Reviews Bungalow Fossheim Hytter

18 May 2013

Fossheim Hytter
Reviews Bungalow Fossheim Hytter
N-3560, Hemsedal
If you want to avoid disappointment during your holiday in Bungalow Fossheim Hytter? Then take a look at the reviews of Bungalow Fossheim Hytter in Hemsedal, written by other travellers.
Bungalow Fossheim Hytter scores a 5.8 out of 10, based on 3 reviews
Are you curious about what to expect on your holiday in Bungalow Fossheim Hytter? Take a look at the reviews of Bungalow Fossheim Hytter in Hemsedal, placed by visitors. Next to that you can find 23 vacation photos regarding Bungalow Fossheim Hytter on the Zoover website. - - -
Unfortunately there are no English reviews for Fossheim Hytter Hemsedal. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

Font size: A A A

There are 3 reviews of Fossheim Hytter

4.7
5.9
5.1
7.3
Show reviews from:
With partner, July 2011
"Wat een oude vervallen bende."
Gerben
5.0
6.0
05/08/2011 Na heel wat kampeer hutten in noorwegen gehad te hebben waren we aangekomen aan deze hut, dit sloeg echt alles.
een 4 Persoons hut, ruimte opzicht groot genoeg, alleen hoe we het aan troffen overtrof alles.
Na aankomst bleek de koelkast uit te staan met een dikke laag schimmel erin.
De Kussens op de banken zaten vol brandplekken, matras op bed was ook niet echt schoon. (ik zou mijn hond er nog niet op laten slapen)
De toiletten en douches waren ook niet om aan te zien. (stinken, pleisters op de grond in de douche, toiletten ranzig)
Na 5 minuten besloten om de sleutel terug in de brievenbus van het hotel te gooien, en met gillende banden weg te rijden. Gelukkig zijn er in noorwegen genoeg cabins te vinden langs de weg.

Dus ik weet niet waar de goed

With partner, August 2010
"Romantisch plekje!"
Martijn
7.0
Space
08/09/2010 We zijn hier in augustus met z'n 2-en een weekje naar toe geweest. We hadden eigenlijk geboekt voor een 4-persoonshuisje, maar omdat t zo rustig was kregen we een 6-persoons huisje, met twee slaapkamers en eigen douche en toilet [met vloerverwarming!]
Het huisje is prima ingericht. Eettafel, zitgedeelte, televisie, keuken met koel-vriescombinatie. Een oven en 3 kookplaten. En uiteraard voor 6 personen servies en dergelijke. Er is een voordelige supermarkt 'naast de deur' [100 meter]
Het huisje heeft een gezellige veranda langs twee zijden waar je heerlijk in de zon kan zitten.
Uitzicht is fantastisch! En je loopt zo de hangbrug over naar de overkant van het riviertje waar je heerlijk op de rotsen in de zon kan zitten.
Je zit ook bijna naast de doorgaande weg, op 5 minuten van Hemsedal en 20 minuten van Gol. Genoeg wandelmogelijkheden in de omgeving.
We hebben een superleuke week gehad op een romantisch plekje!
Enige minpuntje: geen 2-persoonsbed. Oplossing: matrassen op de grond

Friends
"Geweldig appartement"
F. Klopstra
Proximity to pistes
13/11/2008 Wij waren hier in september, dus buiten het "wintersport" gebeuren. Desondanks was ons verblijf in het park fanastisch.
Uitstekende wandelmogelijkheden en o.a. uitstapjes met de auto naar Flam voor het treintje naar Myrdal en Borgsund (staafkerk). Vanuit Hemsedal rijdt je naar Laerdal en neemt dan de weg over de Auerlandsveien. Werkelijk een uniek gebeuren.

Click here for all Zoover gadget options

Which European tourists annoy you the most during your holiday?