Reviews Panorama Raclawicka

17  °C

24 May 2013

Panorama Raclawicka
Reviews Panorama Raclawicka
Jana Ewangelisty Purkyniego 11, 50-155, Wroclaw
Do you want to know what others thought of Panorama Raclawicka in Wroclaw? On this page you can take a look at reviews of Panorama Raclawicka.
Panorama Raclawicka scores a 9.6 out of 10, based on 13 reviews
Are you curious about what other people thought of Panorama Raclawicka in Wroclaw? Take a look at the reviews of Panorama Raclawicka on this page. You can view 7 vacation photos regarding Panorama Raclawicka. - - -
Font size: A A A

With partner, June 2012
"Ok"
Anna Pysiak
10.0
14/06/2012 jedyne w swoim rodzaju takie miejsce w Polsce, a nawet na świecie! Na całym świecie jest takich tylko kilka, bardzo ciekawe miejsce, sporo można się dowiedziec.

Friends, June 2012
"Panorama"
nowy
07/06/2012 warte zwiedzenia, nawet kolejki nie sprawiają zepsucia atmosfery

Business trip, June 2012
"Jedno z"
Hubert Grycan
10.0
13/06/2012 niewielu miejsc na świecie gdzie można podziwiać relikt 19-wiecznej kultury masowej. Bardzo fajne miejsce, takie inne niż wszystkie. Polecam.

With partner, April 2012
"Coś niesamowitego"
Waldemar
10.0
22/04/2012 to po prostu trzeba zobaczyć, można mieć różne wyobrażenia, ale widząc to dzieło jest się pod ogromnym wrażeniem.

Friends, 2012
"Obraz jakiego jeszcze nie widzieliście"
Aleksandra
10.0
16/04/2012 Atrakcja oczywiście nie dla Wrocławian bo zapewne wszyscy ją znają, ale kazdy przyjezdny powinien tu trafic - wielkość jak i sama forma obrazu nie powtarzalna!

""To jest coś!!!!!!!!!!!!!"."
anna
10.0
14/04/2012 Panorama Racławicka jest niepowtarzalnym dziełem na skalę światową.Olbrzymi obraz,umieszczony w okrągłej sali robi piorunujące wrażenie.Opowieść lektora(bez przynudzania) w momencie przenosi nas w czasy kościuszkowskie.Przenikanie się obrazu z elementami umieszczonymi pod nim(części broni,roślinność,garderoba)-to robi wrażenie!Z całą odpowiedzialnością polecam tę atrakcję Wrocławia .każdemu.

Travelling alone, April 2012
"Kulturalny potentat !"
Katarzyna
10.0
20/04/2012 Nie trzeba wchodzić do środka, by zaparło dech w piersi! Proszę popatrzeć na piękny, pomysłowy budynek Panoramy otoczony z zewnątrz piękną zielenią, która zwłaszcza w okresie wiosennym wywiera największe wrażenie. Idealne miejsce na kulturalną wycieczkę w celu poznania sztuki, dzieł malarskich największych artystów na wyciągnięcie ręki ! Polecam:)

With partner, November 2011
"WOJNA!"
Olga
09/07/2012 Robi wrażenie na gościach.

1 2 next

Click here for all Zoover gadget options

Which European tourists annoy you the most during your holiday?