Choose an international website
8.9
Weather
13 °C
22 May 2013
Weather forecast and climate...
Reviews Country house Landgoed de Biestheuvel****
Hoogcasteren 25, 5528 NP, Hoogeloon
Official website
If you want to avoid disappointment during your holiday in Country house Landgoed de Biestheuvel****? Then take a look at the reviews of Country house Landgoed de Biestheuvel**** in Hoogeloon, written by other travellers.
Country house Landgoed de Biestheuvel
scores a
out of
, based on
reviews
read more
Are you curious about what to expect on your holiday in Country house Landgoed de Biestheuvel****? Take a look at the reviews of Country house Landgoed de Biestheuvel**** in Hoogeloon, placed by visitors. Next to that you can find 70
vacation photos
regarding Country house Landgoed de Biestheuvel**** on the Zoover website. - - -
Less text
Other
Show airports on the map
To:
Locate all airports on the map
EINDHOVEN - EINDHOVEN (10 km)
MAASTRICHT - MAASTRICHT (65 km)
BRUSSELS - BRUSSELS NATL (78 km)
ROTTERDAM - ROTTERDAM (85 km)
DUESSELDORF - DUSSELDORF (105 km)
EINDHOVEN - EINDHOVEN (10 km)
MAASTRICHT - MAASTRICHT (65 km)
BRUSSELS - BRUSSELS NATL (78 km)
ROTTERDAM - ROTTERDAM (85 km)
DUESSELDORF - DUSSELDORF (105 km)
Other
Show airports on the map
Departure airport should be filled in
Destination airport should be filled in
The arrival date should not be older than the departure date
Hotel booking
Tips (0)
Weather forecast
Country house info
Q&A (0)
Unfortunately there are no English reviews for Landgoed de Biestheuvel**** Hoogeloon. You can be the first to add a review.
Did you stay at this accommodation?
Add your own review
Friends, April 2013
"Super!"
Monica Rutgers
21/04/2013
Wij zijn net terug van een weekend met vrienden, waarbij wij hebben gelogeerd in het koetshuis op het landgoed biestheuvel. Daarbij ook gebruik gemaakt van de activiteiten. In het kort een super ervaring, goede service en supervriendelijk personeel. Wij hadden geboekt met ontbijt, lunch en diner. Ontzettend goed verzorgd en meer dan vodoende. Bij vragen en/of wijzigingen was er nooit een proleem. Zeker voor herhaling vatbaar!
Group trip, 2013
"Super gave plek voor een schoolkamp"
Chantal Rijkers
16/04/2013
Wij hebben een onwijs gaaf schoolkamp gehad door deze geweldige locatie. Behulpzame, vriendelijke en medenkende mensen op een mooie en uitdagende locatie. Top dus!
Group trip, April 2013
"Vertrouwd en supervriendelijk"
Wil van Gool
29/04/2013
Al 4 jaar te gast in de Hooiberg met 36 personen. Een ruime accommodatie met een gezellige sfeer en alles aanwezig wat je nodig hebt. De medewerker van de receptie is uiterst vriendelijk en behulpzaam.
Group trip, March 2013
"Fantastische accommodatie voor familie wknd"
Erik van de Water
30/03/2013
Leuk en smaakvol ingericht, zeer vriendelijk personeel die steeds klaarstaat om je te helpen met vragen. Goede tips en adviezen. Slaapplaatsen en toiletten keurig schoon. Top locatie met leuke binnen en buiten activiteiten.
Group trip, March 2013
"Heerlijk de ruimte voor een grote groep!"
Hanneke
7.0
7.0
16/03/2013
Onze eerste indruk was wat teleurstellend omdat we een charmante boerderij verwachtten. Dit was het niet, het was een modern gebouw met golfplaten.
We hadden een familie weekend met 19 personen en het Voorhuis afgehuurd, inclusief maaltijdverzorging. De leeftijd varieerde tussen 4 en 91 jaar en we hebben ons allemaal vermaakt. Door de regen hebben we niet veel van de buitenomgeving gezien, hoewel we ons wel door de modder hebben gewaagd we een indruk hebben gekregen van de grote variëteit aan activiteiten die op de Biestheuvel te boeken zijn! Qua eten zijn we ook tevreden, we hadden een vegetariër en een glutenvrij dieet en dat ging goed. Er was meer dan genoeg en zonder problemen werd er aangevuld. Deze service hebben we als uitstekend ervaren! De kamer waren prima, met eigen badkamer met heerlijk douche! Op de helft van de kamer was een stapelbed die uitklapbaar was, dus als die niet gebruikt hoeft te worden zijn het twee persoonskamers. Deze accommodatie was het geld zeker waard!
Friends, March 2013
"Ideale locatie voor vriendenweekend"
Bernadette
08/04/2013
Zijn met ons vriendenweekend bij de Biestheuvel verbleven en hebben een topweekend gehad. Hier weten ze nog wat service is!!!
Hebben het eten door de Biestheuvel laten verzorgen wat ons goed bevallen is.
Alle slaapkamers hadden een eigen badkamer/toilet.
Biestheuvelteam, super bedankt voor de grandioze tijd en jullie gaan ons zeker terug zien!!!
Group trip, Febuary 2013
"De perfecte locatie voor een LAN party"
Charly Traarbach
04/03/2013
Wij komen als vereniging al jaren bij Landgoed de Biestheuvel variërend van 24 tot 45 man voor een jaarlijkse lan party, ze denken altijd goed mee (bv. gratis krachtstroom). De locaties zoals Het Achterhuis, De Schop en de De Schaapskooi lenen zich perfect hiervoor. Grote open ruimtes en vooral Het Achterhuis en De Schaapskooi zijn qua kamer voorzieningen perfect (eigen sanitair etc.).
Enige minpunt, maar dat heeft helaas bijna elke locatie in dit kaliber, is het internet naar buiten, alle games die gespeeld worden hebben een actieve verbinding naar buiten nodig, dit betekend dat de standaard KPN verbinding die hier ligt het niet trekt. Denk aan 500 / 600 ping. Dit is voor een LAN party een serieus probleem.
We hebben geïnformeerd, en toen gaf de Biestheuvel aan bezig te zijn hiermee maar dat de kosten zo fors zijn dat ze het nog niet zullen doen aankomende jaar (glasvezel). Wij denken, kijkende naar de hoeveel verenigingen in Nederland, dat dit serieus nieuwe klanten zal aantrekken.
Group trip, Febuary 2013
"Fantastische groepsaccommodatie!"
Rik
24/02/2013
Net thuis van ons familie weekend dat dit jaar bij Landgoed de Biestheuvel plaats vond. Alles was goed geregeld, Vanaf het moment dat we de eerste keer een kijkje gingen nemen tot aan het vertrek vandaag was de service helemaal top. Alle dingen waar we zelf niet aan gedacht hadden, werd daar nog ter plekke voor ons geregeld. Onze accommodatie was ruimtelijk, modern en schoon! Alle reacties van de familie waren niets als lof.
Bedankt landgoed de biestheuvel,
namens onze hele familie!
Business trip, January 2013
"Fantastische lokatie!!!"
Caroline
23/02/2013
We hebben een bedrijfsweekend gehad met de ABN AMRO bank. Alles was perfect geregeld. Keurig netjes en verzorgd. Ook nog een super leuk feest gehad waar de voetjes van de vloer gingen! Als er een vraag/verzoek was werd hier direct op ingespeeld. We kijken dan ook terug op een zeer geslaagd bedrijfsweekend. Zeker een aanrader!
Business trip, January 2013
"Topdagen!!!"
Toine
18/02/2013
Wij waren met ons bedrijf twee dagen te gast bij de Biestheuvel met 125 collega's voor vergaderbijeenkomsten van verschillende afdelingen binnen ons bedrijf. Eerste dag afgesloten met een topfeest in een van hen horecazalen. Tweede dag na een voortreffelijk ontbijt weer huiswaarts gekeerd. Service ten top bij dit bedrijf met een Brabantse gemoedelijkheid!!! Niets is te veel gevraagd.
Actions for Landgoed de Biestheuvel****
Print reviews
Map
View on map
Copy the link below
Click here for all Zoover gadget options
Information about Hoogeloon
Weather Hoogeloon
Map Hoogeloon
Photos Hoogeloon
Videos Hoogeloon
Question and Answer Hoogeloon
Which European tourists annoy you the most during your holiday?
Dutch
Greek
Turkish
Scandinavians
Current score
Create a Zoover Account and manage your accommodaton, attraction, or restaurant.
Click here for more information