International Websites:
Reviews De Kop van 't Land
Weather
20 °C
29 July 2010
Weather forecast and climate...
8.7
8.6
6.9
Score
Average score is based on the score for general impression, where recent reviews have a bigger impact on the final score.
Add testimonial
Do you want to prevent disappointments during your holiday in Hotel De Kop van 't Land? Then take a look at the reviews of Hotel De Kop van 't Land in Dordrecht, written by other travellers.
read more
Are you curious about what to expect on your holiday in Hotel De Kop van 't Land? Take a look at the reviews of Hotel De Kop van 't Land in Dordrecht, placed by visitors. Next to that you can find 9
vacation photos
regarding Hotel De Kop van 't Land on the Zoover website.
Less text <<
Map
Photos (9)
Videos (0)
Advices (0)
Unfortunately no reviews in English exist for De Kop van 't Land Dordrecht. You can add a review.>
Did you visit this accommodation?
Add your own review
Absolute aanrader !
Servaas Timmermans
Servaas Timmermans
20/02/2010
Aan het eind van jaar eindelijk eens gegeten bij Herberg "Kop van 't Land" in Dordrecht. Voor deze herberg is dat ook het eind van het seizoen maar daar was niets van te merken. De bediening was uitstekend en het eten....virtuoos ! Zeer smaakvol en een perfecte presentatie. Dus: een warme aanrader voor een ieder die houdt van een gezellige bediening, schone kamers en een mooie omgeving !
Travelling alone, 2009
fantastische plek
Ruth Benschop
Ruth Benschop
12/11/2009
Een tijdje geleden ben ik hier geweest.
Wat me echt trof was de smaak van de gerechten. Buitengewoon. Dit is nog echt een kok met zo veel liefde voor zijn vak, echt heel fijn om mee te mogen maken.
En de bediening past daar precies bij. Warm en met veel aandacht en ook speelsheid.
De kamer waar je dan na een heerlijk genuttigd maal tevreden kan gaan slapen is prettig, het uitzicht erg mooi (rivier, mooie luchten)en het bed comfortabel.
Al met al chapeau! ga zo door!
Friends, October 2009
een plek om terug te komen!
Jan I.
Jan I.
01/11/2009
Wij zijn geen vegetariërs, maar afgaande op de faam van dit restaurant gingen we er naartoe. Terecht! De gerechten die uit de keuken komen doen je vergeten dat je een carnivoor bent, wat smaakt dit heerlijk. En in een gezelige ambiance en met aandacht opgediend. We bleven er slapen: eenvoudige maar goed verzorgde kamer. En 's morgens weer een lekker ontbijt.
We zijn er terug geweest met zwager en schoonzus. Eerst een rondvaart met de fluisterboot door de Biesbosch en daarna: zie boven. Gezamenlijk genieten.
With partner, 2009
Geweldig!
Gerben.
Gerben.
31/10/2009
Het blijft in Nederland lastig om goed vegetarisch te eten. Voor mij en mijn vriendin was het dan ook een feestje om de "Kop van het land" te ontdekken. Wat een plek, wat een ontvangst en sfeer en vooral.... wat een eten. Geweldig! Zelden maak je mee dat je zo verwend word door zulke lieve mensen. Het vegetarische eten is van zo'n uitzonderlijk niveau dat je zelfs, zoals ik, als niet vegetarier een fantastische avond hebt. En dan is er ook nog de mogelijkheid om in een van de mooie kamers boven te overnachten zodat je pas de volgende dag na een heerlijk ontbijt en een verfrissende wandeling of boottocht door de Biesbos huiswaarts hoeft te keren. Wij zijn inmiddels stamgasten. Hulde!
Family with older children, August 2009
Fantastische herberg met restaurant!
Louise van Riet
Louise van Riet
View photos
31/10/2009
Met zijn achten hebben we een nacht gelogeerd in De Kop. Mijn man en ik met onze drie zonen en hun partners.
Heerlijk gedineerd, geslapen in uitstekende bedden in frisse kamers en als klap op de vuurpijl een luxueus ontbijt. Voor ons een van de weinige restaurants waar je vers geperst sinaasappelsap krijgt bij het ontbijt i.p.v. sap uit een pak.
De bediening is bovendien voortreffelijk.
Ik kan niet anders dan een uitmuntende score toekennen
With partner, August 2009
Service nog nooit van gehoord. Vies
Jan
6.0
1.0
6.0
14/09/2009
Wil er niet te veel woorden aan vuil maken. Ga hier nooit meer heen. Mooie ligging, dat wel, ziet er ook wel goed uit maar de kamers zijn vies en de service is zwaar beneden peil.
Friends
JvD
JvD
3.0
22/04/2008
Onlangs een weekendje naar Dordrecht geweest. Leuke stad met veel mooie pandjes. Zaterdag leuk om te winkelen. Daarna in ca. 10 min met de auto naar Kop van 't Land. Leuke "herberg"/hotel. Zeer vriendelijk stel dat dit runt. Eten echt uit de kunst (vegetarisch). Nooit eerder geprobeerd, maar echt heel smakelijk. Kamers prima. Ligging afgelegen aan water, maar daardoor een heerlijke plek na een dagje stad. Met mooi weer moet het hier prachtig zijn.
With partner
bea
bea
16/08/2007
Wij hebben in jaren niet zo lekker gegeten als in dit hotel. Met zorg en aandacht klaargemaakte maaltijden. En erg vriendelijke mensen
unknown
Jan & Nelly
Jan & Nelly
23/05/2006
Wij hebben hier afgelopen weekend overnacht en de eerste dag genoten van een heerlijk diner. Vegetarisch restaurant, het zat er helemaal vol, maar zo gezellig. En het eten was perfect. Het ontbijt was ook heel goed verzorgd. Kortom: een aanrader voor de rustzoeker. Perfect uitzicht over de rivier en met de fiets ben je in 20 minuten in Dordrecht.
unknown
jc-ws
jc-ws
30/07/2005
Wij hebben hier deze week heerlijk koffie gedronken en appelgebak gegeten uit de kunst...de sfeer wauwww...
jammer dat de virtual tour het niet doet...
Score
BookingBuddy
Carhire3000
Zoover Game
Copy the link below
Click here for all Zoover gadget options
Information about Dordrecht
Weather Dordrecht
Map Dordrecht
Photos Dordrecht
Videos Dordrecht
What´s your biggest irritation at the airport?
Delays
Expensive food and drinks
Loss of luggage
Queues at check-in
Unfriendly staff
Poor communication
Poor exchange rates
Shops not being open 24 hours a day
Prohibition on taking own liquids after check-in
Current score
Zoover offers various possiblities and options for the accommodation owners.
Click here for more information