Reviews Campsite Duinzicht****

Duinzicht****
Reviews Campsite Duinzicht****
Strandweg 7, 4371 PK, Koudekerke
Official website
If you want to avoid disappointment during your holiday in Campsite Duinzicht****? Then take a look at the reviews of Campsite Duinzicht**** in Koudekerke, written by other travellers.
Campsite Duinzicht scores a 8.7 out of 10, based on 40 reviews
Are you curious about what to expect on your holiday in Campsite Duinzicht****? Take a look at the reviews of Campsite Duinzicht**** in Koudekerke, placed by visitors. Next to that you can find 8 vacation photos regarding Campsite Duinzicht**** on the Zoover website. - - -
Unfortunately there are no English reviews for Duinzicht**** Koudekerke. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

1 2 3 4 next

Family with young children, April 2013
"Geweldige camping"
M. Waaijenberg
Sanitary
11/05/2013 Rustige, gemoedelijke en zeer kindvriendelijke camping.
In de vakantieperiode een animatieprogramma, waarbij ieder kind zich zal thuisvoelen.
Toen wij op de camping aankwamen werden we keurig naar onze plaats geleid, en werd zelfs geholpen met het plaatsen van de caravan!
De mensen zijn allemaal erg flexibel, en hebben maar 1 ding voor ogen, en dat is de kampeerder een onbezorgde vakantie te bezorgen.

Family with young children, 2013
"Super mooie plek ! het mooiste stukje zeeland."
Anton Wagtho
Sanitary
04/04/2013 Camping Duizicht is een prachtige en super gezellige camping.
Centrale ligging om vanalles te kunnen ondernemen.

Family with young children, 2013
"Mooie camping vlak bij de Zeeuwse kust"
Helene
Sanitary
26/01/2013 Mooie ruim opgezette kindvriendelijke camping op een geweldige lokatie.
Vriendelijk en Behulpzaam personeel dat zichtbaar plezier in hun werk heeft!
Alle mogelijkheden voor activiteiten onder leiding van een leuk recreatie team maar ook de keuze voor een rustige relax vakantie voor ieder wat wils op deze mooie camping. Hier komen wij terug!!!

The best prices and last minutes for this Campsite by:

Friends, August 2012
"Mooiste camping waar ik ooit ben geweest"
Fiep
Sanitary
22/01/2013 Mooie, rustige camping op de ideale plaats. Heerlijk dichtbij de kust. Gevarieerde gasten, senioren, jonge gezinnen, jonge mensen, zeer gezellig!

Family with young children, August 2012
"Camping Duinzicht is een fantastische plek!"
van den tol
Sanitary
13/03/2013 Zowel de camping alsmede het personeel van camping Duinzicht zijn uitmuntend! Keurige camping, uitstekende service, netjes en schoon...fantastisch animatieteam voor de kids etc. etc..!! Echt een aanrader voor zowel gezinnen als oudere(n) mensen!.

Family with young children, July 2012
"Geweldige familiecamping"
jan
Sanitary
22/01/2013 Wij hebben het ontzettend naar onze zin gehad, op deze camping. Ook de kinderen willen graag weer terug! Dus wie weet.....

Friends, July 2012
"Een super camping!"
simone
Sanitary
22/01/2013 Camping duinzicht is een mooie camping. de sfeer is super goed en ligging is ook ideaal vlak bij het strand en stad.

With partner, May 2012
"Prima plek rustige camping"
Gonnie en Bert uit ...
6.0
7.0
Sanitary
20/06/2012 Ligging van de camping is goed . Vlissingen en Middelburg op zes kilometer.
Prachtige fietspaden, leuke plaatsen aan zee. Mooi strand. Erg rustig in voorseizoen, veel vaste plaatsen, waaarvan de bewoners alleen bij mooi weer kwamen of alleen in de weekenden kwamen. Wij waren er in juni. perfecte campingmedewerkers. Zetten de caravan op de plaats. De afvoer werd aangelegd met buizen. Erg vriendelijke receptie. Vrij beperkte campingwinkel. Sanitair erg schoon, werd meerdere keren per dag schoongemaakt. Als je echt voor de rust wilt een hele grote aanrader.
De chalets waren ook erg mooi. Niet veel voor kleine kinderen.

With partner, May 2012
"Een mooie plek uit de wind."
lammerts
5.0
Sanitary
11/10/2012 zeeland blijft toch mooi als je op die camping staat.

Family with older children, May 2012
"Een leuke nette en gezellige Camping"
Gerbert
5.0
19/06/2012 ik heb er een kei leuke vakantie gehad

en de camping zit er goed verzorgd uit

1 2 3 4 next

Click here for all Zoover gadget options

Which European tourists annoy you the most during your holiday?