Arrival date
Departure date
Persons
Rooms
From -
The lowest rate found over the past 48 hours.
We search all the best hotel suppliers to find you the lowest price!
Skarsnuten Fjellandsby****
Reviews Apartment Skarsnuten Fjellandsby****
Postboks 74, 3561, Hemsedal
If you want to avoid disappointment during your holiday in Apartment Skarsnuten Fjellandsby****? Then take a look at the reviews of Apartment Skarsnuten Fjellandsby**** in Hemsedal, written by other travellers.
Apartment Skarsnuten Fjellandsby scores a 8.1 out of 10, based on 36 reviews
Are you curious about what to expect on your holiday in Apartment Skarsnuten Fjellandsby****? Take a look at the reviews of Apartment Skarsnuten Fjellandsby**** in Hemsedal, placed by visitors. Next to that you can find 105 vacation photos regarding Apartment Skarsnuten Fjellandsby**** on the Zoover website. - - -
Unfortunately there are no English reviews for Skarsnuten Fjellandsby**** Hemsedal. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

1 2 3 4 next

There are 36 reviews of Skarsnuten Fjellandsby****

6.6
8.5
8.6
8.8
Show reviews from:
Family with young children, August 2012
"Gezellig hutten boven op de berg"
jojentje
Space
28/08/2012 De hutten liggen helemaal boven op de berg. Daar heb je een gigantisch uitzicht over het dal. Helaas hadden wij een huisje zonder uitzicht maar verder heel mooi ingericht. Oven, vaatwasser en zeer goede bedden. In het dorp zit een Nederlandse bakker en ze zijn zeer vriendelijk bij de VVV. Je kan zeer mooie uitstapjes maken vanuit Hemsedal. Het enige nadeel van de huisjes is dat ze bovenaan een zeer slechte weg liggen.

With partner, August 2012
"Eenzaam op de top"
Wijnand en Silvia
Space
31/08/2012 Dit was een schitterende accommodatie, goed ingericht lekker ruim en hier en daar schitterend uitzicht.
De receptie is heel hulpbehoevend
Alleen voor in de zomer ben je na een paar dagen het dal al aardig zat.

Een echte locatie om in de winter te verblijven.

Family with young children, August 2012
"Geweldig verblijf!!!"
katinka
Space
12/08/2012 Na aankomst kregen we een upgrade van 46m2 naar 71m2, en dit appartement was in een woord fantastisch!!!! Enorm ruim, en zeer smaakvol ingericht. Heerlijke sauna, 3 slaapkamers, en alle andere gemakken aanwezig. We hebben super weer gehad, en na heerlijke dagen uit (Sognefjord, Flamsbana..echte aanraders!), was het lekker 'thuiskomen' in deze accomodatie. E.e.a. geboekt via Buro Scanbrit...onze complimenten aan deze organisatie. Onze rondreis door Zweden en Noorwegen was SUPER!!!!

Family with older children, August 2012
"Locatie niet kindvriendelijk"
Volbeda
Space
12/08/2012 Appartement Skarsnuten is netjes en leuk ingericht. Het is een echte wintersportlocatie en ligt hoog op een berg. Er is niets te doen voor kinderen op de locatie zelf. Wij hebben enorm genoten van de route naar de fjorden en een fjordcruise. 3 Nachtjes op deze locatie vonden wij voldoende.

Family with older children, August 2012
"Hoog op de berg, te hoog"
Heerhugowaard
4.0
7.0
04/09/2012 Vierde en laatste plek op onze rondreis door Zweden en Noorwegen. Aankomst was vriendelijk. We moesten helemaal naar boven rijden om bij het appartement te komen, daar deden we met de auto al ruim 4 minuten over. Steil en veel gaten in de weg. Je zit er zo hoog dat je soms boven de wolken zit en dan heb je dus geen uitzicht ;-) anders idd een mooi uitzicht. Wij zaten in huisje 16. Zag er prima uit. Bank leek nieuw maar miste een pootje ergens in het midden waardoor hij wat doorzakte. Prima keuken alleen de bestekbak was vies. Badkamer prima maar veel haren in het doucheputje. Bed goed! Donker appartement, zaten ook overdag met het licht aan. VVV in hemsedal heeft veel info. Wij waren hier al buiten het seizoen (15-8 - 30-8) waardoor we een aantal dingen niet konden doen, zoals tocht met de husky's en paardrijden. Let hier echt op als je van plan bent te gaan! Wij hebben een rib boat tocht gemaakt op het sognefjord, gaaf! en zijn met de flamsbanen geweest, terug de snowroad, mooi

Family with young children, July 2012
"Prachtig uitzicht"
Erwolt Pullens
Proximity to pistes
17/07/2012 We hebben een 13d. autorondreis Noorwegen gedaan en hebben hier 3 nachten gezeten. Het is echt een skioord dus was het uitgestorven met hier en daar een Nederlandse familie. Ons appartement was perfekt compleet met vaatwasser en oven en een prachtig uitzicht bij mooi weer. Het nadeel was dat wij op de hoogte van het hotel zaten en dus 3,5 km (10min. rijdend) van de receptie/restaurant en belangrijk voor onze kinderen van de speeltuin afzaten, jammer. De omgeving is mooi met in het dorp de supermakrt en Nederlandse bakker. Uitstapjes waren Gol (gezellig/klein stadje), hier was ook een overdekt zwembad ivm tijd hier geen gebruik van gemaakt. We hebben een zomerboerderij Ulsakstolen bezocht, de waterval Rjukandefossen (10 min van het park af) en de Totten ± 1500mtr beklommen vanuit de receptie, het 1ste deel met de lift omhoog. Bijmekaar mooie dagen gehad met afwisselend weer.

Family with older children, July 2011
"Doe mij nog eens zo'n upgrade!"
Patricia
Proximity to pistes
04/08/2011 Wij zouden dus oorspronkelijk in een ander gedeelte van dit enorme (ski)vakantiecomplex zitten, maar kregen een upgrade omdat onze huisje in de onderhoud zat. Ineens hadden we dus 4 slaapkamers (met z'n vieren) en 2 badkamers. Een sauna, een wasmachine en zeer sfeervol ingericht (zie foto's). Het was wel een steile grindweg naar het appartement, maar de moeite waard dus. Het uitzicht is prachtig, ik velang er nu nog naar! Ik weet dus niet hoe de oorspronkelijke huisjes zijn op deze rondreis Nordseter-Oppdal-Voss-Hemsedal (zie ook onze andere beoordelingen). Er is genoeg te doen in de omgeving, het subtropisch zwembad in Gol is leuk voor de kinderen en ook het berenpark is leuk, maar duur (bijna Efteling-prijzen!) de elanden eten er uit je hand, dus dat is wel leuk ten opzichte van de elandensafari's die je soms kunt boeken waar je maar moet afwachten of je er wel 1 zult zien in het wild!

Family with young children, July 2011
"Prachtig uitzicht"
PK
Space
14/08/2011 De huisjes zijn allemaal anders ingericht. Die van ons was erg luxe. De woonkamer en keuken waren erg groot. De slaapkamers zijn erg klein. Het betreffen stapelbedden, bestaande uit een 1 persoons bed boven en een twijvelaar beneden. De ouderslaapkamer heeft een 2 persoons matras. De receptie bevindt zich beneden in het dal. Voor kinderen zijn er verder geen speelmogelijkheden buiten (behoudens wat ze zelf verzinnen). In het dorpje (het dal) bevindt zich achter de Spar naast een nederlandse bakker een plekje langs de rivier waar je op een zonnige dag goed kunt vertoeven.

Family with older children, July 2011
"Heerlijke, comfortabele appartementen"
Alfons Bakker
Proximity to pistes
08/08/2011 Een fantastische plek zowel bij mooi als bij minder mooi weer. De ruimte binnen in het appartement is enorm groot met 3 slaapkamers, grote badkamer met sauna, tweede toilet, grote zitkamer, grote eethoek en een keuken die van alle gemakken is voorzien. Omdat het helaas regenachtig weer was, hebben wij van al dit comfort kunnen genieten. De omgeving is prachtig en nodigt uit tot wandelingen maken. Hier kom je echt tot rust!

Friends, June 2011
"Mooie locatie in schitterende natuur"
Erik Slagman, Veene...
6.0
27/07/2011 Wij waren hier 3 dagen, begin juni 2011. We keken uit op de skipiste, waar nog hier en daar wat stukken sneeuw lagen. We kwamen om te bergwandelen en dat kun je hier fantastisch. Gewoon de grindweg (die naar de huisjes gaat) verder omhoog rijden en na 10 minuten parkeren: richtingbordje bij het begin van de wandelroute naar de Røggjin. Prachtig uitzicht op 1370 meter. Volgende dag hebben we de Harahødn (1581 m) “beklommen”. Ook voor beginners goed te doen. Bij de receptie ligt een boekje “Hemsedal – Topp 20 Hiking”, dat je echt moet halen. Meer wandelmogelijkheden dan vakantiedagen!
Ondanks dat het nog vrijwel uitgestorven was, zaten we helaas wel met vier volwassenen in een benedenappartement. Dit was aan de krappe kant met een normale en een te kleine slaapkamer. Ook geen sauna zoals in de andere beoordelingen, maar ondanks dat een prachtlocatie. Een echte aanrader!

1 2 3 4 next

Click here for all Zoover gadget options

Which European tourists annoy you the most during your holiday?