24/07/2010
een geheel vrijstaand huis, goed te vinden, grote parkeerplaats, bloemen op tafel, veel buiten tuinruimte, onder een tent kun je met regen toch buiten zitten en eten, veel speeltoestellen voor kinderen, ook rolstoeltoegankelijk, incl. 2 badkamers, (we waren er met 13 mensen vanwie 4 mensen in de rolstoel en dat ging prima), veel extras zonder bijbetaling van voetmassage apparatuur tot sauna en allerlei soorten fietsen, en niet voor elk gebroken glas of andere onverwachte dingen bijbetalen, vriendelijke, rustige, hulpvaardige mensen
21/09/2010
wij verbleven deze zomervakantie in landhuis De Bult met een groep van 18 personen, allemaal volwassenen. het huis is zeer ruim, alle nodige accommodatie is aanwezig (alle keukengerei, barbecue, tv, playstation, ...). De kamers zijn ruim en er is zeker voldoende wasgelegenheid. Het was ook leuk om zoveel fietsen ter beschikking te hebben! het lukte ons om met het grootste deel van de groep te fietsen (wat puzzelen met driewielers, tandems, aangezien we met een groep mensen met een beperking waren, maar dit lukte!). Texel is sowieso een aanrader en het huis was een goeie uitvalsbasis om overal naartoe te gaan.
de ontvangst door de eigenaars is erg leuk! ze doen er alles aan om de groep tevreden te stellen. wat gaan vragen om te gebruiken, allemaal geen probleem.