Reviews Sauna Keizer

23 May 2013

Sauna Keizer
Reviews Sauna Keizer
Eektestraat 36, 7575 AP, Oldenzaal
Do you want to know what others thought of Sauna Keizer in Oldenzaal? On this page you can take a look at reviews of Sauna Keizer.
Sauna Keizer scores a 7.4 out of 10, based on 4 reviews
Are you curious about what other people thought of Sauna Keizer in Oldenzaal? Take a look at the reviews of Sauna Keizer on this page. You can view 7 vacation photos regarding Sauna Keizer. - - -

There are 4 reviews of Sauna Keizer

Show reviews from:
Friends, April 2013
"Gemoedelijk"
lisetberg
7.0
01/04/2013 Leuke sauna. Je merkt dat er veel vaste gasten zijn, dit is echter niet vervelend. Alles is schoon, en de sauna lijkt niet overvol ( terwijl er volgens personeel relatief veel mensen binnen waren).

Ik zelf heb een massage gehad en mijn vriendin een gezichtsbehandeling. Beiden van goede kwaliteit. Het personeel was erg vriendelijk. De horeca is prima. Geen topkwaliteit maar daar is de prijs ook naar. Een erg goede prijs/kwaliteitverhouding. Al met al een aanrader.

Friends
"Super!"
hermien
07/05/2010 Geweldig personeel!
Heerlijke keuken!
Alles is netjes en schoon!
en er hangt een gezellige sfeer..kortom wat wil je nog meer?

With partner
"Gezellige sauna"
Ineke de Bruin
22/12/2009 Tijdens onze vakantie op bezoek geweest bij Sauna Keizer.
Wij vonden het een zeer knusse en gezellige sauna,met een vriendelijke bediening en een zeer goede keuken.
Dus de vorige beoordeling hebben wij niets van vernomen.
Wij vonden het wel een aanrader!

With partner
huizer
3.0
04/02/2008 infrarood cabine deed het niet binnenbad was smerig dreef haren en huidschilvers op het water afzuigfan boven whirlpool zat onder het stof brandslang bij het binnen bad is een bonk roest afval bakje bij brandslang is smerig kortom geen aanrader om daar naar toe te gaan

Click here for all Zoover gadget options

Best Accommodations in Oldenzaal

Which European tourists annoy you the most during your holiday?