Reviews Campsite Minicamping Tevel***

Minicamping Tevel***
1 Review
Reviews Campsite Minicamping Tevel***
Dishoekseweg 49, 4371 NG, Koudekerke
If you want to avoid disappointment during your holiday in Campsite Minicamping Tevel***? Then take a look at the reviews of Campsite Minicamping Tevel*** in Koudekerke, written by other travellers.
Campsite Minicamping Tevel scores a 8.0 out of 10, based on 1 reviews
Are you curious about what to expect on your holiday in Campsite Minicamping Tevel***? Take a look at the reviews of Campsite Minicamping Tevel*** in Koudekerke, placed by visitors. Next to that you can find 1 vacation photos regarding Campsite Minicamping Tevel*** on the Zoover website. - - -
Unfortunately there are no English reviews for Minicamping Tevel*** Koudekerke. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

Font size: A A A

1 Review in Minicamping Tevel***

1 Review
Show reviews from:
Family with older children, July 2012
"Met gezin op vakantie bij de fam. Tevel"
Tom Ooms
Sanitary
29/07/2012 De minicamping is een fijne camping met gastvrije beheerders. De grasvelden worden in goede conditie gehouden. Helaas hebben wij gekampeerd met 2 weken slecht weer, waardoor het veld erg nat was.
Er is een grote overdekte plaats waar het mogelijk is om te pingpongen darten of tafelvoetbal ook organiseren ze hier een een leuk welkom waarbij alle campinggasten worden uitgenodigd om in ons geval pannenkoeken te komen bakken. tijdens ons verblijf is er ook een workshop gegeven.
Voor kinderen is er niet zoveel te doen, er ligt een veldje waarop ze kunnen voetballen/volleyballen, voor vliegeren is er op 50mtr afstand een plek zonder bomen en obstakels.
Het sanitaire is goed we miste alleen een afdakje boven het afwasblok.
De camping ligt op 1km afstand van de Dishoekse stranden en is bereikbaar door een stukje natuurgebied.
Er is een goede wifi verbinding op de camping.
Het bedrijf is een paarden pension wat je leuk zou kunnen combineren met kamperen.
Marja en David bedankt !!!

Click here for all Zoover gadget options

Which European tourists annoy you the most during your holiday?