Reviews Holiday park Parc Ganuenta***

23 May 2013

Parc Ganuenta***
Reviews Holiday park Parc Ganuenta***
Kuupjesweg 1, 4486 PL, Colijnsplaat
If you want to avoid disappointment during your holiday in Holiday park Parc Ganuenta***? Then take a look at the reviews of Holiday park Parc Ganuenta*** in Colijnsplaat, written by other travellers.
Holiday park Parc Ganuenta scores a 9.4 out of 10, based on 24 reviews
Are you curious about what to expect on your holiday in Holiday park Parc Ganuenta***? Take a look at the reviews of Holiday park Parc Ganuenta*** in Colijnsplaat, placed by visitors. Next to that you can find 18 vacation photos regarding Holiday park Parc Ganuenta*** on the Zoover website. - - -
Unfortunately there are no English reviews for Parc Ganuenta*** Colijnsplaat. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

Font size: A A A

9.1
9.7
Show reviews from:
Group trip, 2013
"Rust, stilte en ruimte. Ideaal!"
Ineke Boer
Housing
14/05/2013 Wat hebben wij genoten van alle luxe in de accommodatie. Een heerlijk verwarmd zwembad, de sunshower en sauna. De prachtige living en de ruime slaapkamers. Alles schoon en fris.
Het uitzicht van grazende schapen en vogels en als je de dijk overgaat een wijds uitzicht over het water. De zoute lucht ruiken en luisteren naar de stilte. Geen auto's, geen getoeter maar hooguit het geluid van de vogels. Heerlijk die rust.
Irma en Pim hebben ons met hun warme vriendelijkheid ontvangen en de service was meer dan geweldig. Niets is hen teveel.
Het dorpje met de vriendelijke Zeeuwen, we voelden ons er zo thuis.
Hopen zeker nog eens terug te komen. Het was in 1 woord perfect!

Family with older children, April 2013
"Zeer mooi vakantiehuis"
theoverwoert
Restaurants
28/04/2013 Een weekend in Ganuenta is een belevenis. Een prachtige woning met veel luxe (w.o. een sauna) in een leuk dorpje. Ook de omgeving is zeer aantrekkelijk. De inwoners van Colijnsplaat zijn vriendelijk en de beheerders zijn zeer behulpzaam en service gericht. Ook voor astma-patienten is de woning zeer geschikt.
kortom een aanrader !

Group trip, April 2013
"Perfect voor (luxe) weekend met familie/vrienden!"
Fam. van 't Foort
Restaurants
15/04/2013 Het huis overtrof al onze verwachtingen! Na een gastvrije ontvangst door de beheerders Pim & Irma, keken we onze ogen uit in het ruime, luxe en modern ingerichte vakantiehuis. Heel schoon, goede bedden, ruime badkamers (inclusief bubbelbaden) en een keuken met een meterslange eettafel.

Onze familie, 14 personen, waarvan de leeftijd varieert van 14 tot 80 jaar, was nauwelijks weg te slaan uit het huis. 's middags lekker zonnen op het dakterras, 's avonds heerlijk tafelen aan de immens grote keukentafel (met uitzicht op het hele zwembad) en daarna lekker uitbuiken in de zitkamer (bevindt zich op de 1e verdieping). Open haard, kaarsjes en televisie aan...zelfs boven is er een koelkast en servies. Door de vele zitplekjes in het huis zat je niet op elkaar lip en kon ieder zijn eigen ding doen en optimaal genieten.

Kort samengevat; we hebben genoten van alle luxe. Wij hebben veel weekendjes in vakantiehuisjes doorgebracht, maar dit was verreweg het beste ooit! Zeker de moeite waard...

Family with young children, April 2013
"Super Kurzurlaub"
Melanie Huppertz
Restaurants
07/04/2013 Wir haben mit Freunden und unseren Kids einen sehr schönen Kurzurlaub verbracht. Die herzliche Begrüßung und persönliche Betreuung durch Irma und Pim waren Super. Die Baustelle hat unserer Erholung keinerlei Abbruch gebracht. Sehr empfehlenswert!!

Family with young children, April 2013
"Toller hochwertiger neuer Park"
Melanie Huppertz
Restaurants
07/04/2013 Wir haben einen Kurzurlaub mit unseren Kids und Freunden in einem 6-Pers. Haus verbracht und waren sehr begeistert. Wir wurden durch Pim und Irma sehr herzlich im Park begrüßt und durch die Zwei sehr sehr gut betreut !! Obwohl der Park noch eine Baustelle war, können wir diesen nur weiterempfehlen!,

Family with young children, March 2013
"Zeer luxe 12-persoons vakantiehuis!"
Jeroen Martens
Housing
05/04/2013 Schitterend bijna nieuw 12-persoonsvakantiehuis gezeten met eigen privé-zwembad en sauna in het huis. Voor kinderen niet zomaar bereikbaar door cijferslot op de deur. Veilig dus. Ons huisje had zelfs een lift. 6 luxe slaapkamers met tv en een eigen badkamer. Er zijn nog wel wat verbeterpuntjes, maar die zijn bekend bij de beheerder en er wordt aan gewerkt. Helaas is het park nog bij lange na niet af. Er staan enkele huizen op een bouwplaats (beginnen nu met het volbouwen) maar daar hadden wij geen last van met de luxe in het huisje, de leuke dorpjes en de zee op loopafstand.

"Superweekend gehad!"
Michael Huijgen
10.0
20/03/2013 Fantastische luxe accomodatie op loopafstand van het gezellige dorpje Colijnsplaat. Onze kinderen hebben het hele weekend in het zwembad gelegen. Ook met een rolstoel is het huis heel toegankelijk. Het huis is zeer compleet en huiselijk ingericht je komt echt niets tekort. Echt een aanrader!

Family with young children, March 2013
"Verwennerij!"
Sylvia
Restaurants
06/04/2013 Een weekend in de 12-persoons villa met eigen zwembad is pure verwennerij! Van alle gemakken voorzien, een waar paradijs voor de kinderen! Ik kan iedereen aanraden om hierheen te gaan!

Friends, March 2013
"Wat een heerlijke verrassing!"
Carla
7.0
13/03/2013 Wellness ten top! Met vriendinnen genoten van de alle faciliteiten van het wellness-vakantie-huis! Zwembad, sauna, bubbelbad, sunshower, relaxen, lekker koken, gezellig tafelen, warme zithoek. Werkelijk van alle gemakken voorzien, goede kwaliteit, verwennerij. De gastvrije & persoonlijke ontvangst maakt alles af.
Dat het park nog in aanbouw is, neem je graag voor lief. Benieuwd naar het totaalplaatje als het af is. Wij komen terug!

Friends, March 2013
"Zeer zeker voor herhaling vatbaar"
Petra Romano
Restaurants
13/03/2013 HEERLIJK weekend doorgebracht in de wellness-woning. Genoten van alle faciliteiten: zwembad, sauna, bubbelbad, sunshower. Prachtig huis, heel sfeervol ingericht en ruim van opzet. Voelde mezelf direct 'thuis'. Alles was er heel netjes en schoon. Wat ook zo prettig is, dat iedere slaapkamer een eigen badkamer met toilet heeft.
We werden ontzettend warm welkom geheten, dat was erg fijn. Prima uitleg over de faciliteiten gekregen. En wat betreft service: na vertrek was er iets in de woning achter gebleven, wat enkele dagen later werd opgestuurd. Helemaal top.
Het was gewoonweg fantastisch, kan bijna niet wachten tot ik weer terug kan!

1 2 3 next

Click here for all Zoover gadget options

Which European tourists annoy you the most during your holiday?