopere prijsklasse (gewoon dezelfde kamer) omdat ze er nog 1 beschikbaar had. Het inchecken was vrij druk maar ging wel snel en vriendelijk. De kamer is netjes en doelmatig ingericht, maar wel schoon en voor 1 nacht prima te doen! Het ontbijt vonden wij wat minder, veel vieze en onopgeruimde tafels. Maar bij het buffet voldoende keuze voor deze prijs (7 euro)! Ook in de omgeving is veel te doen: Amsterdam, Haarlem, Zandvoort, Keukenhof, we komen zeker nog een keer overnachten.

With partner, Febuary 2011
"Goed hotel om je reis uitgerust te beginnen"
anoniem
Rooms
24/02/2011 wij zijn op de heen en de terugreis bij het Etap hotel geweest. We hebben het als prima ervaren. De kamer is er schoon en het heeft een douche en wc op de kamer. tja het is klein, maar het was groter als het hotel waar we later in Frankrijk in zaten.
personeel is erg vriendelijk en denkt graag met je mee.
ontbijt vonden wij prima. Je hebt keus genoeg en kan zo vaak lopen als je trek hebt en dat maar voor 7 euro!!
je kan met je drieen op de kamer slapen, dus een kind is zo mee genomen en wat wij ook prettig vinden je betaald toeristenbelasting per kamer (en dat is goedkoper)
Bedden zijn prima en er zijn ook handoeken, bekers en zeep aanwezig.
prima om je vakantie uitgerust te beginnen en uitgerust weer thuis te komen.
Als wij weer van schiphol vertrekken gaan wij zeker weer bij dit hotel overnachten.

Business trip, December 2010
"Goede Prijs / Kwaliteit"
Nagelkerke
06/01/2011 Voor een stopover Etap prima uitgangspunt
Slapen, douchen, eten voor een hele schappelijke prijs.
Verwacht geen top. maar basic

With partner, October 2010
"Prima hotel om te overnachten"
Landeweerd
Rooms
08/10/2010 Etap Schiphol is goedkoop maar goed adres om je reis uitgeslapen - of na late aankomst de thuisreis uitgerust - te beginnen. De kamers zijn inderdaad klein. Maar de bedden zijn prima en het is schoon. De ontvangst is correct en de afhandeling gaat snel.
Het ontbijt was prima. Geen klagen voor 6 Euro. Vleeswaren, kaas, ei, diverse soorten jam, honing, verschillende broodsoorten, koffie, thee, melk, jus, melk, cornflakes etc.
Ligging dichtbij Schiphol + gratis shuttel service.
Prijs/kwaliteit m.i. uitstekend.

Business trip, May 2010
"Eenvoudig en snel"
highlow
4.0
5.0
13/09/2010 Fastfood voor hotels. Goedkoop en lage verwachtingen. Prima geslapen op een kamer met geluidsoverlast van een defecte airco en mensen die ondanks het verbod toch op hun kamer gaan roken. Dus gaat het brandalarm in het midden van de nacht af. Irritant, maar je kunt het het hotel niet aanrekenen. Wel de matige ontbijt, dure parkeervoorziening en algehele service. Maar goed, het ligt bij Schiphol en is de goedkoopste mogelijkheid in de gehele omgeving. Dus, niet klagen, maar slapen!

1 2 next

Click here for all Zoover gadget options

Which European tourists annoy you the most during your holiday?