Reviews Holiday home De Ouwe Quinta***

19 June 2013

De Ouwe Quinta***
Reviews Holiday home De Ouwe Quinta***
Rua das Almas, 6270-605, Seia
If you want to avoid disappointment during your holiday in Holiday home De Ouwe Quinta***? Then take a look at the reviews of Holiday home De Ouwe Quinta*** in Seia, written by other travellers.
Holiday home De Ouwe Quinta scores a 9.5 out of 10, based on 16 reviews
Are you curious about what to expect on your holiday in Holiday home De Ouwe Quinta***? Take a look at the reviews of Holiday home De Ouwe Quinta*** in Seia, placed by visitors. Next to that you can find 20 vacation photos regarding Holiday home De Ouwe Quinta*** on the Zoover website. - - -
Unfortunately there are no English reviews for De Ouwe Quinta*** Seia. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

1 2 next

There are 16 reviews of De Ouwe Quinta***

7.9
Show reviews from:
With partner, May 2013
"Een super fijne vakantie"
Daenen Marleen
Space
16/05/2013 Vakantiehuis "de ouwe quinta" is gewoon de MAX. Je vind er alles als we maar konden dromen. Indien we een 11 konden geven, zouden we dit zeker ook doen. Ineke en Derk zijn fantastisch fijne mensen. Wij hebben een zeer druk leven en konden er reeds van de eerst moment ontstressen, de stilte, de mooie Vista en Lodge, het lekker ontbijt en zeker niet te vergeten de lekkere wijn. We zijn veel gaan wandelen en hebben genoten van de natuur. We komen zeker nog terug

With partner, September 2012
"Prima lokatie voor je rust"
margreet kikkert
Space
30/09/2012 De eigenaren zijn gastvrij en willen je een fijne tijd bezorgen. Als het nodig is geven ze je tips, anders niet. En wat fijn dat de was voor je gedaan wordt! Minpuntje is dat er in de lodge geluid (stemmen) van de bovenverdieping hoorbaar is. Maar met wat rekening met elkaar houden kom je een heel eind.

With partner, September 2012
"Heerlijke relax vakantie"
Joke & perry
Space
18/09/2012 Wij verbleven een week in de lodge van ineke en derk. We kunnen alle beoordelingen dan ook bevestigen, het verblijf voldeed aan al onze verwachtingen! Heerlijke rust, leuke plekjes in de omgeving en het mooie weer hebben gezorgd voor een week om niet te vergeet. Bent u een doorsnee "ik wil all inclusive" nederlander , ga hier dan niet heen, wie weet hebben wij dan weer kans op de lodge volgende vakantie! Onze complimenten aan de gastheer en vrouw!!

With partner, August 2012
"Fantastische plek"
A K Goudzwaard
Space
05/09/2012 Wij komen al meer dan 20 jaar in Portugal.
Vorig jaar wij bij de oude quita wezen kijken en wij werden zo aardig en vriendelijk ontvangen.
Dat wij tegen elkaar zijden dit wordt ons vakantie adres.
Dit jaar hebben wij de Lodge gehuurd.
Dus volgend jaar gaan we de boven verdieping huren .
Waar ze dit jaar een heel mooi balkon aan hebben gezet .
Ineke en Derk jullie waren een heel goede gastheer en vrouw wij komen zeker terug volgend jaar.

With partner, 2012
"Leuke gezellige quintatje!"
Wendy Monroe
Space
30/07/2012 Een rustige en aantrekkelijke plek om te ontspannen met een prachtig uitzicht op de bergen.
Derk en Ineke zijn geweldige gastheren en spreken zowel Nederlands als Engels.
U krijgt een eigen keuken en zeer mooie badkamer met een groot bad.

With partner, July 2012
"Heerlijk rustig mooi plekje!"
abaljet
Space
26/08/2012 Wij verbleven in the lodge (beneden appartement). The lodge heeft een super veranda, heerlijk om daar te eten en te relaxen en een super uitzicht. Het appartement is van alle gemakken voorzien. Er is veel te doen in de omgeving de Serra Estrella is een aanrader, Piodao en omgeving is mooi. Er is geen zwembad maar we konden bij een kleine camping in de buurt zwemmen (neem dan wel iets te drinken,hapje of ijsje ofzo). Op onze foto's staan de eigenaars honden, wij vonden dit super leuk en gezellig het zijn 2 lieverds, maar hou je er niet van dan is dit geen probleem dan houden ze de honden bij je weg.
Als je even wil onthaasten en van rust wil genieten of toch een paar dagtripjes wil maken is dit een super leuke plek. Wij hebben ervan genoten.

"Zeer betaalbare luxe"
S. Kooi
Space
10/08/2012 Een prachtig, luxe appartement met een geweldig uitzicht op de Serra de Estrella. Op deze rustige plaats is het zeer goed toeven. Smaakvol ingericht appartement dat is gebouwd met o.a.traditionele "piedre stenen" hetgeen het een het bijzonder uitstraling geeft. Verder een goed geoutilleerde keuken, badkamer met bad en schoteldouche en een mooie houtkachel in het woongedeelte (niet dat we het nodig hadden) Op het zeer ruime balkon kun je heerlijk ontspannen, iets lezen, eten en natuurlijk genieten van het fantastische uitzicht op de Serra. De Quinta is heel erg rustig gelegen maar desondanks heel goed bereikbaar. Voor boodschappen ben je zo in Seia of Oliveira do Hospital, maar ook Viseu, Guarda en Coimbra zijn zeer goed te bereizen. De zeer gastvrije eigenaren Derk en Ineke maken het plaatje compleet. Altijd bereikbaar wanneer je iets nodig hebt maar voor de rest discreet op de achtergond

"Een echte aanrader !"
Johannes
Space
10/08/2012 Opnieuw was de Ouwe Quinta de perfecte vakantieplek deze zomer.
Derk en Ine begrijpen precies wat je nodig hebt om een fijn vakantiegevoel
over te houden aan een verblijf op hun Quinta.

De Vista is onze absolute favoriet met een heerlijk ruim terras om te loungen, ontbijten, lunchen, avondeten, borrelen en zelf te barbecuen.
En ligstoelen waar je in kunt wegdommelen.
Met een fenomenaal uitzicht op de Serra de Estrella.

Het bed is erg goed, de keuken volledig uitgerust en de badkamer heeft een fantastische douche (en ook een bad voor de liefhebber).

We hebben een aantal interessante plaatsen bezocht, kip gegeten op de markt in Tabua (aanrader). Er is echt genoeg te ontdekken en te doen in de omgeving en gastronomisch is er voor iedereen wel een goed restaurant te vinden.

Van deur tot deur vanuit Nederland, met vlucht naar Lissabon en huurauto, 8 uur.

Friends, 2012
"Geweldige plek iedere keer weer"
anna sophia lampers
Space
03/01/2012 vacantie huis deouwe quinta is mijn vaste vacantie oord geworden de laatste jaren,
ben er inmiddels al zeker 4 keer geweest en ben het nog lang niet moe
derk en ineke zijn iedere keer weer gastvrij en de accommedatie is nog altijd gezellig en van alle gemakken voorzien
de gottage boven heeft sinds kort ,net als beneden , een groot terras waar je over de omgeving uit kunt kijken
ben ook deze winter geweest
en de gezellige houtkachel enoverdag is de zon nog steeds warmgenoeg
wat mij betreft zomer en winter a home away from home waar je echt heerlijk rustig bij kan komen van het ldrukke amsterdam

Family with older children, July 2011
"Geweldige plek!!!"
Peter
Space
19/07/2011 Op dit moment zit ik onder de eikenboom op de "Ouwe Quinta" om deze recensie te schrijven. Normaliter ben ik niet zo van het schrijven van recensies maar als een vakantie ovatie het verdient is het de ouwe Quinta wel. Wat een geweldige plek en wat een lieve mensen zijn Derk en Ineke! Wij verblijven 2 weken met onze dochter in de Cottage waar een extra bed is bij geplaatst. De Cottage is ruim en comfortabel ingericht en van alle gemakken voorzien. Heerlijke separaat toilet, douche etc. En een heerlijk ligbad.
Als je voor je rust op vakantie gaat is de Quinta een echte aanrader met diverse restaurantjes in de omgeving waar je goed kan eten voor weinig geld (ik ben tenslotte een Nederlander). Ook zijn er leuke uitstapjes in de omgeving te maken zoals de Torre de Estrella (hoogste punt van Portugal, 2000 meter). Derk en Ineke zijn ook geweldig in het adviseren van uitstapjes!
Kortom een geweldig adres waar wij nog een paar dagen gaan genieten!

1 2 next

Click here for all Zoover widget options

Which European tourist is the best dressed?