24/08/2008
Mooie oude villa met schitterende tuin. Wij hadden kamer aan de achterkant (balkon op het zuiden). Wel was de doorgaande weg naar Domburg goed te horen. Kamers zijn ruim en voorzien van koelkast. Ontbijt was heerlijk. Een ongedwongen sfeer in een prachtig pand. Voor ons een aanrader, waar we zeker nog eens naar teruggaan.
Beste Adja,
Een warme groet vanuit Oostkapelle!
Sinds 1 januari ben ik de nieuwe eigenaar van Villa Magnolia en ik ben blij te lezen dat u een goed verblijf heeft gehad in 2008 en dat het ontbijt u aansprak. U heeft gelijk dat de Domburgseweg niet al te ver van de Villa af ligt maar de afgelopen jaren is er geprobeerd om een natuurlijke wal te creëen die zowel het geluid van de weg dempt en tevens een broedplaats biedt aan lokale vogels. Tevens zijn er op veel kamers nieuwe vensters geplaatst die de geluiden van de weg buitenhouden.
Adja, bedankt voor uw reactie op Zoover.nl en ik hoop dat wij u en uw partner over niet al te lange tijd opnieuw in de ongedwongen sfeer van Villa Magnolia mogen verwelkomen.
18/07/2008
Helemaal super!
Ik ben gek op Engelse B&B accommodaties, maar dit is er een: gebouwd op Zeeuwse grond! Bijzonder sfeervol, een huis met een verhaal, prachtige hal, rustig sfeer. Ontbijt in het tuinhuis, ook uitgebreid, alles overgoten met een rustige sfeer, waar je helemaal tot rust komt.
Top!
Beste mevrouw Jonas-Bass,
Een warme groet vanuit Oostkapelle!
Sinds 1 januari ben ik de nieuwe eigenaar van Villa Magnolia en ik ben blij te lezen dat u en uw vrienden een goed verblijf hebben gehad in 2008 en dat u de kans had helemaal tot rust te komen. Villa Magnolia is nog steeds een oase van rust met toch alle faciliteiten van Oostkapelle (800m) en Domburg (4km) binnen handbereik.
Bedankt voor uw reactie op Zoover.nl en ik hoop dat wij u en uw vrienden over niet al te lange tijd opnieuw in Villa Magnolia mogen verwelkomen zodat u nog eens van de Zeeuwse rust kunt genieten.
20/10/2007
Zijn hier geweest half oktober.
Prachtige villa tot in de puntjes onderhouden.
Heerlijk uitzicht op de tuin.
Prima ontbijt in de mooie ontbijtzaal met serre.
Voor lekker eten tegen een zacht prijsje kun je zeer goed terecht bij Eetcafe"De Babbelaar" en de Italiaan.
Best Fred en Maria,
Een warme groet vanuit Oostkapelle!
Sinds 1 januari ben ik de nieuwe eigenaar van Villa Magnolia en ik ben blij te lezen dat u een goed verblijf heeft gehad in 2007. Uw dinertips zijn nog steeds geldig; Eetcafe De Babbelaar en restaurant Piccolo Mondo horen onder onze gasten nog steeds tot de meest bezochte restaurants in Oostkapelle. Inmiddels is er ook restaurant Anno Nu dat uitstekende gerechten serveert.
Bedankt voor uw reactie op Zoover.nl en ik hoop dat wij u over niet al te lange tijd opnieuw in Villa Magnolia mogen ontvangen.
16/10/2007
Villa Magnolia. We komen net terug van een weekendje Oostkapelle. We hadden een studio voor 2 personen. Een hele mooie locatie! ontzettend mooie villa, ontbijtruimte is ook fantastisch en de studio was ook perfect. Ontbijtbuffet prima! Dichtbij bos en strand. Tip: neem fietsen mee (je kunt ze er ook lenen/huren). Het is echt de moeite waard om hier heen te gaan.
Best familie Voss,
Een warme groet vanuit Oostkapelle!
Sinds 1 januari ben ik de nieuwe eigenaar van Villa Magnolia en ik ben blij te lezen dat u een goed verblijf heeft gehad in 2007 en dat het ontbijt u aansprak. U heeft helemaal gelijk; de Manteling van Walcheren is op zijn mooist als je het gebied vanaf de fiets kunt ontdekken. Eigen fietsen zijn inderdaad van harte welkom (er is een overdekte fietsenstalling), fietsen zijn bij ons te huur en vanaf deze zomer hebben we ook een oplaadpunt voor elektrische fietsen.
Familie Voss, bedankt voor uw reactie op Zoover.nl en ik hoop dat wij u over niet al te lange tijd opnieuw in Villa Magnolia mogen verwelkomen.