Arrival date
Departure date
Persons
From £ 67
The lowest rate found over the past 48 hours.
We search all the best hotel suppliers to find you the lowest price!
Oud London****
Reviews Hotel Oud London****
Woudenbergseweg 52, 3707 HX, Zeist
If you want to avoid disappointment during your holiday in Hotel Oud London****? Then take a look at the reviews of Hotel Oud London**** in Zeist, written by other travellers.
Hotel Oud London scores a 8.3 out of 10, based on 32 reviews
Are you curious about what to expect on your holiday in Hotel Oud London****? Take a look at the reviews of Hotel Oud London**** in Zeist, placed by visitors. Next to that you can find 72 vacation photos regarding Hotel Oud London**** on the Zoover website. - - -
Unfortunately there are no English reviews for Oud London**** Zeist. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

Font size: A A A

With partner, May 2013
"Prima sfeer"
Corina
7.0
10/05/2013 Als fervente veluwegangers, kozen wij dit keer voor deze omgeving en vonden dit hotel, geen moment spijt van, je zit in no time in de bossen en het is voor zakelijke gasten gunstig gelegen. Daarbij is het personeel ontzettend vriendelijk, de faciliteiten schoon en het eten heerlijk. Wij hadden een de luxe kamer die een ietwat sombere uitstraling had (vonden wij) door de kleur op de schuine wand maar de ruime badkamer met halfronde bad was keurig. Tevens vonden wij het rustig op de kamer, of er was verder niemand of het s gewoon goed geisoleerd, ik denk het lastste overigens. Het is een multifunctioneel hotel met voor iedereen evenredige aandacht. Wij gaan zeker n keer terug en doen speciaal de groeten aan Koen zoals beloofd omdat hij de berichtjes soms leest.

Family with older children, December 2012
"Goed hotel"
Bert Bakker
10/12/2012 Hotel Oud London is een goed hotel met goede service

Group trip, December 2012
"Schoon, vriendelijk en behulpzaam"
Nort en Rikie
Rooms
03/01/2013 Prima accommodatie. Hadden een bruiloft te vieren en er werd volop meegedacht en meegeholpen. Men deed hun uiterste best alles naar de zin te maken. Uiterst vriendelijk en zeer behulpzaam.
Werd gevolgd door een overnachting. Zeer schone en nette kamers. Werd op enig moment voor ons zelf een ontbijtpakket geregeld toen we voor en dag en dauw moesten vertrekken !

Business trip, November 2012
"De kamer (72) was echt "OudLondon""
lijado
1.0
20/11/2012 Heb hier één nacht geslapen op kamer 72. Wat een aanfluiting deze kamer de badkamer was groter dan de de kamer zelf. Een hokje met een éénpersoonsbed en een tafeltje met een stoeltje. De matras was doorgezakt. De verwarming maakte een enorme herrie. Hierover geklaagd bij de receptie: "mijn collega komt zo langs" maar ze moet nog langskomen. Enorm veel herrie tot 1:30 uur vanuit de bar twee verdiepingen lager (waar een sportploeg zat te zuipen) de geluiden drongen duidelijk in de kamer door maar konden de herrie van de verwarming niet overtreffen. Kortom: de kamer was beneden alle maat: een hondenhok met een riante badkamer. De overige zaken zoals het diner en ontbijt waren wel goed.

With partner, November 2012
"Heerlijk genoten"
Desiree
10.0
12/11/2012 We hadden een uniek diner special geboekt inclusief overnachting en ontbijt. Wat een traktaties, heerlijke kamer aan de achterzijde, met aparte wc en badkamer. Het diner, maandmenu, was werkelijk waar super, mooi opgemaakt en zo lekker allemaal. Als toetje de kazen van de wagen genomen, heerlijk op de juiste temperatuur.
Het zwembad, sauna en turks stoombad zijn ook een aanrader, lekker alles zeer schoon en heerlijk om even te vertoeven na een dagje wandelen in de natuur.
Het personeel verdient een dikke plui, zij weten echt wat klantvriendelijkheid is! Heerlijk om zo te worden ontvangen en geholpen of bedient te worden.
Zeker een hotel om weer eens terug te gaan.

With partner, October 2012
"Mooie ligging en goede uitstraling."
Laura
7.0
03/11/2012 Het personeel was erg klantvriendelijk en behulpzaam. Ze hebben een mooie lobby en het hotel heeft een warme uitstraling. We hadden een hele grote kamer aan de achterkant van het hotel
Zelf hebben we een leuke wandeling gemaakt (te verkrijgen bij de receptie).
Hotel heeft kortingvouchers voor de Sauna Soesterberg (15 minuten rijden).

Friends, 2012
"Fantastisch eten!!"
trudy assink
10.0
02/10/2012 Super mooie ligging. Eten is uitstekend!! Bediening is klantvriendelijk en attent.

Family with young children, September 2012
"Heerlijk ertussen uit!"
Arjan Loff
Child friendly
01/10/2012 Fantastische ligging in de bossen; lekker wandelen en fietsen. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Erg goede keuken! Een echte aanrader!!

With partner, August 2012
"Heerlijk hotel met fantastische keuken"
Heidi
Child friendly
14/08/2012 De standaardkamer (comfort) is heel ruim. Het hotel is goed schoon, de keuken is werkelijk fantastisch, het personeel vriendelijk en behulpzaam.
Het ontbijt is uitstekend en wordt steeds bijgevuld. De keuze is groot en voor ieder is er wat wils. Het zwembad ziet er keurig uit.
Pluspunt: het toilet en de badkamer zijn gescheiden.

With partner, 2012
"Fantastisch weekendje weg"
Richard
Child friendly
12/06/2012 Bij aankomst werden we vriendelijk ontvangen. Toen we bij de kamer aankwamen bleek dat we 2 losse bedden hadden. Dit aangeven bij de receptie en we kregen direct een kamer met een groot 2-persoonsbed.
Nergens een ontbijt gehad dat zo goed is als in dit hotel. Vers, en wordt steeds aangevuld. Personeel is zeer vriendelijk.
Geen enkele geluidsoverlast op de kamers van omgeving. Goede boxspringbedden.
We komen hier zeker terug!

1 2 3 4 next

Click here for all Zoover gadget options

Which European tourists annoy you the most during your holiday?