Reviews Speelcircus Bambini

25 May 2013

Speelcircus Bambini
Reviews Speelcircus Bambini
Baskensburgplein 2, 4383 NE, Vlissingen
Do you want to know what others thought of Speelcircus Bambini in Vlissingen? On this page you can take a look at reviews of Speelcircus Bambini.
Speelcircus Bambini scores a 7.7 out of 10, based on 17 reviews
Are you curious about what other people thought of Speelcircus Bambini in Vlissingen? Take a look at the reviews of Speelcircus Bambini on this page. You can view 1 vacation photos regarding Speelcircus Bambini. - - -
Font size: A A A

1 2 next

There are 17 reviews of Speelcircus Bambini

Show reviews from:
Family with young children, 2013
"Geweldi speelparadijso"
Rob & Esther
12/01/2013 nze kinderen willen hier altijd weer naar toe. Zeer froot, vanalles te doe, ze hadden nu zelfs een speyrtocht en opmaak van gezichten

Family with young children, January 2013
"Prima speeltuin, helaas niet schoon..."
Christa
6.0
12/01/2013 Veel speeltoestellen voor alle leeftijden om een dag door te brengen. Maar erom heen alles erg vies, veel stofvlokken, vieze toiletten, vraag me dan ook af of de speeltoestellen wel eens worden schoongemaakt. Prijs voor volwassenen veel te hoog! Prijzen horeca veel te hoog voor wat je krijgt.

Family with young children, November 2012
"Perfect"
jaco
03/11/2012 super leuke dag gehad.. we gaan zeker vaker terug komen

Family with young children, 2012
"Pas op met jouw tafel!"
mifapi
4.0
28/10/2012 Heel leuk voor de kinderen, helaas moet je altijd op jouw tafel opletten want dan komen de asociale moeders en pakken zomaar jouw tafel, ondanks de spullen van een familie dat daar al aanwezig zijn.
Hier zijn er een heleboel tafels, meer dan genoeg om te kiezen, maar is er geen respect. En de mensen van de bambini? "delen maar" zegt die, tja! met andere 8 mensen!
Beter naar 't Klokuus te gaan, ook heel leuk en in Zeeland!

Family with young children, October 2012
"Leuk voor de kids maar......"
Angela Riedijk
5.0
19/10/2012 de kids vermaken zich prima, maar de prijs/kwaliteit verhouding een stuk minder, de prijs lijkt ieder half jaar omhoog te gaan (ook voor de ouders). Voor een simpele tosti betaal je 3 euro waar je de saus apart bij moet aanschaffen, een broodje hamburger voor 4 euro kun je beter bij de Mac gaan halen. Voor een simpel kaal wit zacht broodje voor mijn jongste vragen ze gewoon 1,50. Een extra controle en poetsdoek door de wc, verzorgingruimte en kinderstoelen is ook geen overbodige luxe en mijn sokken zijn rechtstreeks in de kliko verdwenen......

Family with young children, June 2012
"Fantastisch!"
W.
10.0
09/08/2012 Wij waren op vakantie in Zeeland en het regende de héle dag, dus zijn we maar naar Bambini gegaan, een beetje teleurgesteld omdat we naar het strand wilden. Maar eenmaal in Bambini konden we de kleintjes bijna niet weghouden daar! Een erg grote speeltribune, met glijbanen, ballenbak, trampoline en karretjes, waar ze uren in hebben gespeeld. De ouderen konden lekker aan een tafeltje zitten, maar vader werd gedwongen mee te gaan haha. Toen ze wat gingen eten zijn we naar het kleine bioscoopje gegaan, dan konden ze ten minste stil zitten. Het personeel was constant bezig en vriendelijk, en we zijn zelfs geschminkt. We zagen ook dat er aardig wat kinderfeestjes waren, erg leuk gedaan bij binnenkomst en versieringen om de tafel.
Erg leuk bij slecht weer, maar ook voor een paar uurtjes voor als het te warm is.

Family with young children, January 2012
"Geweldige speelplek"
Gerry
10.0
16/01/2012 Wij waren aangenaam verrast door dit speelcircus. Toevallig tegen gekomen toen Mini Mundi voor grotere kinderen bleek wereden we met zoontje van 15 maanden naar dit speelcircus verwezen. Wat leuk zeg, jammer dat het zo ver van huis is...

Family with young children, 2011
"Erg leuk voor de kinderen"
astrid
09/12/2011 zowel voor hele kleintjes als de wat grotere kinderen is er veel te spelen,er is ook een bioscoop. ouders kunnen een boekje lezen en wat eten/drinken. Of lekker meespelen natuurlijk. Jammer alleen dat ze in de winter niet dagelijks open zijn en in de zomer wel! beetje krom omdat het een binnen gebeuren is,dan ga je toch liever naar de speeltuin met je kinderen.

Family with young children, November 2011
"Entreegeld voor volwassenen, belachelijk"
annemieke_koornstra
3.0
20/11/2011 Je zou denken dat Bambini genoeg concurrentie heeft van bijvoorbeeld Ballorig, maar blijkbaar toch niet. Zij zijn een van de weinigen die voor een heel gewoon speelparadijs entreegeld voor volwassenen rekent, belachelijk. Alsof je de keuze hebt om de kinderen zonder begeleiding daar achter te laten. Overigens stellen zij zelf in hun huisregels dat kinderen alleen onder begeleiding toegelaten worden!
De meeste ouders komen met z'n tweetjes = Euro 5,-. Dat geld kan je bij een ander speelparadijs aan de kinderen besteden, want voor hen ga je toch?

Family with young children, 2011
"Leuk"
Claudia
7.0
25/10/2011 leuk voor een kinderfeestje of schoolreisje, maar is voor ons zeeuwen in het toeristenseizoen ongeveer niet te doen

1 2 next

Click here for all Zoover gadget options

Best Accommodations in Vlissingen

Which European tourists annoy you the most during your holiday?