Reviews Campsite De Lemeler Esch Natuurcamping*****

De Lemeler Esch Natuurcamping*****
Reviews Campsite De Lemeler Esch Natuurcamping*****
Lemelerweg 16, 8148 PC, Lemele
Official website
If you want to avoid disappointment during your holiday in Campsite De Lemeler Esch Natuurcamping*****? Then take a look at the reviews of Campsite De Lemeler Esch Natuurcamping***** in Lemele, written by other travellers.
Campsite De Lemeler Esch Natuurcamping scores a 8.9 out of 10, based on 58 reviews
Are you curious about what to expect on your holiday in Campsite De Lemeler Esch Natuurcamping*****? Take a look at the reviews of Campsite De Lemeler Esch Natuurcamping***** in Lemele, placed by visitors. Next to that you can find 53 vacation photos regarding Campsite De Lemeler Esch Natuurcamping***** on the Zoover website. You can view 1 video regarding CampsiteDe Lemeler Esch Natuurcamping*****. - - -
Unfortunately there are no English reviews for De Lemeler Esch Natuurcamping***** Lemele. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

1 2 3 4 5 6 next

Family with young children, March 2013
"Fantastisch prachtige plek"
Sam
Sanitary
10/04/2013 Camping De Lemeler Esch is een schone, overzichtelijke, ruime camping, met leuke voozieningen voor kinderen op een prachtige, rustige locatie.

Friends, 2012
"Zeer kindvriendelijk"
ted
Sanitary
27/11/2012 Uitstekende camping voor gezinnen met (kleine) kinderen. Prima sanitair.

With partner, September 2012
"Super camping"
R.G.Schouten.
Sanitary
14/09/2012 Camping ziet er geweldig uit, ook voor ouders met kleine kinderen.
Speelgelegenheid te over. De omgeving is geweldig mooi, wandelend of fietsend kan je alle kanten op en mooie routes. Achter de camping loop je zo de Lemelerberg op, vooral met de bloeiende hei erg mooi.
Alle personeel is vriendelijk en behulpzaam, zelfs in september is de winkel (met elke dag vers brood en een uitgebreid assortiment levensmiddelen) elke dag open. Ook is er een leuk restaurant waar je lekker en gezellig kunt eten.

"Heerlijke vakantie gehad!"
M Wesseling
Sanitary
21/08/2012 Net thuis van 2 heerlijke weken op de Lemeler Esch. Een supercamping; grote plekken, lekkere broodjes 's morgens (uitgebreide keus), winkel hele dag open, prima zwembad (wat weinig ligbedden) en een geweldig animatieteam! Knutselen, tochten maken, 's avonds theater, de kinderen hebben enorm genoten. We hebben de cd gekocht dus we feesten thuis verder.
Wij hadden een plek met privésanitair en dat is een uitkomst hoor! Verder zag de camping er keurig verzorgd en netjes uit.
Complimenten aan alle medewerkers!!!

"Echt vakantie"
Willem
Sanitary
16/01/2013 De mooie, ruime, goed onderhouden kampeerplekken, het schone en goede sanitair, het winkeltje met 's-morgens verse broodjes en o.a. lekker ijs(!), het leuke boscafé met fijn terras en leuke kaart, het verkoelende zwembad, de mooie omgeving, het leuke bostheater (met leuke knutselclub en animatieteam), het gast-vriendelijke en behulpzame personeel, het speelbos en nog veel meer maken dat wij een heerlijke vakantie hebben gehad op camping De Lemeler Esch.

"Prachtig gelegen camping"
Ralf Timmer
Sanitary
16/08/2012 Mooie camping, grote plekken, ruim opgezet, erg kindvriendelijk, lekkere verse broodjes iedere dag voor een betaalbare prijs, vriendelijk en behulpzaam personeel, echt een aanrader.

Family with young children, August 2012
"Heerlijk voor gezinnen met kleine kinderen!"
Jiska
7.0
Sanitary
15/08/2012 De Lemeler Esch is een geweldige plek om met kleine kinderen op vakantie te zijn. Onze kinderen zijn 3,5 en bijna 2 en vonden het fantastisch. En zelf hebben wij (daarom) ook genoten. Prachtige omgeving, mooi zwembad, heel goed sanitair, handige winkel. Wij stonden op het autovrije veld - ook heel fijn met kleintjes. Alleen het Boscafe vonden wij om te eten tegenvallen en behoorlijk duur voor hetgeen geboden wordt. Dat zou beter kunnen. Wel een gezellig terras voor een kop koffie.

With partner, August 2012
"We komen terug"
J.W. van Braak
Sanitary
13/08/2012 Gemoedelijke, duidelijke en gezellige mensen bij de receptie. Leuk wandelen.

With partner, August 2012
"Fntastische plek hadden we."
J ter Huurne
Sanitary
14/08/2012 Prima camping voor groot ouders met kleinkinderen.
Wij hebben de kleinkinder 1 dag bij ons op de camping gahad ,de oudste is 3 jaar zij wilde graag blijven zo had zij het naar haar zin.
Wij komen nog een keer terug met de kleinkinderen.

Family with young children, July 2012
"Hele leuke gezinscamping"
linda
Sanitary
10/08/2012 Deze camping is heel leuk voor gezinnen met kinderen tot ongeveer 12 jaar. Beperkt animatieprogramma, 3x uurtje per dag (max 5 dgn per week) geheel vrijblijvend, en dat is prima want de kids vermaken zich uitstekend in het grote speelbos met waterpompen en een "buitenkeuken". Afgesloten openluchtzwembad verwarmd, met 1 diep bad (+- 1,60 m) en 2 kleinere babybadjes, allemaal met glijbaan. Sanitair, wordt meerdere malen per dag schoongemaakt echt heel netjes, met sepkey ("gratis" punten en meer dan genoeg) babybadje, afwas en kledingwas zonder sepkey. Klein winkeltje is elke dag lang open, o.a. broodjes, ijsjes en snacks. mooi vlakke plekken met goede grasmat. Ruime keuze uit met/zonder water, electra etc.; 6 km van Ommen met meerdere grote bekende supermarkten. Van het terrein loop je zo het bos in, de lemeler berg op. Wij huurden een tent op de camping. Heel rustig en overzichtelijk terrein, met leuk publiek. Vriendelijke eigenaars en behulpzaam personeel.

1 2 3 4 5 6 next

Click here for all Zoover gadget options

Which European tourists annoy you the most during your holiday?