Reviews Holiday home Casa Vincent

25 May 2013

Casa Vincent
Reviews Holiday home Casa Vincent
Apartado , 8701-908 , Fuseta
If you want to avoid disappointment during your holiday in Holiday home Casa Vincent? Then take a look at the reviews of Holiday home Casa Vincent in Fuseta, written by other travellers.
Holiday home Casa Vincent scores a 8.1 out of 10, based on 7 reviews
Are you curious about what to expect on your holiday in Holiday home Casa Vincent? Take a look at the reviews of Holiday home Casa Vincent in Fuseta, placed by visitors. Next to that you can find 30 vacation photos regarding Holiday home Casa Vincent on the Zoover website. - - -
Unfortunately there are no English reviews for Casa Vincent Fuseta. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

There are 7 reviews of Casa Vincent

Friends, May 2013
"Een aanrader!!!"
Florine
Space
22/05/2013 Wij hebben met tweetjes voor de derde maal gelogeerd in Casa Vincent, deze keer in de maand mei. Het weer was buitengewoon en we hebben heerlijk alle dagen kunnen zwemmen in het zwembad dat echt dagelijks gereinigd wordt wat zeer prettig is. De tuin is geweldig mooi met alle bloemen en mooi verzorgd, heerlijk om in de zon of schaduw bij het zwembad een boek te lezen. Een geweldige plek om te ont-stressen en te genieten van rust en stilte. Je kunt ook heerlijk wandelen vanaf Casa Vincente, kortom wij hebben wederom genoten. De eigenaars doen telkens weer hun best om het ons naar onze zin te maken, alles is tiptop verzorgd, ze staan altijd klaar om ons te helpen en we krijgen ook van die lekkere verse eitjes van de biokippen .... Gewoon doen zou ik zeggen!

With partner, April 2013
"Mooi - Rustig - Prachtige Natuur"
Mark
Space
22/05/2013 Het was een super plek om te verblijven. We hebben genoten, het was nog niet super warm in april, dus wij hebben heerlijk kunnen wandelen. We hebben geweldige foto's kunnen maken van de natuur en van de watervogels in de Ria Formosa. Casa Vincent is de ideale uitvalsbasis omdat het op slechts 500 meter van het lagune gebied ligt. De mensen zijn vriendelijk, het is schoon en er is een prachtige tuin om te relaxen. We hebben alvast voor volgend jaar geboekt.

Friends, March 2013
"Rustige B&B"
Lut
3.0
03/04/2013 vriendelijk gastgezin - heel behulpzaam
indien men niet over een wagen beschikt is men zeer behulpzaam om een lift te geven naar treinstation e.d.

With partner, August 2011
"Fantastisch Plek"
Florine Hendriks
Space
04/09/2011 Vakantie huis Casa Vincent was een top vakantie. We hebben een heerlijk verblijf gehad, rustige ligging, mooi verzorgd. Prima locatie in de natuur, een vakantie waar je rust kunt vinden, daarnaast is het een uitstekende uitvalsbasis om de Algarve te bezichtigen. De eigenaren staan voor je klaar, casa Vincent is netjes verzorgd en onderhouden, alsook het zwembad is elke dag schoongemaakt voordat wij naar beneden gingen, geweldig. We konden gelukkig meteen voor volgend jaar boeken ... een aanrader voor iedereen!

With partner, May 2011
""Fantastische plek""
Couclet
Space
07/09/2011 Het appartement, op de 1ste verdieping, in Casa Voncent is zeer ruim en licht, alles is voorradig ook zeer geschikt voor overwinteraars. Op het gelijkvloers is er ook een studio.

We hebben heerlijke wandelingen en boottochten gemaakt en zelfs flamingos gezien!

Alles was er netjes, de eigenaars vriendelijke en behulpzame mensen.
Zelfs's morgens verse broodjes op bestelling en de eitjes van de eigen kippen kregen we er gratis bij!

Voor ons een echte aanrader

With partner, March 2010
"DIT NOOIT MEER"
klaas bobeldijk
2.0
2.0
3.0
7.0
28/07/2011 Deze mensen zijn helemaal niet vriendelijk.!
het verblijf zit achter een dancing.
ze hebben twee vervelende honden.
en ons appartement was op de eerste verdieping via een smalle trap bereibaar
verder is er geen afzuiger in de keukenen alles was geprijsd zelf een aardappelschiller.
eigenaar denies, 10/04/2012
Owner says::  ik begrijp niet dat jullie 1 jaar en 5 maanden nà julie verblijf zo een leugenachtige beoordeling plaatsen. 1. de dancing ligt aan de hoofdbaan en de muren zijn volledig volgens de wettelijke normen geisoleerd , geluidsoverlast is er helemaal niet. Ons bestek is niet genummerd, ik denk dat u ons verwart met een ander verblijf. 2. De honden (1 grote en 1 mini) komen NOOIT in de buurt van de gasten. Waren wij onvriendelijk omdat we jullie vouwfietsjes niet overkochten?

Family with older children
"Mooi en verzorgd appartement"
Margreet
Interior
16/08/2009 Mooi appartement, hele vriendelijke mensen, heerlijk rustig, lekker zwembad, dichtbij stranden, wandelmogelijkheden, vlakbij Faro

Click here for all Zoover gadget options

Which European tourists annoy you the most during your holiday?