Reviews Holiday home Casa Fontinha

26 May 2013

Casa Fontinha
Reviews Holiday home Casa Fontinha
Rua Vasco da Gama Serra dos Mangues, 2460-697, Sao Martinho do Porto
If you want to avoid disappointment during your holiday in Holiday home Casa Fontinha? Then take a look at the reviews of Holiday home Casa Fontinha in Sao Martinho do Porto, written by other travellers.
Holiday home Casa Fontinha scores a 8.3 out of 10, based on 4 reviews
Are you curious about what to expect on your holiday in Holiday home Casa Fontinha? Take a look at the reviews of Holiday home Casa Fontinha in Sao Martinho do Porto, placed by visitors. Next to that you can find 21 vacation photos regarding Holiday home Casa Fontinha on the Zoover website. - - -
Unfortunately there are no English reviews for Casa Fontinha Sao Martinho do Porto. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

Font size: A A A

There are 4 reviews of Casa Fontinha

8.2
8.1
6.6
Show reviews from:
With partner, 2011
"Leuk, en gezellig huisje"
Ron en Claire van B...
Space
18/02/2011 Wij zijn drie jaar te gast geweest in casa Fontinha, en hebben er elke keer weer genoten van de gastvrijheid van de eigenaren Jos en Helma, en de ligging van
het huisje, Sao Martinho do Porto ligt " om de hoek" met z'n vele lekkere restaurantjes, de markt en de gezellige boulevard.

Het huisje ligt op een berg, net ver genoeg van ocean af om geen last te hebben van de wind, en is een uitsekend uitgangspunt, om midden Portugal te verkennen.

Jos Helma, nogmaals jammer dat we dit jaar niet kunnen komen, maar we willen het B&B nog niet aan doen.

dikke knuffel aan Nilo

Groetjes Ron en Claire van Beveren

With partner, July 2010
"Een heerlijk verblijf."
Trudy Kuipers
Space
15/02/2011 Wij zijn in juli 2010 in Casa Fontinha geweest (auto gehuurd op het vliegveld). Het huisje staat op het terrein van de eigenaren maar biedt desgewenst voldoende privacy. Is rustig gelegen en van alle gemakken voorzien. De mooie omgeving staat garant voor leuke uitstapjes, o.a. naar het fijne, kindvriendelijke strand van Sao Martinho do Porto.In de nabije omgeving ligt ook het stadje Nazareh. Hier kun je met een klein kabelbaantje omhoog om zo de prachtige baai beneden je te aanschouwen. Al met al hebben we genoten van ons verblijf in Portugal. Gezien de gunstige prijs/kwaliteitsverhouding is dit huisje in deze regio een echte aanrader! Wij komen hier zeker nog eens terug.

With partner, September 2009
"A great place to be"
P.Weerensteijn
10/02/2011 Hallo Helma en Jos,

Het is 2 jaar geleden dat wij in jullie vakantiewoning zaten,
We hebben het er best nog vaak over. De eerste ontmoeting was meer een klick, net of we elkaar al jaren kenden.
We zaten al gauw op het terras aan een glas wijn, dat is drie weken zo gebleven.
Ik wil niemand lekker maken, het zal niet standaard in het pakket horen, maar wij hebben genoten van de b.b.q. en de pizza's uit de steenoven waren een waar feestje.
Wat een prachtige omgeving, dicht bij zee dat je hem kunt horen, met tien minuten kun je op het strand liggen en wat een mogelijkheden om van de Portugese cultuur te genieten.
Jullie vakantiewoning is netjes verzorgd en praktisch alles is voor handen.
Jullie hebben er alles aan gedaan om het ons zo gezellig en aangenaam mogelijk te maken waarvoor hulde. Ik denk dat je niet zonder auto kunt als je bij jullie boekt en je moet wel redelijk ter been zijn. Heel veel liefs en hartelijke groet uit Utrecht

Tosca en Paul Weerensteijn

With partner, August 2009
"Een heerlijke vakantie"
Paul en Conny
6.0
Space
12/02/2011 Wij hebben genoten van het mooie appartement, de gastvrijheid van Jos en Helma en de prachtige omgeving. Vooral Obidos een prachtig vestingstadje, Aljubarotta wat in die periode ingericht was in de sfeer van de Middeleeuwen en de markt in Santana, waar we gesmuld hebben van de gegrilde kippen, cervecois (bier) en witte wijn! Er is zoveel cultuur in de buurt. Je kijkt je ogen uit. Het enige minpuntje was de zeemist, waar we 3 dagen last van hadden.

Click here for all Zoover gadget options

Which European tourists annoy you the most during your holiday?