Reviews Centennial Hall

14  °C

24 May 2013

Centennial Hall
Reviews Centennial Hall
ul. Wystawowa 1, 51-618, Wroclaw
Do you want to know what others thought of Centennial Hall in Wroclaw? On this page you can take a look at reviews of Centennial Hall.
Centennial Hall scores a 9.6 out of 10, based on 12 reviews
Are you curious about what other people thought of Centennial Hall in Wroclaw? Take a look at the reviews of Centennial Hall on this page. You can view 2 vacation photos regarding Centennial Hall. - - -

1 2 next

There are 12 reviews of Centennial Hall

Group trip, 2012
"Super budowla"
Joanna
01/11/2012 Warto zobaczyć, również otoczenie.

Travelling alone, July 2012
"Miód"
Krystian
12/08/2012 Zabytkowy obiekt po remoncie w pobliżu przepiękna pergola i ogród Japoński oraz Zoo

Business trip, 2012
"Wspaniale miesjce"
daniel
06/07/2012 Wspaniałe miejsce, ostoja Polskiej kultury, warto to miejsce zwiedzic

Business trip, 2012
"Opinia"
Jacek
28/06/2012 Wspaniałe miejsce, ostoja Polskiej kultury, warto to miejsce zwiedzic

With partner, June 2012
"Nieco"
Anna Pysiak
14/06/2012 dziwne miejsce mi się zdawało. Zaskakujący widok od góry. W rzeczywistości bardzoc iekawe miejsce i odwiedzane przez setki osób.

Business trip, June 2012
"Okej"
Hubert Grycan
13/06/2012 Śliczna z loty ptaka, ciekawy kształt. Hala bardzo ładna i z zewnatrz i wewnatrz. Bardzo fajne miejsce.

Travelling alone, April 2012
"Hala Ludowa !!!"
Katarzyna
20/04/2012 Własnie o niej wspominałam wcześniej... Równie wspaniale wygląda z loty ptaka. Patrząc na nią 'twarzą w twarz' czułam się mała jak mrówka. Przytłaczały mnie jej ogrom i piękno. Nie wspominam już o otoczeniu : japoński ogród... Wyglądające na starożytne kolumny ! Miejsce, w którym oderwiemy się od rzeczywistości choć na kilka chwil !

With partner, Febuary 2012
"O! wooow!"
Damian
04/04/2012 Kopara opada, jest tam wszysko o czym czlowiek zamarzy :)

With partner, January 2012
"Przepiekny obiekt"
Aleksandra
16/04/2012 Wrocławska Hala Stulecia bardzo stara budowla, ale bardzo ładna i warta obejrzenia jak i w środku tak i z zewnątrz

With partner, November 2011
"NIezastąpiona!"
Olga
09/07/2012 Naprawdę warto, nigdy nie widziałam czegos podobnego w zyciu :)

1 2 next

Click here for all Zoover gadget options

Which European tourists annoy you the most during your holiday?