Reviews Hotel Het Raedthuys****

23 May 2013

Het Raedthuys****
Reviews Hotel Het Raedthuys****
Markt 2, 4695 CE, Sint Maartensdijk
If you want to avoid disappointment during your holiday in Hotel Het Raedthuys****? Then take a look at the reviews of Hotel Het Raedthuys**** in Sint Maartensdijk, written by other travellers.
Hotel Het Raedthuys scores a 8.5 out of 10, based on 39 reviews
Are you curious about what to expect on your holiday in Hotel Het Raedthuys****? Take a look at the reviews of Hotel Het Raedthuys**** in Sint Maartensdijk, placed by visitors. Next to that you can find 63 vacation photos regarding Hotel Het Raedthuys**** on the Zoover website. - - -
Unfortunately there are no English reviews for Het Raedthuys**** Sint Maartensdijk. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

1 2 3 4 next

There are 39 reviews of Het Raedthuys****

8.2
8.8
7.8
Group trip, May 2013
"Geweldige prijs-kwaliteit! Subliem diner!!!"
Familie Thys
Child friendly
11/05/2013 Wij zijn afgelopen weekend met een grote groep (15 personen) hier geweest en we waren vol lof! We kunnen de vorige reactie echt niet goed begrijpen. We hadden een 4 pers.-appartement en deze waren héééél ruim en zéééér verzorgd. Alles was tip top in orde. Zeer vriendelijk onthaal. Zelfs voor onze grote groep was geen enkele moeite teveel. Het avondeten was subliem. Alleen hiervoor zouden we al terugkeren. Prijs-kwaliteit van het menu was dik in orde! Het management was zeer vriendelijk en heeft er mede toe bijgedragen dat we een fantastisch weekend in Zeeland hebben beleefd!
Wij keren zeker nog een keer terug, maar dan voor meerdere nachten!
Vriendelijke groeten uit (Belgisch) Limburg!

With partner, May 2013
"Geen 4 sterren waard, geen value for money"
kristine
2.0
4.0
11/05/2013 Het hotel heeft potentieel maar is heel slecht gemanaged. We hadden de suite met jacucci geboekt wat meer een uitgeleefd, donkere, koude zolderkamer is versus een luxueuze suite. Het tapijt is versleten, de verwarming werkt maar half. In het koffieapparaat vonden we vuil water. Een laag stof op de tafel. De snoeren in de kamer liggen er heel slordig bij en zij veelal te kort waardoor je uit je bed mag als je het bedlampje wil uitschakelen. Wifi enkel ok in de badkamer, voor de rest geen bereik. Het ontbijt is gewoon een schande met een heel beperkte keuze, goedkope kwaliteit. De sauna is niet inbegrepen, er is een meerkost van 34 euro voor 2 personen. Kortom, dit hotel is zijn sterren helemaal niet waard.

Family with young children, May 2013
"Mooi hotel"
Rhelinde Raats
7.0
07/05/2013 Mooi hotel, wel jammer dat de WIFI in het appartement niet werkt zoals aangegeven en te weinig bad- en schoonmaak artikelen aanwezig. Kleine moeite om zeep, afwasmiddel etc. toe te voegen.
Leuk dorpje maar in de omgeving niet veel te doen.

The best prices and last minutes for this Hotel by:

With partner, March 2013
"Heerlijk hotel"
Evelyn
Rooms
14/03/2013 mooie kamer, leuke locatie, heerlijke wellness!! ontbijt viel alleen erg tegen. Weinig keuze in brood en beleg en de yoghurt was niet koud. Maar de koffie was overheerlijk en de bediening super.

With partner, March 2013
"Geen viersterren"
Jenny
4.0
08/03/2013 Ontvangst was vriendelijk.
De bedden zijn te smal en te zacht. Geen lekkere bedden. Wij verbleven in de MAxima kamer. De open gedeelte bovenin de badkamer is zeer onprettig. Al het geplons dat in de badkamer/toilet plaatsvind is goed te horen in de kamer.
Ontbijt heel karig.
De Wellness faciliteit met o.a. massage stoel, sauna, stoomcabine, bubbelbad, zonnebank, douches was geweldig en heeft een hoop goed gemaakt!

With partner, Febuary 2013
"Viel een beetje tegen"
t g meppelink
6.0
24/03/2013 Een 4-sterrenhotel schept verwachtingen. De kamer was echter erg krap , zeker niet de 20m2 zoals voorgespiegeld op de website. De informatie op de website bleek verouderd. Het vermelde keuzemenu was helaas niet meer leverbaar. Dat men onze opmerking hierover niet erg serieus nam , bleek wel uit het feit dat de website een maand later nog niet was aangepast.

Business trip, Febuary 2013
"Echt klantvriendelijk"
bram troost
Rooms
14/02/2013 voor mijn werk met enige regelmaat in de buurt van Halsteren, dus op zoek naar een plek waar ik rustig kan slapen, werken, tv kijken en natuurlijk ook handig als je er kunt eten. en de meest juiste plek is nu gevonden, een toppertje waar men begrijpt wat je nodig hebt als je voor je werk ergens moet overnachten.

inmiddels 3 x geweest, en ook als ze geen kamers hebben...dan wordt er toch iets verzonnen, want een goede klant wordt dus ook echt als een goede klant behandeld.

heerlijk om ergens te komen waar het internet gewoon werkt en snel genoeg is, waar je goede bedden hebt, waar de omgeving rustig is, en waar ook nog eens het ontbijt gewoon erg goed is. geen overdreven gedoe, maar lekker, gezond en toch ook nog luxe.

en natuurlijk...... hier lopen dus mensen rond die je met een glimlach verwelkomen, en met diezelfde glimlach ook bedienen.

prijs en kwaliteit is prima in verhouding.

With partner, 2013
"Dit nooit meer !"
Travelbird 007
3.0
1.0
1.0
06/01/2013 Via touroperator geboekt met een 'luxe kamer' in het vooruitzicht, edoch gewone standaardkamer gekregen. Kamer is bijzonder van opzet: douch en toilet zijn één met de kamer. Erg amateurisch en verre van prive!

Wel lekker gegeten overigens ... diner is van hoge kwaliteit !

With partner, August 2012
"Helaas voor ons geen succes"
lien3500
7.0
26/08/2012 Voor de verjaardag van mijn man boekte ik - als verrassing - een bubbelbad suite. De ontvangst was heel hartelijk en Ron is de perfecte gastheer. Hij begeleidde ons naar de kamer. Doch in het gangetje naar boven hing een erg muffe geur, die gedeeltelijk terugkwam in de kamer. De gebakken tegels vd vensterbank mogen wel eens grondig afgeveegd worden. Dode insecten, vuil en stof op vensterbank vinden wij niet kunnen voor 4 *. Het 3 gangen diner was lekker, maar ook daar weer dode insecten en vuil op vensterbank aan groot raam achteraan. Het ontbijt is ok maar € 15 pp is toch erg prijzig. Bovendien waren 3 vd 4 aangeboden melkproducten over vervaldatum. Eentje zelfs van 17 aug. Zou niet mogen toch? De 2e avond liet het bubbelbad ons in de steek, doch kregen we van Ron - ter compensatie-de beschikking over de wellnes. Een mooie geste, maar door het late uur - 22 u - mistte dit toch een deel van het effect. Wij vinden de kamer erg duur voor wat geboden wordt. Jammer maar helaas voor ons.

Family with young children, August 2012
"Sfeervolle locatie en gastvrij onthaal"
Fam Slagers
Child friendly
20/08/2012 Na een gastvrij ontvangst werden we naar ons appartement begeleid door Ron. (de eigenaar) Het appartement was zeer ruim, schoon en zelfs de bedden al opgemaakt. Ook de handdoeken waren aanwezig in de badkamer. Kortom een stijlvol appartement met hotelservice in een prachtig gebouw. Klantvriendelijk personeel, ook aandacht voor onze dochter van 11 jr. Goede kwaliteit voor een zeer gunstige prijs. Vanuit deze locatie is het prima om Zeeland te verkennen, per auto, fiets (routes beschikbaar) of in ons geval met de e-scooter te huren bij Eco Scooter Zeeland in Bruinisse.

1 2 3 4 next

Click here for all Zoover gadget options

Which European tourists annoy you the most during your holiday?