Reviews Campsite Minicamping De Kleine Abtshoeve***

12  °C

22 May 2013

Minicamping De Kleine Abtshoeve***
Reviews Campsite Minicamping De Kleine Abtshoeve***
Meerberg 10, 4904 SM , Oosterhout (NB)
If you want to avoid disappointment during your holiday in Campsite Minicamping De Kleine Abtshoeve***? Then take a look at the reviews of Campsite Minicamping De Kleine Abtshoeve*** in Oosterhout (NB), written by other travellers.
Campsite Minicamping De Kleine Abtshoeve scores a 9.3 out of 10, based on 19 reviews
Are you curious about what to expect on your holiday in Campsite Minicamping De Kleine Abtshoeve***? Take a look at the reviews of Campsite Minicamping De Kleine Abtshoeve*** in Oosterhout (NB), placed by visitors. Next to that you can find 14 vacation photos regarding Campsite Minicamping De Kleine Abtshoeve*** on the Zoover website. - - -
Unfortunately there are no English reviews for Minicamping De Kleine Abtshoeve*** Oosterhout (NB). You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

Font size: A A A

Group trip, May 2013
"Om tot rust te komen"
myriam bastiaens
Sanitary
17/05/2013 Een mooie camping met vriendelijke uitbaters met een hart voor de zaak.

With partner, 2013
"Plek waar je je direct thuis voelt"
vera swiggers
10.0
13/05/2013 Rustige camping waar je zelfs je dieren kan meebrengen! Er is plaats voor je paarden, ja zelfs een schaapje is welkom.
Het sanitair is voldoende aanwezig en is kraak proper.
De omgeving biedt voldoende mogelijkheden om een aangename vakantie door te brengen.

Group trip, May 2013
"Gezellige camping"
balsemien
10.0
13/05/2013 We waren zeer welkom als groep. Alles wat we konden bedenken was er. veilige fietsen stalling, proper en voldoende sanitair, lekkere broodjes 's morgens en alleen maar vriendelijke gedienstige uitbaters.

With partner, April 2013
"Prima om te kamperen"
C. van IJzendoorn
07/05/2013 Zeer fraai aangelegd kampeerterrein in een mooie omgeving

With partner, 2012
"Mooie rustige camping om naar terug te gaan."
T en J van kemenade
Sanitary
04/10/2012 Deze mini camping komt heel netjes, opgeruimd en groen over. Diverse aangelegde borders met planten en bloemen. Het heeft duidelijk een landelijke sfeer
Gelegen in een zeer bosrijke omgeving met ook weilanden waar veel paarden in lopen. De camping heeft ook de mogelijkheid om je eigen paard mee te nemen.
Het sanitair is nieuw en zeer schoon. Warme douches, voldoende warm water. Personeel (de eigenaars dus) zijn ontzettend vriendelijk en gemoedelijk.

With partner, September 2012
"Fijne, rustige camping"
Fam. Boer
10.0
12/09/2012 Een echte aanrader deze kleine camping. Het is rustig, heeft schoon en nieuw sanitair en een zeer vriendelijke eigenaar. Je kan vanaf de camping makkelijk de natuur in, maar ook Breda en TIlburg zijn vlakbij. Wij komen zeker nog eens terug!

"Elk weekend vakantie!"
Arnold en Marië...
6.0
Sanitary
08/09/2012 Wij komen al jaren in het voorseizoen op deze camping. De camping ligt prachtig.Het sanitair is schitterend en de campingeigenaren doen er alles aan om het de gasten naar de zin te maken. Gastvrijheid staat bij hen hoog in het vaandel. Vanaf de camping kun je schitterende fiets- en wandeltochten maken. Wij komen er volgend jaar graag weer terug!

With partner, September 2012
"Heerlijke camping"
Ruud en Maria Vrijs...
10.0
09/09/2012 We zijn er nu voor de tweede keer geweest en hebben echt genoten.
Prachtige plaatsen tussen mooie bloemengeuren, sanitair is uitstekend en bovendien hebben we ook nog van de steengrill genoten op zaterdagavond.
We komen hier zeker terug!

With partner, 2012
"Camping met net dat beetje meer!"
Wendy
10.0
21/08/2012 Wij komen al sinds het bestaan van deze camping ieder jaar weer terug. Heerlijk rustig, aan de rand van de bossen. Erg netjes en goed onderhouden camping, vriendelijke eigenaars, goede service, gezellige workshops, verse broodjes, ruime paardenweide, enz. Vanalles te doen in de omgeving: lekker wandelen met de honden, skaten, fietsen. Kortom echt vakantie op de kleine Abtshoeve!

With partner, July 2012
"Top minicamping"
Anja v Heemst
10.0
28/08/2012 Je zit in bosrijke omgeving,bent zo in de stad en veel fietsroutes in de buurt.
De campingbeheerders houden het heel netjes bij en zijn zeer gastvriendelijk. Prijs is ook zeer rendabel. Het is mogelijk om te steengrillen, bbq enz.
Er is weinig te doen voor kinderen, maar het is ook een minicamping.

1 2 next

Click here for all Zoover gadget options

Which European tourists annoy you the most during your holiday?