Reviews Holiday home Zeediekhoeve

22 May 2013

Zeediekhoeve
Reviews Holiday home Zeediekhoeve
Kamperzeedijk 153, 8281 PE, Kamperzeedijk
If you want to avoid disappointment during your holiday in Holiday home Zeediekhoeve? Then take a look at the reviews of Holiday home Zeediekhoeve in Kamperzeedijk, written by other travellers.
Holiday home Zeediekhoeve scores a 8.7 out of 10, based on 3 reviews
Are you curious about what to expect on your holiday in Holiday home Zeediekhoeve? Take a look at the reviews of Holiday home Zeediekhoeve in Kamperzeedijk, placed by visitors. Next to that you can find 6 vacation photos regarding Holiday home Zeediekhoeve on the Zoover website. - - -
Unfortunately there are no English reviews for Zeediekhoeve Kamperzeedijk. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

There are 3 reviews of Zeediekhoeve

8.4
8.6
Show reviews from:
Friends, 2010
"Mooie groepslocatie!"
HMGNL
Space
20/03/2010 Fijne tijd gehad in de Zeediekhoeve met een groep van 13 personen en 1 baby.
Ruimt, modern, nieuw, een aanrader.

Family with young children, December 2009
"Prima adres voor grote familie"
Fam. Bekx
Space
05/01/2010 Met gehele familie (4 gezinnen) met de Kerst een weekje genoten van de net opgeleverde vakantiewoning. Alles erop en eraan. Helemaal top. Ook voor de kinderen fantastisch. Met name de skelters deden het goed.
We waren de eerste huurders na de verbouwing, en we vinden dat de eigenaren er een pluim mee verdienen. De grote leefkeuken, met lcd-tv, was helemaal in orde. De wifi aansluiting werkte ook goed. Bubbelbad oke, etc.etc.
We voelde ons echt welkom, de bedden opgemaakt, erf sneeuwvrij gemaakt.

Group trip, January 2009
"Super genoten"
prijswinnaars
Space
26/03/2009 De Zeediekhoeve is een geweldig vakantiehuis waar alles op en in zit.
Prachtige nieuwe meubelen en meer dan voldoende zitplaatsen. Ook borden bestek glazen kopjes perfect geregeld. Met z'n allen lekker naar de super grote lcd tv kijken niemand hoeft op het achteraf stoeltje. Wij waren dan allemaal met volwassenen maar ook kinderbedjes en kinderstoelen een babyverschoontafel was aanwezig. Heerlijk genoten van het bubbelbad. Wij hebben uitstapjes gemaakt naar Kampen, Giethoorn, en Six Flags en Elburg nog even mee gepikt alles binnen een paar kilometer. Ziediekhoeve wij komen zeker terug.

Click here for all Zoover gadget options

Which European tourists annoy you the most during your holiday?