08/08/2012
op rondreis door noorwegen via hytters ook de laatste dagen nog even genieten in een hotel met zwembad (dachten we). Via veiling 3 nachten gekocht. Echter slechts 1 dag gebleven (omdat we zo snel niets anders konden vinden). Wat een vies gedateerd ranzig hotel. De bedden waren echt goor ( vol met allerhande gebruiksvlekken) en er was helemaal geen zwembad. We waren er gelijk met 2 andere nederlandse gezinnen, die ook zeer ontevreden waren. Ik begrijp de laatste recencies niet die zo positief zijn over hotel. Ik kan mij niet voorstellen dat dit objectieve beoordelingen zijn. De foto,s van dit hotel op zoover geven de huidige realiteit nog steeds weer. De site van het hotel ziet er gelikt uit, maar de werkelikheid is anders. Als dit voor de eigenaar zijn droomhotel is, is hij blijkbaar snel tevreden. Voor de meeste bezoekers is het eerder een nachtmerrie. Ik vind het een schande dat ze dit een hotel durven noemen. Menig jeugdherberg is beter dan dit.
Owner says::
Jammer dat u bij ons geen leuke tijd hebt gehad. Soms zitten mensen niet lekker in hun vel of vallen bepaalde dingen gewoon tegen, over u beoordeling geef ik verder geen reaktie omdat ik de gemiddeld cijfers per onderdeel controleer en dan zie ik dat u kindvriendelijkheid met een 3 waardeerd terwijl alle andere reakties gemiddeld op een 8.5 zitten dit zelfde is ook het geval met de ligging u geeft ons een 5 de gemiddelde ligt op 8.9 en de srvice is gemiddeld op een 8 en u geeft ons een 4 . IHad graag gewild dat uw klachten toch even bij mij had neer gelegd ik heb dit van u niet gehoord.