Reviews Campsite Fagernes

24 May 2013

Fagernes
Reviews Campsite Fagernes
Tyinvegen, 2900, Fagernes
If you want to avoid disappointment during your holiday in Campsite Fagernes? Then take a look at the reviews of Campsite Fagernes in Fagernes, written by other travellers.
Campsite Fagernes scores a 8.0 out of 10, based on 9 reviews
Are you curious about what to expect on your holiday in Campsite Fagernes? Take a look at the reviews of Campsite Fagernes in Fagernes, placed by visitors. Next to that you can find 1 vacation photos regarding Campsite Fagernes on the Zoover website. - - -
Unfortunately there are no English reviews for Fagernes Fagernes. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

There are 9 reviews of Fagernes

8.2
6.3
7.6
7.8
8.3
Family with young children, July 2012
"Verhoudingsgewijs duur , verder een nette camping"
annalies kluiver
3.0
Sanitary
23/07/2012 Een prima camping, maar wij vonden hem verhoudingsgewijs erg duur. Onze hytter was netjes, maar het aanwezige keukengerei was beperkt en de kastruimte waarin het stond minimaal (pannen stonden op de grond achter een gordijntje) Het sanitair-keukenblok op de camping zelf is prachtig! Douchen kan met het pasje wat je ook krijgt om het sanitairgebouw in te komen. Achteraf vindt verrekening plaats. In de speeltuin is een kabelbaantje, wip en wat klim en klauterpalen.

With partner, July 2011
"Mooie camping met (ver)nieuw(d) sanitairgebouw"
Jos Seijkens
Sanitary
29/07/2011 Mooie camping met mooie rechte plaatsen (combi van grind en gras) of direct aan het water op gras.
Wij hebben hier 2 overnachtingen doorgebracht op doorreis naar het zuiden. Werkelijk prachtig (ver)nieuw(d) toiletgebouw waar je bij wijze van spreken van de vloer kon eten. Het gedeelte om te koken en af te wassen was met 3 complete keukens met oven en luxe 4pits inductie kookplaten met afzuigkap zeer luxe ingericht. het andere toiletgebouw was ouder en minder luxe uitstraling maar zeker zo schoon. Kleine gelegenheid om wat te eten. Fagernes met mooie waterval makkelijk lopend te bereiken (1 km)

Family with older children, July 2010
"Leuke blokhut op leuke plek"
Else de Mik
Sanitary
10/08/2010 mooie camping met leuke blokhutten en goed onderhouden sanitair. Ideale locatie om dingen te ondernemen. Vriendelijke medewerksters. Echt een aanrader om daar naar toe te gaan.

With partner, July 2009
"Sehr schöner Campingplatz..."
Jan
Sanitary
14/08/2009 gepflegte Anlage in toller Lage. Sehr hilfsbereite Mitarbeiter. Lob!

With partner, May 2008
m.
3.0
7.0
24/05/2008 hutje per nacht is vanaf 450 nok. We hadden 500 nok p/nacht bevestigd gekregen. Bij aankomst werd gevraagd of dat dit onze bevestigde prijs was zodat zij weten dat wij niet meer moeten betalen (?). Na enige onderhandelen kregen wij de hut voor de prijs van 450 nok. Hutje voorzien van 2 kanten daglicht, verwarming, keukengerei, kookplaat, 2 stapelbedden, afwasmiddel, lucifer, kaars en koelkast. Hoeslaken is aanwezig, zelf voor beddenhoes en kussensloop zorgen. Tafel en twee stoeltjes. Tweede nacht zaten wij in een andere hut die onder dezelfde prijscatogorie valt. Er ontbrak een prullenbak, bestek en borden lagen open en bloot op een plank. De voordeur was zeer moeilijk te openen. Voor de douches dien je in de machines 1 muntje van 10 nok in te doen voor 4 minuten warm water. Op de zaterdagmiddag was in de sanitaire ruimte de vuilnis nog niet opgehaald, bij de wasbakken is de prullenbak overvol. Misschien wordt deze niet in het weekend verschoond? We zullen de puntjes aan hun doorgeven

Family
Lizet
5.0
15/01/2008 Ht toiletgebouw aan het begin van de camping is ok. Blijft ook gedurende de dag redelijk schoon. Het andere toiletgebouw was oud en vies. Na het schoonmaken lagen de gebruikte scheermesjes nog in de douche en putjes vol haren. Wel een eindje lopen maar toch gingen wij naar het andere gebouw. Kinderen konden er leuk spelen en het dorpje is op loopafstand.

Family
stanley
6.0
09/01/2008 De WC's zijn soms een beetje vies, en de douche is best duur. Maar de prijs om daar te staan valt best mee en in de buurt kun je veel dingen doen en zien!

With partner, August 2002
"Lekker plekje"
Andre
7.0
03/07/2011 Op doorreis vanuit Nederland onze 2e overnachting. Na een dag in de auto snel de tent opzetten en heerlijk genieten van het meertje bij de camping.

With partner, May 1993
"Heerlijke natuur"
Marc
6.0
07/08/2011 Camping was eenvoudig, maar prima te doen. Wij vonden de ligging mooi, er lag nog volop sneeuw in dit gebied. Warm in het dal en ijskoud als je boven op een berg kwam.

Click here for all Zoover gadget options

Which European tourists annoy you the most during your holiday?