Reviews Speelland Beekse Bergen

25 May 2013

Speelland Beekse Bergen
Reviews Speelland Beekse Bergen
Beekse Bergen 1, 5081 NJ, Hilvarenbeek
Do you want to know what others thought of Speelland Beekse Bergen in Hilvarenbeek? On this page you can take a look at reviews of Speelland Beekse Bergen.
Speelland Beekse Bergen scores a 7.0 out of 10, based on 19 reviews
Are you curious about what other people thought of Speelland Beekse Bergen in Hilvarenbeek? Take a look at the reviews of Speelland Beekse Bergen on this page. You can view 45 vacation photos regarding Speelland Beekse Bergen. - - -

1 2 next

There are 19 reviews of Speelland Beekse Bergen

Family with young children, 2013
"Urenlang speelplezier"
Angela van Orsouw
20/05/2013 Een erg leuke dag beleefd. Urenlang speelplezier gehad. Je moet wel veel geluk hebben met het weer.

Family with older children, May 2013
"Leuk voor jonge kinderen niet voor 11 en 9 jaar"
Sandra
6.0
11/05/2013 Wij hadden een combiticket met het safaripark. Speelland waren we binnen een uur uitgekeken. We vonden het geen van allen leuk speeltuin gedateerd. De website is prachtig maar de werkelijkheid is heel anders echt een tegenvaller. We zijn gauw weer terug gegaan naar het safaripark want dat vonden we wel echt leuk!
Voor jongere kinderen kleuterleeftijd kan speelland best leuk zijn maar aan ons was dit park niet besteed!

Family with young children, August 2012
"Leuk als het er niet superdruk is"
Heike
7.0
26/08/2012 OP warme dagen is het zo druk dat je je (kleine) kinderen moeilijk in de gaten kunt houden bij het water. Attracties hebben dan ook lange rijen.
Kinderen vermaken zich er erg goed. Diep en ondiep water is niet echt duidelijk aangegeven/afgeschermd.

Family with young children, July 2012
"Alleen bij 1-op-1 toezicht"
Cindy
6.0
26/07/2012 Bij mooi weer is dit een leuke locatie, voor met name kinderen van 5-10 jaar. Er is alleen geen enkel overzicht, diep zwemwater ligt naast een water speelgedeelte en als je je kind niet continu in het oog houdt vind je het bijna niet terug in de mensenmassa. ID-bandjes zijn er niet te koop, een meldpost voor zoekgeraakte of gevonden kinderen konden wij niet vinden. Personeel reageert nauwelijks op meldingen via de portofoon als er uitgekeken moet worden naar een zoekgeraakt kind.
In de tijd dat wij bij het water speelgedeelte waren (30 minuten), waren er 4 kinderen zoek en je wilt niet weten wat er kan gebeuren met het diepe zwemwater ernaast.

Family with young children, June 2012
"Attracties buiten gebruik...."
anoniem
5.0
28/06/2012 Wij komen hier ieder jaar wel een keer, maar in 2012 is het er niet beter op geworden. De ponies zijn verdwenen, het rondvaartschip is "buiten gebruik" en de botsbootjes waren ook weg "vanwege een technische storing". Het parkeren kost nu 5 euro. Wij waren er op een woensdagmiddag en het viel op dat er veel kinderfeestjes waren. Minstens drie kinderfeestjes kregen pas om 16.40 uur snackmenu's geserveerd, terwijl het park al om 5 uur dichtging. Hebben die mensen zich vergist in de sluitingstijd of duurde het bestellen en bakken zo lang?

"Verjaardag in Speelland"
Bianca40
7.0
21/05/2012 Speelland is erg leuk, maar dan moet je wel mooi weer hebben dat kinderen kunnen zwemmen enzo. Want als je alleen het moet hebben van de atractie,s ben je met slecht weer zo thuis. De rondvaart naar het vakantiepark erg leuk zeker als de kinderen zelf mogen varen en het roer mogen draaien. Dus met mooi weer zeer de moeite waard

Family with young children, May 2012
"Veel te doen maar toch overzichtelijk"
monique_17
17/05/2012 Veel attracties voor jong en oud te doen. Leuk voor een droge dag; het hoeft geen mooi weer te zijn. De kinderen kunnen er lekker spelen.

"Gedateerde speeltuin"
Fam.
5.0
08/05/2012 Onder de maat. Verhouding prijs/kwaliteit slecht zeker m.b.t. horeca en dan nog E 5,- betalen om te parkeren :-(

Family with older children, May 2012
"Gaaf bij mooi weer"
Corrie
03/10/2012 Met mooi weer hoeven de kinderen zich niet te vervelen want er zijn heel veel mogelijkheden

With partner, March 2012
"Leuk voor jong en oud"
Paradeske
26/03/2012 Ruim dertig jaar geleden kwam ik er vaak met de kleine kinderen. Nu gaan we meet grote kinderen en nog steeds leuk!

1 2 next

Click here for all Zoover gadget options

Best Accommodations in Hilvarenbeek

Which European tourists annoy you the most during your holiday?